X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE
publicat in: Interviuri // pe 17.06.2016


Dacă eşti atras de ideea de a folosi piatra naturală pentru amenajarea ta, însă nu îţi permiţi să petreci foarte mult timp pe această etapă a proiectului, poţi cumpăra piatra naturala online. Care sunt paşii?

Verifică oferta online!

Primul pas este să te interesezi care sunt produsele disponibile, studiind oferta furnizorului tău. În funcţie de spaţiul pe care îl ai în vedere şi de tipul de produs care te interesează (travertinul va crea o atmosferă relaxată şi caldă, marmura va transmite, în orice amenajare, un puternic mesaj de lux, ardezia oferă o dinamică specială amenajărilor, iar mozaicurile de piatră naturală sau materiale inedite, cum e ardezia flexibilă, vor aduce amprente originale în proiectul tău), poţi discuta cu un consultant PIATRAONLINE pe chat, pentru a afla mai multe informaţii ce ţin de produse, livrare sau serviciile de montaj.

Apoi, pentru a înţelege în detaliu procedurile propuse de furnizor, poţi analiza secţiunea de întrebări frecvente.

Urmăreşte materialul video realizat de Casa, construcţie şi design (Prima TV) cu recomandările legate de achiziţia produselor din piatră naturală prin intermediul mediului online:
 

PIATRAONLINE | Cum comand piatra naturala online ?Beneficiile achizitiei online de piatra naturala pentru amenajari de interior si de exterior tin, in primul rand, de economia de timp


Comandă mostre din produsul sau produsele care te interesează!

În cazul în care nu locuieşti în Bucureşti, pentru a face o vizită în showroom-ul de piatră naturală sau nu ai timp pentru acest lucru, poţi comanda mostre din produsul ales, pentru a-ţi face o idee despre textura şi nuanţele specifice. Este important să îţi setezi aşteptările corecte - în cazul pietrei naturale, plăci din loturi diferite vor avea mici diferenţe de nuanţă sau textură, iar fiecare placă va avea specificul său - anumite venaturi sau ape de culoare, în funcţie de tipul de piatră. Există şanse ca materialul pe care îl primeşti după ce faci comanda să fie uşor diferit de mostrele analizate, acest lucru se datorează faptului că este vorba de un material natural.

Calculează corect cantităţile necesare

Este important ca înainte să faci comanda online, să ştii foarte bine care e cantitatea de piatră naturală necesară pentru proiectul tău şi, conform recomandărilor primite de la echipa de montatori cu care lucrezi, să adaugi şi o marjă de eroare la comandă.

Pe pagina fiecărui produs găseşti toate specificaţiile produsului (dimensiunea plăcii, preţ) dar şi sfaturi legate de îngrijire - impermeabilizarea şi curăţarea pietrei. Apoi, paşii sunt aceiaşi ca în cazul oricărui alt produs cumpărat online - după efectuarea plăţii, comanda pleacă spre tine, după ce ai primit termenul de livrare pe e-mail.

Exemplu de pagină de produs, cu toate elementele necesare unei imagini complete asupra plăcii respective.


Dacă vrei să afli mai multe despre piatra naturala potrivita pentru proiectul tău, sună-ne la +4021 9907,sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!

 

(VIDEO) Cum cumperi piatră naturală online?
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Chiuveta Matia Granit Padang Yellow 42 x 14 cm
Cod LPN-7580
Stoc epuizat
Pret cu TVA 612,99 Lei
Stoc epuizat
Semilastre Granit Peach Red Fiamat 240 x 70 x 2 cm - Lichidari stoc
Cod PSP-7306
Produs adus pe comanda
Pret cu TVA 126,00 Lei
Produs adus pe comanda
Pret cu TVA 117,96 Lei
IN STOC

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii