(VIDEO) Casa in stil neo-romanesc: lemn si piatra naturala

19.04.2016
0 5 0
Rating:
(VIDEO) Casa in stil neo-romanesc: lemn si piatra naturalaStilul neo-românesc este caracterizat de prezența ferestrelor în arc, a verandelor din lemn sculptat ce aduc aminte de casele țărănești și a ornamentelor similare cu cele din bisericile brâncovenești. Detalii ca registrele de triptic ale deschiderilor din zid sau decorațiile tip viță de vie fac trimiteri subtile către spiritualitatea românească.

O reinterpretare a acestui stil a fost făcută de designer-ul de interior Eugen Ciocan, client Piatraonline.ro, pentru o casă aflată în Voluntari.

Există astăzi o varietate impresionantă de finisări de piatră, eu prefer piatra puțin antichizată, mai ales la o casă care vrea să iasă puțin din timpul prezent” povestește designer-ul despre travertinul folosit la acest proiect. Travertinul antichizat – un mix de travertin clasic și Noce, a fost montat mai ales în băi, unde aduce o atmosferă perfect încadrată în conceptul casei.

Vezi întreg clipul (realizat de echipa Casa, construcție și design, Prima TV) pentru detalii despre amenajarea casei:
 

PIATRAONLINE | Amenajari interioare cu Travertin (idei si tendinte)O casa amenajata de catre arh. Eugen Ciocan cu mai multe tipuri de travertin, cel mai des placile au avut un finisaj antichizat, fiind astfel potrivite pentru o casa care "iese din timpul prezent"

 

 

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.