X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE
publicat in: General // pe 28.05.2019

Franciza PIATRAONLINE in prima linie 

De-a lungul vremii experti de pe toate continentele au dat felurite definitii si au formulat multiple interpretari ale termenului FRANCIZA, marcand, in functie de situatii si interese, avantajele acestui sistem. 
Sosit si in Romania, sistemul francizei s-a lansat cu rezultate in Servicii si Food/Cafenele, dar si in Retail, cu segmente actuale de 48% (retail), 28% servicii si 24% (HoReCa). In domeniul Retail, plecand de la moda, bucatarii si produse destinate somnului si trecand la canapele  si stampile, cateva branduri, active indeobste in piata obiectelor de folosinta personala imediata, au lansat insemnate propuneri de colaborare celor interesati de folosirea experientei rentabile a ofertantilor.


 
In aceasta piata de Retail, pentru moment vaga si insuficient dospita, firma Rock Star Construct detoneaza lansarea unei francize  centrata pe brandul PIATRAONLINE, un simbol nascator de inspiratie si sustenabil prin insasi obiectul francizei: piatra naturala. Intr-o piata cu o cifra de afaceri de 3.3 mld euro, generata de un numar de 10.000 unitati operate in franciza ( circa 27 unitati/concept de afacere) si avand o dinamica avantata, s-ar putea crede ca afacerea cu piatra naturala ar fi sortita, daca nu esecului, macar unei evolutii mai lente in ceea ce se cheama, un pic sofisticat, “abordarea colaborativa”. Acest tip de abordare nu-i nou, cum nici conceptul de franciza nu-i, ambii termeni reprezinta mai degraba o incercare de a pune ordine intr-un domeniu cunoscut si folosit din timpuri mai putin teoretizate. 

Ajunsa la 11 ani de activitate si peste 40.000 de clienti multumiti in tara si in strainatate, PIATRAONLINE a decis sa-si extinda afacerea in orasele mari devenind francizor. Acest obiectiv se putea indeplini simplu, oferind piatra naturala unor companii in regim de distributie, fara indoiala o abordare cu sanse bune pentru anumite domenii. Aceasta forma de parteneriat, primitiva, merge insa doar in sferele de activitate in care produsul se vinde prin el insusi, de cele mai multe ori fiind necesar. Nu merge insa cand e vorba de un intreg sistem  pus la dispozitia consumatorului final printr-un parteneriat complex si rezultativ. PIATRAONLINE a intuit potentialul unui asemenea angajament si si-a anuntat intentia de a transfera un intreg concept de succes in regim “All IN “. In aceasta situatie partenerul, in fapt un client privilegiat numit francizat, primeste de-a gata, insa nu si gratis, o munca asidua de mai bine de 10 ani, folosind-o in propriul interes. Dezvoltata dupa principiul “win-win”, afacerea nu are cum sa nu fie rentabila pentru ambii parteneri. Franciza este mai mult decat o simpla distributie de marfuri si inseamna activitati mai ample decat cele ale unei simple reprezentari, este o activitate complexa care presupune un parteneriat strans, fara de care intregul proces isi pierde sensul. Pentru ca, in cazul francizelor, ideea de colaborare este AND-ul sistemului. Cifrele unei asemenea colaborari sunt, fara indoiala,  semnificative. Un show-room PIATRAONLINE la cheie valoreaza circa 200.000 euro insa genereaza o cifra de afaceri anuala de 1.5-2 mil euro, in functie de marimea orasului. 
De aceea, daca ai spirit antreprenorial si simtul investitiilor conservative, vino la PIATRAONLINA, descopera SUCCESUL si fii partenerul lui !
 

Vino la PIATRAONLINE si descopera SUCCESUL
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii