Trei idei pentru terasa piscinei

19.05.2015
0 5 0
Rating:
Trei idei pentru terasa piscineiTerasa piscinei exterioare este o zonă importantă, pe care o poți scoate în evidență prin alegerea unor materiale interesante și bineînțeles, cu o atenție crescută la coerența cu restul spațiului. Zona de pe marginea piscinei are întrebuințări multiple - poate fi dedicată șezlongurilor, poate fi un living exterior (cu canapele și foișor) sau poate chiar găzdui o bucătărie în aer liber.Pentru a construi o zonă adiacentă piscinei, ca în imaginea de mai sus, poți folosi o placă de travertin Noce brushed (cu suprafața periată), de 3 cm. Este un tip de placă ce va face față în mod exemplar temperaturilor din țara noastră, rezistentă la trafic mediu - intens. Bineînțeles, este recomandată și impermeabilizarea, pentru a asigura o rezistență crescută.

Pentru o amenajare cu amprentă tradițională, alege lespezile de piatră poligonala Kavala large - pe lângă rezistența crescută a acestui tip de piatră (mai ales la ciclurile de îngheț - dezgheț), nuanțele sale de gri vor aduce un aer relaxat.Dacă vrei o ofertă personalizată și recomandări pentru placarea terasei de lângă piscină, sună-ne la +4021 9907
Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.