Chiuvete baie

Chiuvetele de baie si de bucatarie pot exprima si ele personalitatea fiecaruia dintre noi. Indiferent de abordarea stilului decorativ, exista o varietate foarte mare de modele si materiale care sa se potriveasca planurilor tale. Lavoarele din granit, travertin, marmura sau onix se definesc printr-un aspect aparte, rezistenta sporita si, nu in ultimul rand, utilitate.

Montajul chiuvetelor de baie se realizeaza foarte usor pe orice fel de suport: piatra naturala, compozita, lemn etc. In oferta noastra de lavoare poti gasi chiuvete de baie patrate, rotunde sau cu forme speciale care vor deveni cu siguranta un punct de atractie in orice spatiu. Materialele din care sunt realizate chiuvetele de baie sunt reprezentate de fiecare data de piatra naturala de cea mai buna calitate: granit, marmura, travertin sau onix. Toata gama de lavoare din portofoliul PIATRAONLINE vine cu preturi speciale, adaptate nevoilor clientilor.

Pentru a sublinia principiul natural si a insufleti o camera de baie, travertinul, in nuantele sale dulci de crem, beige, latte, este decizia potrivita. Pe de alta parte, chiuvetele rotunde realizate din marmura pun in valoare conceptele de design curajoase, in bai si bucatarii. Iar onixul, cu venaturile sale absolut fascinante, va ajuta cu siguranta la amenajarea unui spatiu inedit. In plus, marele avantaj al chiuvetelor rotunde este ca se pot armoniza cu mult tipuri de geometrii ale spatiului amenajat, iar culorile variate permit o gama mare de asocieri cromatice.
Chiuveta baie Granit Fantastico Juparana 42 x 14 cm
583,80 Lei
detalii
Chiuveta baie Granit Padang Yellow 42 x 14 cm
583,80 Lei
detalii
Chiuveta baie marmura Calacatta SP-24, 64 x 33 x 13 cm
908,25 Lei
detalii
alt
Chiuvete baie rotunde
vezi alte
produse
Autograph este colectia de chiuvete de baie pe care PIATRAONLINE o ofera iubitorilor de design interior. Memorabile prin forma, culoare, venaturi, combinatii cromatice, aceste chiuvete de baie sunt special facute pentru innobila estetic orice spatiu. Realizate din marmura, travertin, onix si bazalt, chiuvetele de baie Autograph redefinesc nu doar notiunea de ”camera de baie”, ci insasi rolul fundamental pe care un asemenea obiect il poate joaca in ambianta unui spatiu. Vorbim despre obiecte sanitare stilizate, de obiecte de arta, de o arta a pietrei naturale? OK, despre toate. Dar in ce proportie?
Chiuveta baie Signature Onix 45 x 82 cm
2.835,00 Lei
detalii
Chiuveta baie Signature Onix Dark 45 x 82 cm
4.252,50 Lei
detalii
Chiuveta baie Signature Onix Honey 40 x 70 x 82 cm
4.252,50 Lei
detalii
alt
Chiuvete baie Autograph
vezi alte
produse
Chiuvetele Freestanding din piatra naturala sunt piese din ce in ce mai populare, ele transformand total camera de baie. Exista mai multe tipuri de finisaje: unele isi pastreaza exteriorul neprelucrat, la interior suprafata fiind neteda, in timp ce majoritatea sunt in intregime lucioase sau mate. Indiferent de prelucrare, aceste chiuvete speciale sunt adevarate piese de design adecvate unor spatii care le permit sa isi etaleze intreaga splendoare. Chiar si baile mai mici se pot bucura de ineditul acestor chiuvete Freestanding din piatra naturala.
Chiuveta baie travertin Classic BW-041 BAYK, 43 x 84 cm
1.589,70 Lei
detalii
Chiuveta baie travertin Classic SP-19, 43 x 84 cm
1.514,10 Lei
detalii
Chiuveta baie travertin Rosu SP-23, 42 x 83 cm
1.752,45 Lei
detalii
alt
Chiuvete baie Freestanding
vezi alte
produse
O cada din piatra naturala poate fi acel element care sa ofere amenajarii baii tale eleganta si distinctie. In functie de tipul de cada ales, poti gandi zona dusului avand in vedere si gama mare de mozaicuri din piatra naturala sau de placi potrivite pentru placarile verticale. Tendintele privind cazile de baie mentioneaza texturile naturale in amenajari, deci asocierile pietrei naturale cu lemnul, cu plantele de interior (chiar si in baie), totul subliniat de lumina (naturala sau artificiala), vor fi cu siguranta alegeri potrivite.
 Cada baie travertin Silver ST-010 SBSS, 120 x 80 x 3 cm
1.365,00 Lei
detalii
Cada baie travertin Classic ST-010 SBSS - 120 x 80 x 3 cm
1.365,00 Lei
detalii
Cada baie travertin Classic ST-012 SBSS - 90 x 90 x 3 cm
1.023,75 Lei
detalii
alt
Cazi baie
vezi alte
produse
Lavoarele patrate din piatra naturala sunt piese impresionante – ele pot fi cu usurinta piesele centrale din amenajarea baii si pot avea un rol principal si in amenajare bucatariei. Pentru a sublinia principiul natural si a insufleti o camera de baie, travertinul, in nuantele sale dulci de crem, beige, latte, este decizia potrivita de material pentru un lavoar. Chiuvetele patrate realizate din marmura pun in valoare conceptele de design curajoase, in bai si bucatarii – aceste produse vor afirma imaginea de neclintit a marmurei, un material care va ramane mereu la moda in cadrul amenajarilor interioare.
Chiuveta baie travertin Classic KS-028 SEKO5 - 140 x 50 x 10 cm
1.890,00 Lei
detalii
alt
Chiuvete baie patrate
vezi alte
produse
Chiuvetele din granit atrag prin cromatica lor speciala. Pe de o parte, aveam pigmentarea caracteristica celor mai multe tipuri de granit, pe de alta parte descoperim moncromia granitului Extra Blue sau exotica venatura a granitului Fantastico Juparana... Toata aceasta diversitate se reflecta si in numarul mare de optiuni pentru chiuvetele din granit. Toate chiuvetele din granit, cu diverse dimensiuni, se pot utiliza atat in spatii private, dar si in cele publice: cafenele, baruri, cladiri de birouri, hoteluri…
Chiuveta baie Granit Fantastico Juparana 42 x 14 cm
583,80 Lei
detalii
Chiuveta baie Granit Padang Yellow 42 x 14 cm
583,80 Lei
detalii
alt
Chiuvete granit
vezi alte
produse