(VIDEO) Tendințe în amenajarea bucătăriei

04.08.2016
0 5 0
Rating:
(VIDEO) Tendințe în amenajarea bucătăriei


Ce se poartă anul acesta în materie de amenajare și organizare a bucătăriei? Fiindcă bucătăria e un loc în care probabil petreci foarte mult timp, cel mai important lucru pe care trebuie să îl ai în vedere atunci când amenajezi sau reamenajezi această zonă este spațiul aerisit, bine organizat. Pe lângă eficiență, iată și principalele tendințe în amenajarea bucătăriei:

Rafturi deschise
Rafturile deschise sunt o soluție practică dar și frumoasă pentru bucătărie, o soluție care oferă o amprentă personală asupra spațiului.

 

 

 

Urmărește și materialul video despre tendințele amenajării bucătăriei, realizat de echipa Casa, construcție și design (Prima TV)

 

PIATRAONLINE | Amenajari bucatarii (tendinte si idei)Cele mai noi tendinte in amenajarea bucatariei menționeaza eficienta spatiului, mixul de traditional si modern dar si culorile puternice si texturile naturale, interesante

Mix de tradițional și modern
Accentele tradiționale sunt la mare căutare, în amenajarea bucătăriei, datorită faptului că acest tip de elemente, inspirate din tradițional – fie pattern-uri sau anumite elemente de decor, adaugă căldură și un aer fresh, mai ales asociate cu linii moderne și principii contemporane.Texturi interesante
Designerii identifică și tendințele folosirii materialelor texturate – de la piatră naturală până la lemnul în formă cât mai brută. Piatra naturală e perfectă pentru un efect impresionant la nivel de textură, mai ales atunci când alegi finisaje scapițate sau antichizate – placa va căpăta un farmec deosebit.

Pattern-uri
Anul acesta, în ceea ce privește tendințele amenajării bucătăriei, face trecerea de la motivele geometrice la cele elegante, un trend pe care îl poți puncta perfect folosind plăci de terazzo pentru un accent sau chiar pentru un întreg perete din bucătărie.

Citește mai multe recomandări despre cum să folosești plăcile decorative terazzo în amenajări!

Culori puternice
Inspirate din atmosfera tribală, accentele puternice de culori, vibrante sau inspirate din natură, sunt de dorit, dacă vrei o bucătărie la modă. Pornind de la marsala (culoarea anului) și continuând cu nuanțe de turcoaz sau de roz, poți folosi și culori curajoase, pentru a-ți scoate bucătăria din anonimat.

 

 

Se mai poartă sursele de iluminat inspirate din industrial – oțel negru, becuri în stil vintage sau elemente și aplice de alamă. O mare importanță o are și organizarea spațiului – există foarte multe tipuri de dulapuri moderne, eficiente și ușor de folosit. La fel, un accent pe materiale rezistente, de tipul pietrei naturale (pentru blaturile de bucătărie sau placarea pardoselii) se încadrează în acest trend, de a eficientiza proiectul de amenajare al bucătăriei.

 

Dacă vrei să afli mai multe despre folosirea pietrei naturale  pentru proiectul casei tale, sună-ne la telefon +4021 9907 sau vino în showroom să discutăm mai multe!

 

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.