(VIDEO) Cum cumperi piatră naturală online?

17.06.2016
0 5 0
Rating:
(VIDEO) Cum cumperi piatră naturală online?


Dacă eşti atras de ideea de a folosi piatra naturală pentru amenajarea ta, însă nu îţi permiţi să petreci foarte mult timp pe această etapă a proiectului, poţi cumpăra piatra naturala online. Care sunt paşii?

Verifică oferta online!

Primul pas este să te interesezi care sunt produsele disponibile, studiind oferta furnizorului tău. În funcţie de spaţiul pe care îl ai în vedere şi de tipul de produs care te interesează (travertinul va crea o atmosferă relaxată şi caldă, marmura va transmite, în orice amenajare, un puternic mesaj de lux, ardezia oferă o dinamică specială amenajărilor, iar mozaicurile de piatră naturală sau materiale inedite, cum e ardezia flexibilă, vor aduce amprente originale în proiectul tău), poţi discuta cu un consultant PIATRAONLINE pe chat, pentru a afla mai multe informaţii ce ţin de produse, livrare sau serviciile de montaj.

Apoi, pentru a înţelege în detaliu procedurile propuse de furnizor, poţi analiza secţiunea de întrebări frecvente.

Urmăreşte materialul video realizat de Casa, construcţie şi design (Prima TV) cu recomandările legate de achiziţia produselor din piatră naturală prin intermediul mediului online:
 

PIATRAONLINE | Cum comand piatra naturala online ?Beneficiile achizitiei online de piatra naturala pentru amenajari de interior si de exterior tin, in primul rand, de economia de timp


Comandă mostre din produsul sau produsele care te interesează!

În cazul în care nu locuieşti în Bucureşti, pentru a face o vizită în showroom-ul de piatră naturală sau nu ai timp pentru acest lucru, poţi comanda mostre din produsul ales, pentru a-ţi face o idee despre textura şi nuanţele specifice. Este important să îţi setezi aşteptările corecte - în cazul pietrei naturale, plăci din loturi diferite vor avea mici diferenţe de nuanţă sau textură, iar fiecare placă va avea specificul său - anumite venaturi sau ape de culoare, în funcţie de tipul de piatră. Există şanse ca materialul pe care îl primeşti după ce faci comanda să fie uşor diferit de mostrele analizate, acest lucru se datorează faptului că este vorba de un material natural.

Calculează corect cantităţile necesare

Este important ca înainte să faci comanda online, să ştii foarte bine care e cantitatea de piatră naturală necesară pentru proiectul tău şi, conform recomandărilor primite de la echipa de montatori cu care lucrezi, să adaugi şi o marjă de eroare la comandă.

Pe pagina fiecărui produs găseşti toate specificaţiile produsului (dimensiunea plăcii, preţ) dar şi sfaturi legate de îngrijire - impermeabilizarea şi curăţarea pietrei. Apoi, paşii sunt aceiaşi ca în cazul oricărui alt produs cumpărat online - după efectuarea plăţii, comanda pleacă spre tine, după ce ai primit termenul de livrare pe e-mail.

Exemplu de pagină de produs, cu toate elementele necesare unei imagini complete asupra plăcii respective.


Dacă vrei să afli mai multe despre piatra naturala potrivita pentru proiectul tău, sună-ne la +4021 9907,sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!

 

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.