Travertin si ardezie flexibilă - în rolul principal în amenajarea unei case din Chiajna

11.04.2016
0 5 0
Rating:
Travertin si ardezie flexibilă - în rolul principal în amenajarea unei case din Chiajna


Suntem acasă la Cristina, în comuna Chiajna. Are o casă cubică, în formă de U, pe structură metalică, iar din living, bucătărie și dormitor se poate ieși pe terasă. Cum a ajuns la acest tip de structură? “Am ales această variantă la recomandarea constructorului, care mi-a explicat beneficiile sale. Nu am dorit o locuinţă mare și am realizat proiectul împreună" povesteşte Cristina.{C}

Pentru pardoseală din living, peretele de bucătărie şi placarea băilor a fost folosită piatra naturală – travertin şi ardezie flexibilă. “Din nou constructorul a fost cel care mi le-a recomandat, deoarece cunoștea produsele PiatraOnline. Cumpără frecvent din showroom” povestește Cristina. Au fost împreună în magazinul nostru și au ales materialele, cu sprijinul unui specialist în piatră naturală – care se implică activ în fiecare proiect, încă de la început.

Pardoseala din living, placată cu travertin în finisaj polişat

Influenţele din amenajare sunt contemporane – linii minimaliste şi aerisite, iar travertinul a fost una dintre alegerile care, datorită finisajului polişat şi culorii relaxante, luminează spaţiul şi ajută la crearea impresiei de spaţiu mărit. Este o piatră foarte căutată, cu un aspect cald, similar cu lemnul sau cafeaua cu lapte, în nuanțe relaxante de crem și extrem de uşor de integrat în spații cu aspect și roluri diferite.

Citeşte şi articolul despre tendinţele anului 2016 în materie de piatră naturală!

În amenajarea casei am optat pentru încălzire în pardoseală, iar travertinul este o alegere foarte potrivită, contribuind la crearea unei ambianțe calde în locuința mea”, mărturisește Cristina, care a extins placarea cu travertin și la băile din casă.

 Perete bucătărie placat cu ardezie flexibilă


O altă alegere in amenajarea casei a fost ardezia flexibilă Jeera Green.Îmi amintesc că am ales ardezia aceasta imediat ce a fost adusă în showroom. Cred că am fost primul client care a cumpărat-o – nu avea încă nici prețul afișat pe ea! Am folosit-o cu succes pentru a placa în bucătărie, în zona de gătit. Ulterior am asortat cu ea și blatul.

Ardezia flexibilă este un produs natural, inovator, având la bază o tehnologie germană, care permite ardeziei naturale să devină ultra-subțire, flexibilă, sub forma unei fâșii. Ea are foarte multe utilizări: poate fi aplicată pe aproape orice tip de suprafețe, inclusiv atipice sau cu forme dificile și este utilizabilă de asemenea în medii umede, precum baia.Dacă vrei să afli mai multe despre tipurile de travertin potrivite pentru pardoseală sau oferta de ardezie flexibilă, sună-ne la +4021 9907,sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.