X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Adeziv piatra naturala - Weber Set.Stone 25kg

Cod : APN-27
Compara
Descriere

Pentru proiectele cu piatra naturala, ai nevoie de cele mai bune accesorii - adezivi si solutii de impermeabilizare si intretinere. Adezivul pentru piatra naturala marca Weber Set.Stone, se utilizeaza in special pentru lipirea de piatra naturala, caramida ornamentala, placi ceramice si materiale de constructii similare cu absorbtie medie si mare, in cadrul amenajarilor interioare si exterioare.

Se recomanda pentru placarile de socluri, gardurilor, dar si pentru realizarea pardoselilor. Aplicarea se face in strat mediu, astfel incat, daca piatra se gaseste sub forma de placi cu grosimi neregulate, planeitatea se poate regla din grosimea patului de adeziv. Adeziul pentru piatra naturala Weber Set.Stone se aplica pe suporturi avand ca liant cimentul: suprafete de beton, beton usor, beton poros, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, sape de ciment. Acest adeziv pentru piatra naturala este un produs de incredere care asigura o buna functionalitate si estetica amenajarilor interioare si exterioare.

Beneficii:
1. Ideal pentru interior si exterior
2. Alunecare redusa
3. Lucrabilitate ridicata
4. Nu modifica culoarea placilor de piatra
5. Pentru placi de piatra cu absorbtie medie sau mare

Se utilizeaza în special pentru lipirea de piatra naturala, piatra reconstituita, caramida ornamentala, placi ceramice si materiale de constructii similare cu absorbtie medie si mare (Clasa BII, BIII), la interior si exterior. Se recomanda pentru placarile soclurilor caselor sau a gardurilor, dar si pentru realizarea pardoselilor. Este recomandat si pentru aplicare în strat mediu; astfel daca piatra se gaseste sub forma de placi cu grosimi neregulate, planeitatea se poate regla din grosimea patului de adeziv. Se aplica pe suporturi avand ca liant cimentul: suprafete de beton, beton usor, beton poros, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, sape de ciment. Recomandat si pentru zidirea caramizilor de sticla (tip Nevada). Realizand un amorsaj cu grundul de profunzime Weber GR100 se poate aplica si pe alte suprafete, cu absorbtie de apa ridicata sau scazuta.

Compozitie: Adeziv de calitate profesionala, sub forma de pulbere, pe baza de ciment alb, cu adaosuri minerale si rasini sintetice, aplicabil în pat subtire si mediu. Pentru pereti si pardoseli. Nu influenteaza culoarea placarilor.

Ambalare: În saci de hartie de 25 kg.Paleti de 1050 kg (42 saci).

Pregatirea suportului: Suprafata suport trebuie sa fie curata, nedeformabila, uscata, fixa si lipsita de substante antiaderente (grasimi, bitum, praf, etc.). Betoanele trebuie sa aiba varsta de maturizare, sapele o varsta de minim 28 de zile, iar tencuielile absorbtie medie. Se vor îndeparta în prealabil straturile cu rezistenta mecanica slaba. Neregularitatile de pana la 1 cm se pot repara cu Weber.set stone cu o zi înainte de placare. Fetele placilor trebuie sa fie curate, fara urme de grasimi, uleiuri, praf sau alte impuritati. În cazul tratarii suprafetei suport cu grundul de amorsaj Weber GR100 înainte de placare, se asteapta uscarea completa a acestuia.

Specificatii
Greutate U.M: 25 kg
Detalii
Selectie produs Standard
Detalii achizitie produs
Cantitate minima de comanda 1 Sac
Detalii
Gradul de variatie al culorii Mic
Detalii achizitie produs
Unit. Masura Sac
Detalii
Culoare Alb
Detalii achizitie produs
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Ambalare Sac
Detalii
Cod Produs APN-27
Montaj
Consum adeziv 2.5-3.0 mp per sac
Detalii achizitie produs
Tip Calcul Produs BUC
Greutate
Detalii suplimentare ambalare: 42 bucati / palet
Greutate palet/lada/ambalaj (kg): 1050 Kg
Greutate unitate ambalare (kg): 25 Kg
Montaj
Observatii specifice Timp de punere in operă: cca.60 min; Timp deschis: cca.15 min; Timp de ajustare: cca.10 min; Placările devin practicabile după: cca.24 ore;
Detalii
Destinatie Trepte / Blaturi / Glafuri
Pavaj Exterior
Terasa acoperita
Living
Fatada / Gard / Soclu
Baie
Terasa neacoperita
Bucatarie
Utilizare Exterior - vertical
Pavaj trafic mediu
Interior - vertical
Interior - orizontal
Exterior - orizontal
Pavaj trafic Intens
Montaj
Produse necesare montaj Mistrie canelata, galeata, spaclu
Comentarii:
Vasile Valeriu, Weber Set Marmo Plus si Weber Set Stone
17/07/2017 11:46:00

Ce diferenta este intre Weber Set Marmo Plus si Weber Set Stone? In afara de pret?

PIATRAONLINE.ro | 17.07.2017 13:16

Weber Set Stone se utilizează pentru lipirea de piatra naturala, piatră reconstituită, cărămidă ornamentală, plăci ceramice şi materiale de construcţii similare cu absorbţie medie şi mare, la interior şi exterior. Se recomandă pentru placările soclurilor caselor sau a gardurilor, dar şi pentru realizarea pardoselilor, placarea se poate face realizând un amorsaj cu grundul de profunzime weber GR100 se poate aplica şi pe alte suprafeţe, cu absorbţie de apă ridicată sau scazută. adaosuri minerale şi răşini sintetice, aplicabil în pat subţire şi mediu. Pentru pereţi şi pardoseli. Nu influenţează culoarea placărilor.
Desi Weber Set Stone este un adeziv de calitate profesională, sub formă de pulbere, avand la bază cimentul alb, (adaosuri minerale şi răşini sintetice), este inferior daca il punem in comparatie cu

weberset marmo plus este un produs superior cu foarte multe compoente ce il recomanda în special pentru lipirea plăcilor de marmură, granit, este dezvoltat in special pentru încălzirea prin pardoseală şi terase. Se aplică pe suporturi având ca liant cimentul: suprafeţe de beton, beton uşor, beton poros, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, şape de ciment şi hidroizolaţii (pe baza de ciment sau dispersie). Realizând la fel un amorsaj al stratului suport cu grundul de profunzime weber GR100 se poate aplica şi pe alte suprafeţe critice cu absorbţie de apă foarte ridicată sau scăzută. weberset marmo plus este adeziv flexibil de calitate profesională / superioara, sub formă de pulbere, pe bază de ciment alb, cu adaosuri minerale şi răşini sintetice, aplicabil în pat subţire.

Adauga un comentariu:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii