Decoratiuni si ornamente gradina - PiatraOnline.ro - PiatraOnline.ro
Filtrează produsele
Ascunde filtrele
In stoc.
(8)
(8)
Pret fara TVA
Material
(3)
(1)
(5)
(1)
(3)
(1)
Finisaj
(1)
(9)
(3)
(1)
Culoare
(1)
(3)
(6)
(1)
(2)
(1)
Destinatie
(1)
(1)
(2)
(1)
(4)
(5)
(14)
Dimensiune:
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(2)
(1)
Grosime:
(1)
(1)
(1)
(1)
Utilizare
(1)
(7)
(5)
(5)
(1)

 

Gama de produse
Lista categorii
Lista categorii

Decoratiuni si ornamente gradina

sorteaza

Inca din cele mai vechi timpuri, stramosii nostri au incercat sa isi amenajeze propriile spatii de relaxare, in mijlocul naturii. Reprezentari arhetipale, gradinile au fost dintotdeauna modalitati prin care omul a incercat sa ilustreze imaginea Edenului, apeland la resursele oferite de contextul spatial si temporal si devenind un arhitect la naturii. Dincolo de fi o zona de recreere, in zilele noastre gradina reprezinta pragul de trecere dintre exteriorul si interiorul locuintei, spatiul  unde ne intampinam musafirii si locul in care acestia isi formeaza prima impresie despre stilul nostru de viata.

Gama variata a decoratiunilor de gradina Rock Star Construct va ofera posibilitatea de a alege obiecte deosebite, cu ajutorul carora veti putea da mai multa viata spatiului din jurul locuintei, lasandu-l pe el sa vorbeasca despre personalitatea dumneavoatra. De asemenea, prin amenajarea teraselor si spatiilor publice utilizand oricare dintre aceste decoratiuni, aveti ocazia de a personaliza mediul respectiv, oferindu-i un plus de eleganta.

Caracteristici: Dincolo de ceea ce intruchipeaza si reprezinta, decoratiunile de gradina detin si proprietati functionale.Sunt realizate din cele mai bune materiale pentru a face fata factorilor climatici si agentilor corozivi: ciment alb, praf de marmura si mozaic de marmura. Data fiind expunerea constanta la mediul exterior, acest mix asigura decoratiunilor rezistenta la impact si temperaturi variate, contactul cu apa si foc.

Sunt disponibile intr-o gama de culori de la alb patinat (antichizat) pana la crem si gri, avand la baza un procedeu de finisare modern.

Utilitate:Majoritatea peisagistilor, arhitectilor si specialistilor in domeniu vor fi de acord ca amplasarea decoratiunilor in gradina este o parte importanta in amenajarea acestora. O asemenea decizie creativa poate echilibra estetica per total si realizeaza o armonie completa cu tot ce se gaseste in jur, de la arbori si arbusti pana la plante si flori.

Fiecare dintre piesele de decoratiune din gama Rock Star Construct va avea o poveste proprie, inspirata de traditii seculare si apreciata de tot atat de mult timp.Pagina 1 2

sorteaza

©2015 PiatraOnline. Al rights reserved.