(VIDEO) Cum arată cel mai mare showroom de piatră naturală din România?

11.08.2015
0 5 0
Rating:
(VIDEO) Cum arată cel mai mare showroom de piatră naturală din România?La amenajarea showroom-ului PIATRAONLINE au lucrat 120 de oameni, timp de 6 luni și s-au folosit peste 4000 de metri pătrați de piatră naturală. Showroom-ul are un total de 1000 de metri pătrați de expo, peste 100 de spații – concept și are expuse 1500 de produse din piatră naturală.

PIATRAONLINE | Principalul furnizor de piatra naturala din RomaniaPIATRAONLINE este importator direct de piatra naturala, are o istorie de peste 8 ani pe piața romaneasca si cel mai mare depozit de piatra naturala din Romania, cu stocuri de 55000 mp

Showroom-ul a fost proiectat de către echipa de arhitecți de la Phenomena Laboratory. Fiecare spațiu are povestea sa: încă de la intrare, Mr. Wow, personajul showroom-ului, atrage atenția. Urmează recepția cu accente tradiționale, în spatele căreia există un amfiteatru, pregătit pentru evenimente și proiecții, dar și “Peștele lui Brâncuși”. Tot la parter, găsești conceptul de cramă, “Labirintul” (expoziție de plăci de piatră decorativă) dar și zona “Îngerilor”, o instalație impresionantă din coloane bazaltice pentru grădină.


La etaj, urmează un concept de cafenea, o masă dedicată întâlnirilor și proiectelor, dar și “Aleea conceptelor”, cu spații – concept de băi. Tot aici, mai poți vedea un perete placat cu terrazzo, o expoziție de mozaicuri din piatră naturală, o zonă dedicată ardeziei flexibile (exemple de folosire a acestei foi speciale) și o alee dedicată travertinului – în diferite finisaje și tipuri de placă. 

Showroom-ul nostru din Aleea Teisani, nr. 137a, București, este deschis de luni până vineri, de la ora 9:00 până la ora 18:00, dar și sâmbătă, de la 10:00 până la 15:00.

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.