Trei tipuri de ardezie - placarea terasei

17.03.2015
0 5 0
Rating:
Trei tipuri de ardezie - placarea teraseiArdezia este cunoscută datorită culorilor sale calde și nuanțelor fascinante: crem, ocru, verde, gri sau negru - albăstrui. Este un material cu o suprafață neporoasă, adică nu absoarbe apa sau lichidele și nu se pătează ușor, fiind potrivită pentru zone cu trafic intens. O altă calitate importantă a ardeziei este faptul că nu este alunecoasă și astfel este recomandată pentru podele. Iată trei tipuri de ardezie recomandate pentru exterior, la placarea terasei.


Ardezie Silver

Ardezia Silver, cu inflexiuni argintii, este o placă cu finisaj periat, ce va aduce un aspect distinct si modern terasei. Fiind o rocă metamorfică, care se găsește în straturi, fiecare placă va avea propria identitate (nuanțe sau straturi vizibile) iar spațiul în care este aplicată ardezia va avea un look cu totul special.


Ardezie multicoloră Sunset


Sursa foto: www.pinterest.com

Pentru acest tip de placă, inflexiunile sunt mai calde: de la ocru la maro închis, argintiu sau negru-albăstrui, ardezia de acest tip va îmbrăca terasa cu un accent de distincție și va crea o atmosferă primitoare.

Vezi cum arată o terasă amenajată cu ardezie neagră și piatră Rusty Brown!

Ardezia neagră Antracit

Un tip de ardezie care, o dată montată, va crea un efect impresionant: este pe de o parte, un material potrivit pentru amenajări curajoase, pentru că iese din tiparul confortabil al nuanțelor calde și pe de altă parte o variantă funcțională pentru pardoseală: placa are o suprafață semi-poroasă și fasonată.


Important: recomandăm ca adezivul folosit la montajul plăcilor de piatră naturală pentru exterior să fie termorezistent: asta înseamnă că montajul va rezista ciclurilor de îngheț-dezgheț fără probleme. Citește mai multe, aici.Dacă vrei să afli mai multe despre tipul de ardezie potrivita pentru proiectul tău, sună-ne la +4021 9907 sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.