X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Vopsea acrilica pentru exterior - Weberton Variolast

Cod : APN-1018
Compara
Descriere

PREGATIREA SUPORTULUI
Suprafata suport trebuie sa fie curata, nedeformabila, uscata, fixa şi lipsita de substante antiaderente (eflorescenta, bitum, praf, etc.), sa nu fie inghetata si sa aiba varsta de maturare si capacitatea portanta necesara. La renovare, daca este cazul se vor indeparta in prealabil straturile cu rezistenta mecanica slabă si se vor repara zonele afectate cu un adeziv pentru armarea sistemelor termoizolante. Straturile organice (dispersie sau ulei) se vor indeparta in totalitate pana in adancimea porilor pentru a asigura aderenta corespunzatoare al suportului. Suprafetele vechi cu absorbtie neuniforma vor fi amorsate pana la saturaţie cu grundul weber G700.

MOD DE PREPARARE SI DE LUCRU
Pentru a se obtine o culoare cat mai uniforma, este recomandat sa se amestece conţinutul mai multor galeti, cantitatea de vopsea necesara pentru suprafata unui perete. Consistenta corespunzatoare a vopselei se verifica prin aplicarea unui strat de proba. Vopseaua se aplica pe suprafata uscata cu bidinea, pensula sau trafalet, in strat uniform. Vopseaua poate fi aplicata pe suprafete de beton dupa cel puţin 28 de zile de la turnare, respectiv 6 zile pe suprafete de tencuieli reparate in prealabil. Este necesara aplicarea in două straturi: un prim start de amorsare, vopsea usor diluata cu apa si un strat de acoperire, finisare. Intre cele doua straturi se lasa o perioadă de uscare de cca. 12 ore.

RECOMANDARI
Lucrarile vor fi executate la o temperatura a aerului şi a suportului de la +5 C pana la +30 C. Nu se aplica pe vant puternic, ploaie sau pe suprafete expuse direct razelor solare. Vopseaua proaspat aplicata trebuie protejata de razele solare, ploi, inghet sau alte intemperii pana la uscare. Atentie: nuanta culorii poate fi influentata de calitatea/natura stratului suport, de conditiile atmosferice din momentul aplicarii si din perioada de uscare. După terminarea aplicarii, galeata se inchide ermetic pentru ca materialul ramas sa nu se intareasca. Uneltele folosite se spala cu apa imediat dupa utilizare.

DOMENII DE UTILIZARE
Pentru finisarea, decorarea cladirilor noi si pentru renovarea cladirilor vechi. Recomandat pentru recolorarea fatadelor. Poate fi utilizata pentru protejarea/colorarea tencuielilor decorative (weber.pas classic, weber.pas home, weber.pas silicon plus, weber.pas classic, weber.pas home) la finisarea sistemelor de izolatie termica si de asemenea ca strat final peste tencuiala de baza (ciment, varciment) sau tencuieli termoizolatoare netezite cu tinci. Se poate aplica conditionat si pe alte suporturi cum ar fi gips-carton, tencuieli si vopsele de var, tencuieli de ipsos, etc.

COMPOZITIE
Vopsea universala pentru fatade, gata preparata, solubila in apa, pe baza de rasini sintetice, cu componente minerale si pigmenati de calitate superioara. Strat final pentru suprafeţe de fatade minerale si non-minerale.

DATE TEHNICE
Valoare pH: 8,9 ± 0,5
Densitate (g/m ): 1,5 ± 0,1
Viscozitate (mPas): 15000 ± 5000
Continut de substante nevolatile (%): 65 ± 3
Aspect: Pastos-lichid

TERMEN DE VALABILITATE 
12 luni de la data fabricatiei. In galeti inchise ermetic, ferite de inghet si temperaturi ridicate, de actiunea a razelor solare.

Specificatii
Greutate U.M: 25 kg
Detalii
Selectie produs Standard
Destinatie Bucatarie
Terasa acoperita
Terasa neacoperita
Living
Fatada / Gard / Soclu
Trepte / Blaturi / Glafuri
Semineu
Baie
Utilizare Exterior - vertical
Interior - vertical
Interior - orizontal
Cod Produs APN - 1018
Detalii achizitie produs
Unit. Masura Buc
Ambalare Galeata plastic
Cantitate minima de comanda 1 buc
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Tip Calcul Produs BUC
Greutate
Detalii suplimentare ambalare: 24 galeti/palet
Greutate unitate ambalare (kg): 25 kg
Greutate palet/lada/ambalaj (kg): 600 kg
Montaj
Consum adeziv Pe suprafete netede (tencuieli fine), pentru 2 straturi: 2 cca. 0.5 kg/mp; Pe suprafete rugoase, pentru 2 straturi: 2 cca. 0.8 kg/mp
Observatii specifice 213 culori (conform paletarului de culori weber color.spectrum)
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii