Top restaurante din Bucuresti în care găsești amenajări cu piatră naturală

09.12.2014
0 5 0
Rating:
Top restaurante din Bucuresti în care găsești amenajări cu piatră naturalăE greu să identifici exact ce înseamnă un restaurant în care te simți excelent – uneori e vorba de mâncare, de serviciul atent sau de o atmosferă cu care rezonezi. Alteori e vorba de oamenii cu care împarți experiența. Și, la un nivel mai subtil, e vorba de energia existentă în acel spațiu, energie construită tare frumos cu piatra naturală.

Iată ce restaurante din Bucuresti au ales, în ultima perioadă, să facă amenajări cu piatră naturală de la PiatraOnline– îți recomandăm să le treci pragul și să vezi ce spații încântătoare se pot crea cu piatră naturală!

Dacă nu ai ajuns în Old City până acum, neapărat trebuie să mergi la un party! Ardezia multicoloră antichizată a fost decizia perfectă pentru un spațiu plin de vitalitate și dinamism.


Echipa de la Trattoria Angoli a reușit să atragă atenția trecătorilor cu acest tip de piatră panel, folosită în placarea exteriorului. Ne place mult asocierea scării de metal cu peretele de piatră!

Restaurantul Papion (din Băneasa Sisești) te întâmpină cu un placaj exterior cu fâșii Montana Homa cu aspect brut, care pune în evidență decorul elegant din interior. Like, like, like!

Pe terasa restaurantului Bontoncoloanele și jardinierele spectaculoase, de inspirație romană, fac promisiuni hedoniste. De văzut!Dacă vrei să afli mai multe despre piatra naturala decorativa potrivita pentru proiectul tău, sună-ne la telefon +4021 9907 sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!
Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.