X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Adeziv pentru placari ceramice in medii umede - Weber Set H2O

Cod : APN-1008
Compara
Descriere

Domenii de utilizare
Se utilizeaza pentru lipirea placilor de gresie, faianta si materiale de constructii similare cu absorbtie normala (Clasa BII, BIII) la interior, exterior si in special in medii umede (bucatarii, bai, pivnite, subsoluri, garaje). Se aplica pe suporturi avand ca liant cimentul: suprafete de beton, beton usor, beton poros, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, sape de ciment si pe hidroizolatii (pe baza de ciment sau dispersie). Impreuna cu hidroizolatia Weber.tec 822 si chiturile de rost weber.color comfort sau weber.color perfect formeaza sistemul de hidroizolatie pentru bai Weber.Hydro Basic.

Pregatirea suportului
Suprafata suport trebuie sa fie curata, nedeformabila, uscata, fixa si lipsita de substante antiaderente (grasimi, bitum, praf, etc.). Betoanele trebuie sa aiba varsta de maturizare, Sapele o varsta de minim 28 de zile, iar tencuielile absorbtie medie. Se vor indeparta in prealabil straturile cu rezistenta mecanica slaba. Neregularitatile pana la 1 cm se pot repara cu Weber.set H20 cu o zi inainte de placare. Fetele placilor ceramice trebuie sa fie curate, fara urme de grasimi, uleiuri, praf sau alte impuritati. In cazul tratarii suprafetei suport cu grundul de amorsaj Weber GR100 inainte de placare, se asteapta uscarea completa a acestuia.

Mod de preparare si de lucru
Se toarna continutul unui sac in cca. 6,5 - 7 litri de apa curata, rece si se amesteca cu ajutorul unui mixer electric pana se obtine un amestec omogen, fara aglomerari. Dupa un repaus de cca. 5 minute, se reamesteca. Mortarul adeziv astfel obtinut se intinde pe suprafata suport cu ajutorul unei mistrii canelate. In cazul in care suportul este denivelat, adezivul se va aplica atat pe suport cat si pe placa. Placile se fixeaza pe suprafata de contact prin apasare manuala, miscandu-le pe stratul de adeziv (la nevoie utilizand un ciocan de cauciuc), pana la obtinerea unei suprafete plane. Placile trebuie asezate in stratul de adeziv in limita timpului deschis (inainte de a se forma crusta pe suprafata adezivului). Pentru a asigura o suprafata de contact corespunzatoare, adezivul trebuie sa acopere min. 65% din intradosul placii la placarile interioare si min. 90% la placarile exterioare. Rosturile vor fi chituite dupa cel putin 24 de ore, utilizand chiturile din gama Weber.

Recomandari
Lucrarile vor fi executate la o temperatura a aerului si a suportului de la +5oC pana la +30oC si se vor evita conditiile meteo nefavorabile (ploaie, zapada, vant puternic, expunerea directa la razele solare). Suprafetele placate vor fi protejate impotriva inghetului timp de 24 de ore. Mortarul proaspat se va indeparta de pe suprafetele placate si din rosturi, in cursul aplicarii, folosind apa curata. Suprafetele devin practicabile dupa 24 de ore si pot fi expuse la solicitari medii dupa cca. 7 zile. Uneltele folosite se spala cu apa imediat dupa utilizare.

Compozitie
Adeziv sub forma de pulbere de culoare gri, pe baza de ciment, cu adaosuri minerale, continut de material hidrofug si rasini sintetice, de calitate superioara. Aplicabil in pat subtire.

Date tehnice
Apa de omogenizare: cca. 6,5-7 l/sac
Aderenta initiala prin tractiune: 0,5 N/mm2
Aderenta prin tractiune dupa imersie de apa: 0,5 N/mm2
Aderenta prin tractiune dupa acţiunea caldurii: 0,5 N/mm2
Aderenta prin tractiune dupa cicluri de inghet-dezghet: 0,5 N/mm2
Alunecarea: < 0,5 mm
Timp de punere in opera: cca.90 min
Timp deschis: cca.30 min
Timp de ajustare: cca. 10 min
Placarile devin practicabile dupa: cca.24 ore

Termen de valabilitate
12 luni de la data fabricatiei in conditii de depozitare pe paleti de lemn, in mediu uscat

Specificatii
Greutate U.M: 25 kg
Detalii achizitie produs
Cantitate minima de comanda 1 sac
Unit. Masura Sac
Detalii
Culoare Gri
Detalii achizitie produs
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Ambalare Sac
Detalii
Cod Produs APN - 1008
Montaj
Consum adeziv Mistrie canelata cu dinti de 6 mm: cca.4 kg/mp; Mistrie canelata cu dinti de 8 mm: cca.5 kg/mp; Mistrie canelata cu dinti de 10 mm: cca.6 kg/mp;
Detalii achizitie produs
Tip Calcul Produs BUC
Greutate
Greutate palet/lada/ambalaj (kg): 1050 Kg
Detalii suplimentare ambalare: 42 saci / palet
Greutate unitate ambalare (kg): 25 kg
Montaj
Observatii specifice Timp de punere in opera: cca.90 min; Timp deschis: cca.30 min; Timp de ajustare: cca.10 min; Placarile devin practicabile dupa: cca.24 ore;
Detalii
Destinatie Spatii umede
Terasa acoperita
Terasa neacoperita
Piscina
Bucatarie
Baie
Acoperis
Living
Fatada / Gard / Soclu
Trepte / Blaturi / Glafuri
Pavaj Exterior
Montaj
Produse necesare montaj Mistrie canelata, galeata, spaclu
Detalii
Utilizare Exterior - vertical
Interior - vertical
Exterior - orizontal
Interior - orizontal
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii