Vara asta, totul e #MaiBunPeGratar! - PiatraOnline.ro
Prin apasarea butonului "Sunt de acord", acceptati cookie-urile de pe www.piatraonline.ro

Vara asta totul devine #MaiBunPeGratar la Piatraonline!

02.08.2016
0 5 0
Rating:
Vara asta totul devine #MaiBunPeGratar la Piatraonline!


“Fragezitorul”, “Potoleste-Pofte” si “Frige-tot” te asteapta in campania #MaiBunPeGratar, organizata de Piatraonline.ro intre 29 iulie – 30 septembrie 2016. Vrei sa descoperi cine sunt “Fragezitorul”, “Potoleste-Pofte” si “Frige-tot”? 

Fotografie si gust delicios.Daca te pricepi sau nu la facut gratare, mai putin conteaza. Dar trebuie sa fii inspirat si sa ai prieteni cat mai multi. Incarca o fotografie cat mai interesanta pe site-ul concursului cu alimente care se pot pregati pe gratar: peste in minciog, rosii in gradina sau orice altceva. Inviti apoi prietenii sa iti voteze pozele pentru a castiga saptamanal un set de ustensile de gratar.

Pret redus.Toata lumea poate castiga gratare la preturi speciale. Si totul datorita pritenilor. Ei trebuie sa iti voteze fotografiile trimise, dar si care gratar le place cel mai mult dintre cele trei: “Fragezitorul”, “Potoleste-Pofte” si “Frige-tot”. Modelul care primeste cele mai multe voturi va avea la finalul campaniei cel mai redus pret.

Gratis.Poti primi si un gratar gratis, castigat prin tragere la sorti dintre cei care incarca pe site pozele. Chiar si cu o singura fotografie poti castiga! Premiul cel Mare, un gratar de gradina, placat cu piatra poligonala! Succes si inspiratie la poze! Si nu uita sa le spui cator mai multi prieteni sa iti voteze fotografiile si chiar sa participe la promotie!

Montaj.Pana va ajunge in curtea ta gratarul de gradina pe care ti-l doresti de atata vreme, hai sa iti spunem cateva mici secrete. In primul rand, alege bine locul! Ai grija sa nu fie prea aproape de materiale usor inflamababile sau direct sub un copac. In ceea ce priveste gratarele de gradina, cu cat sunt ele mai solide, cu atat te expui mai putin riscurilor. In cazul gratarelor din oferta Piatraonline.ro nu trebuie sa iti faci griji: sunt fabricate din beton si placate cu piatra decorativa. In functie de model, greutatea unuia poate depasi chiar 500 kg. Deci spatiul in care urmeaza sa fie instalat trebuie sa fie foarte solid, fix si plan (placa de beton sau pavaj).

Gratarele vin ambalate in deplina siguranta pe un europalet sub forma de placi. Placile sunt simplu de montat, conform unei scheme de tip LEGO. Inainte de lipirea pieselor cu un adeziv special, asigura-te ca acestea sunt curatate si bine udate. Pe marginea placilor componente se incarca adeziv din belsug, pentru o priza maxima intre ele. Dupa asamblare, se chituieste bine si se impermeabilizeaza. Cu cat izolatia este mai buna, cu atat caldura se pastreaza mai mult, iar gratarul functioneaza mai eficient. Dupa 3-5 ore, in functie de sezon, gratarul de gradina este pregatit sa sfaraie. Asadar, totul merge foarte repede: cat montezi gratarul, ai lasat carnea la fezandat si, cand incepe sa se lase un pic racoarea, ai pus bucatatele delicioase gata facute pe masa in fata prietenilor. Si petrecerea incepe!

Foc. Pana la petrecere, daca tot suntem la fezandat, trebui sa iti spunem ca nu doar pregatirea mancarurilor inainte de a le pune pe gratar conteaza, ci si ce se intampla chiar pe gratar, pe foc. O parte din secretul gustului acolo se petrece. Daca folosesti carbuni, lasa-i sa arda mocnit cam o jumatate de ora, inainte de a pune carnea pe gratar, pentru ca focul sa fie cat mai uniform. Temperatura se uniformizeaza cand carbunii se acopera cu un strat de cenusa. Daca folosesti lemne, incepi cu lemne mici, peste care adaugi bucati din ce in ce mai mari, avand grija sa nu le lasi complet sa arda pe cele deja puse. Nu umple gratarul cu carne - in ideea de a termina cat mai repede -, lasa spatii libere intre bucatile de carne. La inceput trebuie sa le plasezi in centru, unde e focul mai aprins, urmand ca mai tarziu sa le muti spre exterior, acolo unde flacara e mai redusa si riscul de a le arde mai mic. Dupa ce ai terminat de folosit gratarul, nu stinge focul cu apa. Schimbarea de temperatura poate deteriora gratarul. La aprinderea focului nu utiliza produse inflamabile, precum alcool sau gazolina. Dupa ce ai terminat de utilizat gratarul, asigura-te ca nu mai sunt carbuni aprinsi in spatiul de ardere. 

Petrecere! Acum ca am terminat cu mici sfaturile, te lasam sa te pregatesti pentru concursul nostru #MaiBunPeGratar
 


Comentarii

Nu sunt comentarii
Adauga un comentariu sau o intrebare:
Ai achizitionat sau testat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.