Chiuvete baie - Lavoare piatra si travertin - Piatraonline.ro
Prin apasarea butonului "Sunt de acord", acceptati cookie-urile de pe www.piatraonline.ro


Chiuvetele de baie si de bucatarie pot exprima si ele personalitatea fiecaruia dintre noi. Indiferent de abordarea stilului decorativ, exista o varietate foarte mare de modele care sa se potriveasca planurilor tale. Lavoarele din granit, travertin, marmura sau onix se definesc printr-un aspect aparte, rezistenta sporita si, nu in ultimul rand, utilitate. Chiuvete de baie sau chiuvete de bucatarie, montajul lor se realizeaza foarte usor. In oferta noastra poti gasi chiuvete patrate, rotunde sau cu forme speciale care vor deveni cu siguranta un punct de atractie in orice spatiu.

Chiuvetele patrate din piatra naturala (lavoarele) sunt potrivite in amenajari elegante, fie pentru proiectul de baie al unei case sau al unui apartament, fie pentru grupurile sanitare comerciale. Ai de ales intre 35 de modele cu design special, ce pot fi comandate din materiale precum travertin (clasic, auriu, rosu, noce, alb sau limestone) marmura sau onix (piatra semipretioasa), fiecare din acestea avand linii de design spectaculoase, dar si functionale.
Chiuveta baie marmura King Blue 40x45x10 cm
777,00 Lei
detalii
Chiuveta baie travertin classic (patrate sau dreptunghiulare) - Promotie
515,00 Lei
detalii
Chiuveta baie travertin Classic KS-028 SEKO5 - 140 x 50 x 10cm
1.470,00 Lei
detalii
alt
Chiuvete baie patrate
vezi alte
produse
Chiuvetele rotunde din piatra naturala sunt destinate amenajarilor elegante, fie pentru proiectul de baie al unei case sau al unui apartament, fie pentru grupurile sanitare comerciale. Ai de ales intre 27 de modele cu design special, ce pot fi comandate din materiale precum travertin (clasic, auriu, rosu, noce, alb sau limestone) marmura sau onix (piatra semi-pretioasa), fiecare din acestea avand linii de design spectaculoase, dar si functionale.
Chiuveta baie Granit Fantastico Juparana 42 x 42 x 14 cm
540,00 Lei
detalii
Chiuveta baie Granit Padang Yellow 42 x 42 x 14 cm
540,00 Lei
detalii
Chiuveta baie Honey Onix (piatra semipretioasa), 42 x 12.5 cm
560,00 Lei
detalii
alt
Chiuvete baie rotunde
vezi alte
produse
Chiuvetele speciale din piatra naturala ( Lavoarele ) sunt piese inedite intr-un proiect de amenajare, fie el intr-o casa, un apartament sau parte dintr-un spatiu comercial. Formele inedite, cu linii de design minimaliste sau contemporane, combina textura fantastica a pietrei naturale (travertin, marmura sau onix) cu functionalitatea. Ai de ales intre 28 de modele de lavoare speciale, usor de integrat in concepte de amenajare.
Chiuveta baie travertin Classic BW-035 BRVR, 40 x 83 cm
1.575,00 Lei
detalii
Chiuveta baie travertin Classic BW-036 BRPS, 52 x 84 cm
1.785,00 Lei
detalii
Chiuveta baie travertin Classic BW-041 BAYK, 43 x 43 x 84 cm
1.470,00 Lei
detalii
alt
Chiuvete baie speciale
vezi alte
produse
Cazile de baie din piatra naturala reprezinta punctul in jurul caruia se poate concentra intreaga incapere. O cada de baie asortata bine decorului poate destinde liniile de forta ale camerei, in timp ce, de exemplu, un alt model poate crea senzatia de spatiu aerisit. Daca mai adaugam la aceste calitati si faptul ca este vorba de un produs rezistent, intelegem de ce tot mai multa lume renunta la banalele cazi in favoarea aspectului elegant al unei cazi de baie din piatra naturala. Patrate, rotunde sau in forme speciale, din granit, travertin sau marmura, cazile de baie din oferta noastra se monteaza si se intretin usor.
Cada baie travertin  Latte ST-002 SBRS - 91 x 7.5cm
1.155,00 Lei
detalii
Cada baie travertin Classic ST-010  SBSS - 120 x 80 x 3cm
788,00 Lei
detalii
Cada baie travertin Classic ST-012 SBSS - 90 x 90 x 3cm
704,00 Lei
detalii
alt
Cazi baie
vezi alte
produse