Top 3 produse la reduceri de Black Friday!

20.11.2014
0 5 0
Rating:
Top 3 produse la reduceri de Black Friday!Pentru prima oară, organizăm o campanie de Black Friday la piatra naturală! Vineri și sâmbătă (21 și 22 noiembrie) vei avea prețuri reduse cu până la 50% la 30 de produse din oferta noastră. Iată top trei produse reduse, pe care nu le poți rata:

  1. Ardezia flexibilă multicoloră– 50% discount, adica 65,00 ron/mp + TVA


Este un produs nou introdus pe piața românească (este fabricat cu ajutorul unei tehnologii germane) și se bucură de o popularitate crescută în rândul clienților noștri.
Acest material poate fi folosit la placările exterioare fără nicio ranforsare și are posibilități de aplicare aproape nelimitate datorită greutații de 1-2 kg/mp și grosimii de 1-2 mm. Poate fi montată și în băi, saune, holuri, dar și pe mobilă sau monturi de uși.

  1. Piatra naturală kavala 5XL– 30% discount, adica 60,90 ron/mp + TVA


O piatră cu un aspect natural, gri cristalizat, potrivită pentru realizarea lucrărilor de placare. Se poate aplica și în interior și la exterior, pe fațade, garduri, ziduri.


  1. Marmura Volakas Scapitata– 29% discount, adica 92,44 ron/ mp + TVA

Marmura Volakas e un material elegant, a cărui culoare deschide și înfrumusețează spațiile în care e folosită. Se poate folosi și la exterior dar e folosită mai des pentru spații închise, băi, bucătării, holuri și terase.

Intră pe pagina dedicată ofertei de Black Friday: găsești aici toate produsele și materialele la reduceri!

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.