Amenajare gradina cu piatra naturala - Piatraonline.ro
Prin apasarea butonului "Sunt de acord", acceptati cookie-urile de pe www.piatraonline.ro

Amenajarea gradinii a reprezentat din totdeauna o provocare pentru iubitorii de natura. In aceasta categorie poti gasi multiple solutii pentru amenajarea gradinilor cu pietre pentru alei si pavaje, cu pietre decorative (mici sau mari, netede sau aspre), fantani arteziene impunatoare, cismele, obiecte din piatra naturala etc. Astfel, amenajarea gradinii va deveni pentru tine o activitate facuta cu placere, iar in diversitatea formelor si culorilor acestor pietre decorative naturale vei gasi cu siguranta multe idei care sa te inspire.

Descopera gama completa de produse din piatra naturala pentru decorarea gradinii! Oferta PIATRAONLINE include stalpi de bazalt, pasi japonezi, ardezie poligonala, bile decorative si alte solutii creative prin care gradina poate capata personalitate pe masura dorintelor tale.
Pasi Japonezi Natur - Daltuiti Ardezie Kavala - XXL
32,00 Lei
detalii
Ardezie poligonala Homa - Lespezi (1mp = 3-5buc)
62,00 Lei
detalii
Banca gradina - Granit Padang Yellow
2.400,00 Lei
detalii
alt
Decoratiuni si ornamente gradina
vezi alte
produse
Cismele noastre sunt realizate din piatra naturala (granit) sau piatra compozita cunoscuta si sub numele marmo-ciment dupa un design italian. In cazul produselor din piatra compozita, toate sunt armate la interior pentru o mai mare rezistenta si sunt finisate in intregime manual. Gama de culori pusa la dispozitia clientilor este : gri antichitat sau crem provance. Cismelele pot fi echipate la cererea clientilor cu accesorii precum robineti.
Cismele Gradina Fontana Amone F 23
406,00 Lei
detalii
Cismele Gradina Fontana Erice F 24A
376,00 Lei
detalii
Cismele Gradina Granit Padang Yellow (40x40x70cm)
945,00 Lei
detalii
alt
Cismele gradina
vezi alte
produse
Descopera noua gama de pietre decorative pentru gradina, formata din roci de mari dimensiuni, colturoase sau rotunjite, in colori din cele mai variate… Pietre decorative granulate (“pebble”), albe, vinetii, rosiatice etc. Toate aceste pietre decorative sunt pentru realizarea celor mai indraznete vise privind decorarea gradinii tale.
Pasi Japonezi Natur - Daltuiti Ardezie Kavala - XXL
32,00 Lei
detalii
Pebble Marmura Blackstone KG
1,20 Lei
detalii
Pebble Natura
24,00 Lei
detalii
alt
Pietre decorative gradina (rocarie)
vezi alte
produse
Fantanile arteziene de gradina si cismelele plaseaza aspectul oricarei gradini intr-o zona superioara a esteticului si a confortului. Fabricate in Romania din piatra compozita, fantanile arteziene de gradina din oferta noastra beneficiaza de un finisaj superior, nu necesita sursa directa de apa si sunt rezistente la inghet-dezghet. Iti stam la dispozitie si cu pompe pentru aceste fantani arteziene. Chiar daca gradina ta este foarte frumoasa, adaugandu-i o fantana arteziana, spatiul respectiv va deveni cu adevarat unic, concurand din plin la relaxarea ta si a invitatilor tai.
Fantani Arteziene Fontana Regale FB - F 69 FB - Finisaj Alb
6.720,00 Lei
detalii
Fantani Arteziene Fontana Regale + Bazin - F 67 CB - Finisaj Alb
10.499,00 Lei
detalii
Fantani Arteziene Fontana Impero + Bazin F 65 CB - Finisaj Alb
10.499,00 Lei
detalii
alt
Fantani arteziene
vezi alte
produse