Top trei cișmele pentru grădină

07.04.2015
0 5 0
Rating:
Top trei cișmele pentru grădinăAtunci când alegi cișmeaua potrivită pentru grădina ta, în primul rând trebuie să decizi dacă este potrivită o cișmea de perete sau una pe care să o așezi mai departe de ziduri. Din oferta noastră, poți alege modele de cișmea din piatra compozită natur sau cu un tip de patină: antic sau crem, în funcție de aspectul dorit și de stilul în care ai decorat grădina.

Iată cele mai populare tipuri de cișmea și cu ce le poți asocia pentru a-ți înfrumuseța grădina:

Fontana Erice B (cișmea de perete) poate fi asociată cu un ghiveci simplu, de tipul Vaso Feltre sau cu un ghiveci de tipul Vaso Tre Manici

Atunci când alegi acest tip de elemente pentru decorul grădinii, vei crea o atmosferă distinctă, dramatică, dar vei adăuga și un suflu atemporal. De exemplu, poți aranja și intrarea în grădina astfel încât să fie impresionantă, bineînțeles, dacă spațiul îți permite - cu câteva ghivece masive care să delimiteze spațiul, plimbarea prin grădină va deveni o experiență de ținut minte.


Fontana Spello poate face o pereche bună cu un ghiveci simplu, cu aspect masiv, precum Vaso Francese dar poți alege și un ghiveci care să aibă același tip de linie curbă, de exemplu Vaso Pompei.


Pentru cișmeaua Amone, poți alege ghivece cu același tip de model, vegetal: ghiveciul Vaso Chambord sau Vaso Lorie.


Vezi toate cișmelele disponibile dar și ghivecele din piatră compozită aici.

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.