X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Amenajare bai mici - 4 idei pentru bai mici cu piatra naturala

publicat in: Baie // pe 09.01.2019

Iubest piatra naturala? Ti-ai dori s-o regasesti in baia ta?  Sa nu-i crezi pe cei care te trimit inapoi la gresie si faianta cu argumente dintre cele mai banale. PIATRAONLINE genereaza inspiratia sa-ti plachezi baia asa cum iti place. Trebuie doar sa tii cont de cateva recomandari pentru amenajarea unei bai mici. Iata-le:

1. Creeaza spatiu folosind obiecte sanitare potrivite –  pentru asta este mai inainte util sa le alegi si sa le amplasezi cu respectarea conductelor de scurgere deja montate. Te sfatuiesc sa montezi vasele de WC din categoria Compact, care au dimensiuni mai mici,  spalatoarele inguste, cu baterie pe margine si fara mobilier dedesubt, si sa inlocuiesti cada de baie mare cu o cabina de dus pe colt de forma patrata sau semi-circulara si dimensiuni de 80 x 80 cm sau chiar de 70 x 70 cm. Accesoriile se vor limita ca numar la strictul necesar - suport hartie igienica, perie WC - eventual suport prosop si cuier si vei avea grija sa le amplasezi cu folosirea unor spatii care altfel ar fi greu de utilizat (idee: suport de prosop deasupra rezervorului WC sau cabina de dus cu suport prosop atasat) . Iti recomand sa ai grija cum alegi accesoriile, de exemplu daca vei lua un suport de hartie igienica fara capac doar de dragul spatiului mai restrans de care ai nevoie la montaj, s-ar putea sa ai surpriza sa constati ca amplasarea langa spalator, desi economiseste spatiul, nu-i cea mai buna intrucat vei avea mereu hartia uda de la stropii imprastiati de robinet.

2. Mareste spatiul cu lumini si oglinzi – se stie ca iluminarea superioara dezvaluie colturile intunecate si astfel spatiul apare marit. Iluminarea indirecta ofera de asemenea spatiu. Luminile corect alese si amplasate par a mari volumele si daca la acestea adaugam si o oglinda a carei suprafata va reflecta lumina atunci marirea spatiului devine manifesta.

3. Adauga spatiu cu montaje de placi mici – placile din piatra naturala au dimensiuni diferite insa potrivite pentru placarile peretilor bailor mici sunt placile de dimensiuni reduse. Variantele de 10x10 cm si cele cu dimensiuni apropiate au darul de a genera spatiu virtual suplimentar.  Placile din travertin Classic antichizat 10x10x1 cm sau cele din travertin Silver antichizat 10x10x1 cm, marmura Black antichizata cu aceleasi dimensiuni sunt exemple concrete. Montajele acestor placi iti recomand sa le faci pe diagonala (diamond) sau tesut (basket weave), aceste tipuri dau impresia de spatiu mai mare. Pe pardoseli se pot monta placi de dimensiuni mari (60 x 30 cm).

4. Ofera spatiu prin culoare – alege placile de piatra potrivite, mici si cat mai deschise la culoare. Acestea suplimenteaza spatiul virtual, amplificand dimensiunile. Mozaicul din marmura Mugla White scapitata sau cel din marmura Thassos polisata sunt exemple elocvente. Este de asemenea recomandabil sa nu ai o variatie prea mare de culori in camera de baie, chiar daca un contrast este poate placut ochiului, totusi placarile in culori inchise inchid spatiile, la fel si cele unde variatia de culoare este prea rapida sau prea brusca.

PIATRAONLINE isi personalizeaza ideile dupa conditiile existente la client de aceea iti recomand sa vii in Aleea Teisani 137 A, sector 1, Bucuresti unde consilieri priceputi iti vor putea prezenta solutiile lor dedicate chiar pentru baia ta. Pavilionul si shooroom-ul iti stau la dispozitie pentru modele de placari dintre cele mai diverse. Iar mostrele de material sunt gratis, fie ca le iei direct fie ca le primesti acasa.

 

Amenajare bai mici - 4 idei pentru bai mici cu piatra naturala
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2018 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007. Preturi afisate in LEI fara TVA. Oferim produse de cea mai buna calitate la un pret accesibil.
Infocenter & premii