X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
GAMA DE PRODUSE

Benzi de etansare folosite in sistemele de hidroizolatii - Weber Tec 828 DB 75 - 50 M

Cod : APN-1029
Compara
Descriere

DOMENII DE UTILIZARE
Asigura, in zonele critice, o etansare completa impotriva actiunii apei in cadrul sistemelor de hidroizolatii sub placari ceramice. Utilizabil la interior sau exterior. Recomandat pentru sistemele de hidroizolatii sub placari ceramice realizate cu produsele weber.tec 822 sau weber.tec superflex D2.

PREGATIREA SUPORTULUI
Suprafata suport trebuie sa fie curata, nedeformabila, uscata, fixa si lipsita de substante antiaderente (grasimi, decofrol, bitum, gudron, praf, etc), sa fie lipsita de fisuri largi si parti proeminente. Se vor indeparta partile hidrofuge si reziduurile care pot diminua aderenta. Marginile, muchiile si colturile trebuie rotunjite, iar partile proeminente nivelate. La nevoie, tencuielile pe baza de ipsos si suprafetele foarte fine vor fi asperizate mecanic.

MOD DE PREPARARE SI DE LUCRU
Se fixeaza, inglobeaza in prealabil banda de etansare weber.tec 828 DB 75 intr-un strat proaspat de hidroizolatie (weber.tec 822 /weber.tec superflex D2) aplicat in zonele de imbinare dintre perete si pardoseala, peste rosturile de dilatare si in zonele de tranzitie dintre diferite materiale. Zonele de colt pot fi realizate eficient utilizand piesele de colt interior weber.tec 828 DI si de exterior weber.tec 828 DA. Pentru conexiunile sanitare se recomanda utilizarea benzii de etansare ajustabila pentru tevi weber.tec 828 MD. Materialul se poate aplica cu bidinea, rola, pensula sau cu fierul de glet. Pentru obtinerea unui strat impermeabil este necesara aplicarea a cel putin doua straturi de hidroizolatie pe toata suprafata care urmeaza a fi izolata.

RECOMANDARI
Temperatura de lucru este de minim -30oC si de maxim +90oC. Se evita bataia directa a razelor de soare ai se interzice executia lucrarilor in conditii meteo nefavorabile.

COMPOZITIE
weber.tec 828 - set de benzi si accesorii pentru sistemele de hidroizolatii sub placari ceramice.

Specificatii
Detalii
Selectie produs Standard
Detalii achizitie produs
Unit. Masura Buc
Detalii
Utilizare Exterior - orizontal
Interior - vertical
Exterior - vertical
Interior - orizontal
Greutate U.M: 1 kg
Detalii
Culoare Galben
Detalii achizitie produs
Ambalare Cutie
Cantitate minima de comanda 1 bucata
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Detalii
Cod Produs APN - 1029
Detalii achizitie produs
Tip Calcul Produs BUC
Greutate
Greutate unitate ambalare (kg): 1 kg
Montaj
Observatii specifice 50 m/cutie
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii