X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Adeziv pentru placari piatra naturala in medii umede - Weber Set H2O - 25 KG

Cod : APN-1008
Compara
Descriere

DOMENII DE UTILIZARE
Se utilizeaza pentru lipirea placilor de gresie, faianta si materiale de constructii similare cu absorbtie normala (Clasa BII, BIII) la interior, exterior si in special în medii umede (bucatarii, bai, pivnite, subsoluri, garaje). Se aplica pe suporturi avand ca liant cimentul: suprafete de beton, beton usor, beton poros, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, sape de ciment si pe hidroizolatii (pe baza de ciment sau dispersie). Impreuna cu hidroizolatia weber.tec 822 si chiturile de rost weber.color comfort sau weber.color perfect formeaza sistemul de hidroizolatie pentru bai Weber.Hydro Basic.

PREGATIREA SUPORTULUI
Suprafata suport trebuie sa fie curata, nedeformabila, uscata, fixa si lipsita de substante antiaderente (grasimi, bitum, praf, etc.). Betoanele trebuie să aiba varsta de maturizare, şapele o varsta de minim 28 de zile, iar tencuielile absorbtie medie. Se vor indeparta în prealabil straturile cu rezistenta mecanica slaba. Neregularitatile pana la 1 cm se pot repara cu Weber.set H20 cu o zi inainte de placare. Fetele placilor ceramice trebuie sa fie curate, fara urme de grasimi, uleiuri, praf sau alte impuritati. In cazul tratarii suprafetei suport cu grundul de amorsaj Weber GR100 inainte de placare, se asteapta uscarea completă a acestuia.

MOD DE PREPARARE SI DE LUCRU
Se toarna continutul unui sac în cca. 6,5 - 7 litri de apa curata, rece si se amesteca cu ajutorul unui mixer electric pana se obtine un amestec omogen, fara aglomerari. După un repaus de cca. 5 minute, se reamesteca. Mortarul adeziv astfel obtinut se intinde pe suprafata suport cu ajutorul unei mistrii canelate. In cazul in care suportul este denivelat, adezivul se va aplica atat pe suport cat si pe placa. Placile se fixeaza pe suprafata de contact prin apasare manuala, miscandu-le pe stratul de adeziv (la nevoie utilizand un ciocan de cauciuc), pana la obtinerea unei suprafete plane. Placile trebuie asezate in stratul de adeziv in limita timpului deschis (inainte de a se forma crusta pe suprafata adezivului). Pentru a asigura o suprafata de contact corespunzatoare, adezivul trebuie sa acopere min. 65% din intradosul placii la placarile interioare si min.90% la placarile exterioare. Rosturile vor fi chituite dupa cel puţin 24 de ore, utilizand chiturile din gama weber.color.

RECOMANDARI
Lucrarile vor fi executate la o temperatura a aerului si a suportului de la +5oC pana la +30oC si se vor evita conditiile meteo nefavorabile (ploaie, zapada, vant puternic, expunerea directa la razele solare). Suprafetele placate vor fi protejate împotriva inghetului timp de 24 de ore. Mortarul proaspat se va indeparta de pe suprafetele placate si din rosturi, in cursul aplicarii, folosind apa curata. Suprafetele devin practicabile dupa 24 de ore si pot fi expuse la solicitari medii dupa cca. 7 zile. Uneltele folosite se spala cu apa imediat dupa utilizare.

COMPOZITIE
Adeziv sub forma de pulbere de culoare gri, pe baza de ciment, cu adaosuri minerale, continut de material hidrofug si rasini sintetice, de calitate superioara. Aplicabil in pat subtire.

DATE TEHNICE
Apa de omogenizare: cca. 6,5-7 l/sac
Aderenta initiala prin tractiune: ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta prin tractiune dupa imersie de apa: ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta prin tractiune dupa acţiunea caldurii: ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta prin tractiune dupa cicluri de inghet-dezghet: ≥ 0,5 N/mm2
Alunecarea: < 0,5 mm
Timp de punere in opera: cca.90 min
Timp deschis: cca.30 min
Timp de ajustare: cca. 10 min
Placarile devin practicabile dupa: cca.24 ore

TERMEN DE VALABILITATE
12 luni de la data fabricatiei în conditii de depozitare pe paleti de lemn, in mediu uscat

Specificatii
Greutate U.M: 25 kg
Detalii
Culoare Gri
Cod Produs APN - 1008
Destinatie Spatii umede
Terasa acoperita
Terasa neacoperita
Piscina
Bucatarie
Baie
Acoperis
Living
Fatada / Gard / Soclu
Trepte / Blaturi / Glafuri
Pavaj Exterior
Utilizare Exterior - vertical
Interior - vertical
Exterior - orizontal
Interior - orizontal
Detalii achizitie produs
Ambalare Sac
Cantitate minima de comanda 1 sac
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Unit. Masura Sac
Tip Calcul Produs BUC
Greutate
Greutate palet/lada/ambalaj (kg): 1050 Kg
Greutate unitate ambalare (kg): 25 kg
Detalii suplimentare ambalare: 42 saci / palet
Montaj
Consum adeziv Mistrie canelata cu dinti de 6 mm: cca.4 kg/mp; Mistrie canelata cu dinti de 8 mm: cca.5 kg/mp; Mistrie canelata cu dinti de 10 mm: cca.6 kg/mp;
Observatii specifice Timp de punere in opera: cca.90 min; Timp deschis: cca.30 min; Timp de ajustare: cca.10 min; Placarile devin practicabile dupa: cca.24 ore;
Produse necesare montaj Mistrie canelata, galeata, spaclu
Review-uri si intrebari:
Scrie cateva cuvinte daca ai comandat acest produs! Sfaturile tale sunt folositoare si altora.
In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Adeziv pentru placari piatra naturala in medii umede - Weber Set H2O - 25 KG https://www.piatraonline.ro/userfiles/19370a59-92cf-454a-b230-f7886006c901/products/4313308_list.jpgWeber Saint Gobain Romania
0 0 5 1
21.42RON Produs pe comanda

Profita de REDUCERI pe pagina de LICHIDARI

Produse recomandate:

Pret fara TVA 34,64 Lei
Produs pe comanda
Pret fara TVA 34,64 Lei
Produs pe comanda
Chit Rosturi - Weber Color Comfort 5 KG
Cod APN-3165
Produs pe comanda
Pret fara TVA 37,79 Lei
Produs pe comanda

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2018 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007. Preturi afisate in LEI fara TVA. Oferim produse de cea mai buna calitate la un pret accesibil.
Infocenter & premii