Trei tipuri de marmură pentru exterior (terasă)

05.03.2015
0 5 0
Rating:
Trei tipuri de marmură pentru exterior (terasă)La pardoseala pentru exterior trebuie să folosești materiale durabile, care să suporte ciclurile de îngheț-dezgheț fără să se crape. Marmura este un tip de piatră naturală ce va oferi terasei un aer elegant și luxos, iar dacă este tratată corect (folosind adezivul potrivit și apoi soluții profesionale de impermeabilizare) aspectul său va fi păstrat intact pentru foarte mult timp.

Iata câteva tipuri de marmură recomandate pentru exterior, pentru placarea terasei:

cest tip de marmură este periat și cu marginile dăltuite, disponibilă în tonuri delicate de crem. Recomandarea specialiștilor este ca această placă să fie chituită și impermeabilizată în trei straturi, pentru o rezistență crescută la trafic intens și diferențe de temperatură. Finisajul periat și marginile dăltuite sunt detalii ce fac placa potrivită pentru spații cu amprentă vintage.

Marmura Sunny Dream French Pattern

Cu un finisaj diferit: placa antichizată și textura mată, plus modelul atipic de tip "french", acest model de marmură Sunny Dream oferă mai multă libertate în design.

Citește și articolul cu idei pentru amenajarea terasei!

Marmura Kavala (buceardată)

Placa de acest tip este cross-cut, fiind și buceardată (un procedeu prin care suprafața devine rugoasă, aspră), pe un ton de gri deschis ce poate fi încadrat în orice tip de concept de amenajare.

Dacă vrei o ofertă personalizată pentru proiectul tău de terasă, sună-ne la +4021 9907
Produse recomandate


Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.