(VIDEO) Casa in stil neo-romanesc: lemn si piatra naturala

19.04.2016
0 5 0
Rating:
(VIDEO) Casa in stil neo-romanesc: lemn si piatra naturalaStilul neo-românesc este caracterizat de prezența ferestrelor în arc, a verandelor din lemn sculptat ce aduc aminte de casele țărănești și a ornamentelor similare cu cele din bisericile brâncovenești. Detalii ca registrele de triptic ale deschiderilor din zid sau decorațiile tip viță de vie fac trimiteri subtile către spiritualitatea românească.

O reinterpretare a acestui stil a fost făcută de designer-ul de interior Eugen Ciocan, client Piatraonline.ro, pentru o casă aflată în Voluntari.

Există astăzi o varietate impresionantă de finisări de piatră, eu prefer piatra puțin antichizată, mai ales la o casă care vrea să iasă puțin din timpul prezent” povestește designer-ul despre travertinul folosit la acest proiect. Travertinul antichizat – un mix de travertin clasic și Noce, a fost montat mai ales în băi, unde aduce o atmosferă perfect încadrată în conceptul casei.

Vezi întreg clipul (realizat de echipa Casa, construcție și design, Prima TV) pentru detalii despre amenajarea casei:

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.