(VIDEO) Cum se montează un grătar de grădină?

15.06.2016
0 5 0
Rating:
(VIDEO) Cum se montează un grătar de grădină?


E recomandat ca atunci când alegi un grătar (sau un cuptor) pentru grădină, să ai în vedere rezistența: fiind vorba de o piesă care stă în curte sau în grădină, e important ca schimbările de temperatură sau precipitațiile să nu afecteze materialul. Piesele de bucătărie exterioară din oferta PiatraOnline.ro sunt create din materiale extra-rezistente (beton armat, cupolă din cărămidă refractară și exteriorul placat cu piatră decorativă) astfel încât singurul lucru pe care trebuie să îl faci după montaj este impermeabilizarea, proces care va face textura pietrei mult mai ușor de curățat și va crește rezistența grătarului, cuptorului sau a cuptorului cu grătar integrat.

Iată care sunt pașii în montarea grătarului:
În primul rând, este important ca grătarul să fie așezat pe un strat suport (placă de beton sau pavaj), suficient de solid pentru a-i susține greutatea.

PIATRAONLINE | Montaj gratar de gradinaGratarul va fi montat pe o platforma stabila plana si fixa, iar componentele individuale vor fi prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid cu un adeziv de ciment

Se urmează o schemă de tip lego la montaj: pentru a asambla piesele, începi cu placa din spatele grătarului și continui cu lateralele, fața, blatul, apoi partea de sus - în aceeași ordine și acoperișul. În acest proces, este important să folosești adeziv din belșug, pentru a întări rezistența ansamblului. Adezivul trebuie să fie termorezistent, pentru a nu se crăpa, atunci când este expus temperaturilor mari.


 Grătar (mic) PiatraOnline.ro, placat cu piatră decorativă

Citește și articolul despre tendințele în amenajarea bucătăriei în aer liber!

După asamblare, se chituiește bine, se impermeabilizează (mai multe detalii despre acest proces poți citi aici) și se lasă la copt 24 de ore, după care poate fi folosit.

 

Dacă vrei să afli mai multe sună-ne la telefon +4021 9907 sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!

 

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.