Bucatariile mici. Cum le facem sa para mai mari?

22.11.2016
0 5 0
Rating:
Bucatariile mici. Cum le facem sa para mai mari?

amenajare bucatarii mici cu piatra naturala

Contrablat din Ardezie flexibila Jeera Green

Bucatariie mici si piatra naturala
Bucatariile mici se adapteaza perfect la piatra naturala, pentru ca aceasta incalzeste spatiul, il face sa vibreze intr-un fel in care gresia si faianta nu o sa reuseasca niciodata. Blaturile de bucatarie sunt primele asupra carora trebuie sa ne concentram atentia. Doua sunt motivele: unul este cel estetic, celalalt tine de utilitate. Piatra naturala este rezistenta si nu trebuie decat sa va alegeti  piatra care se potriveste cel mai bine intentiilor voastre. Cei care stau mai mult in bucatarie pot alege ardezia, un produs rezist la apa si la acizi. Ceilalti au o gama foarte mare de posibilitati, alegand intre marmura, travertin, granit sau chiar onix.

amenajare bucatarii mici cu piatra naturala

Travertin Classic

Toate aceste tipuri de blaturi exista in oferta PIATRAONLINE (mult putand fi ridicate imediat din stoc), in acelasi timp doritorilor le putem oferi si asistenta la montaj. Indiferent de solutia aleasa, nu uitati sa intrebati la momentul achizitie de tratamentul la care trebuie supusa in mod firesc piatra naturala. Si aici vorbim de impermeabilizare, procedeu pentru care sugeram gama de produse din Marea Britanie LTP: de exemplu LTP MPG sau LTP Mattstone H20 (varianta eco). In cazul suprafetelor polisate, este indicata ingrijirea blaturilor cu LTP Stonewash. Evident, aceste substante speciale se pot utiliza pentru toate produsele din piatra naturala, cum ar fi in bucatarie contrablatul, pardoseala si placile care acopera pereti.

amenajare bucatarii mici cu piatra naturala

Travertin Classic

amenajare bucatarii mici cu piatra naturala

Marmura Sunny Dream French Pattern Periata si Daltuita

Bucatariile mici au nevoie doar de cateva trucuri la indemana
Pentru a contracara spatiul redus, sugeram utilizarea placilor inguste pentru placarea podelei: 15 x 30 cm, 61 x 30.5 cm, 45.7 x 30.5 cm etc. Astfel ele vor crea senzatia de spatiu mai larg, mai deschis. Din aceeasi categorie a trucurilor care vor face ca locul sa para mai mare mai mentionam jocul cromatic. Adica nu este indicata acoperirea integrala a peretilor cu un singur tip de piatra naturala. O greseala si mai mare ar fi ca si pardoseala sa fie de aceeasi culoare cu peretii. Folositi mozaicuri sau placi mici de piatra cu care sa realizati chenare sau jocuri geometrice, insa nu in exces. Prea multe pete de culoare, prea mult linii vor inchide locul si il vor sufoca. Contrastul cromatic este indicat, dar nu trebuie sa depasitit 3 culori in combinatiile de piatra naturala. Acolo se pot modifica zidurile, niste ferestre mai mari vor imbunatati mult infatisarea bucatariilor mici, pentru ca lumina, ca in orice amenajare ambientala, are un rol foarte important. Utilizarea unor spoturi de lumina inteligent plasate vor face mica bucatarie sa arate foarte primitoare si intima. Cum exista foarte multe genuri de mobilier, puteti cauta din cele deschise la culoare, tranparente (scaune kartell ghost) – din plastic sau sticla - si modulare. Vor ajuta foarte mult!

amenajare bucatarii mici cu piatra naturala

Marmura Sunny

amenajare bucatarii mici cu piatra naturala

Fasii Rusty Brown

Alte sfaturi poti gasi si in articolul “Cum amenajezi o bucătărie cu piatră naturală”.

Bucatariile mici se incalzesc de la piatra naturala
Cele mai ”calduroase” pietre, cele mai imbietoare pentru bucatariile mici sunt travertinurile: Peach, Silver, Latte sau Yellow, care se potrivesc foarte bine cu structurile de lemn. Un alt tip de ”caldura” degaja granitul si ardezia multicolora, acestea fiind mai vioaie. Marmura ofera o intimitate mai gratioasa, mai stilata: Thassos, Sunny, Light Beige etc. Deci nu dezarmati in fata unei bucatarii mici! Exista multe solutii avantajoase si moderne pe care piatra naturala le ofera.

Pentru mai multe detalii si sugestii legate de bucatariile mici, cautati-ne la +4021 9907 , pe mail sau vizitati-ne in showroom-ul nostru din Aleea Teisani nr. 137 A.

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.