X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Viziteaza cel mai mare furnizor si depozit de piatra naturala decorativa din Romania, descopera cele doua etaje si noul Pavilion Expozitional exterior, alaturi de sute de produse disponibile in peste 400 de spatii concept, pline de inspiratie! Am pregatit peste 250.000 mp cu livrare in toata Europa indiferent de cantitate!

Deschide harta

 

Formular contact

Pentru orice informatii ne poti contacta utilizand formularul de mai jos. Iti multumim!

(*) Campuri obligatorii

 

Cum ajungi la noi?

Aleea Teisani se afla intre centura Bucurestiului (str. Horia Closca si Crisan - DNCB) si padurea Baneasa, incepand de langa podul Otopeni (podul de la intrare in Bucuresti, dinspre Ploiesti pe Soseaua Bucuresti- Ploiesti), in directia Stefanesti.

Puncte de Reper: Podul Otopeni - Centura Bucuresti - Magazinul Arabesque.

 

 

Dinspre Bucuresti => pe soseaua Bucuresti-Ploiesti. Putin inainte de a urca pe podul Otopeni, se face o bretea la dreapta. Se urmeaza aceasta pana la prima intersectie, unde se face dreapta pe Aleea Teisani. Dupa aprox 800m, se ajunge la sediul nostru.

Dinspre Ploiesti => pe soseaua Bucuresti-Ploiesti. Inainte de a intra in Bucuresti, se afla podul Otopeni, imediat dupa restaurantul McDonald’s aflat pe partea stanga. De pe pod se coboara pe breteaua din dreapta. La prima bifurcatie, se face dreapta spre centura, dupa care iar dreapta. In dreptul magazinului Arabesque, se face stanga, intrand pe Aleea Teisani. Dupa aprox 800m, se ajunge la sediul nostru. 

Dinspre Stefanesti => pe Str. Horia Closca si Crisan (DNCB – centura Bucurestiului). Inainte de a urca pe podul nou spre Mogosoaia, pe partea dreapta apare o benzinarie Lukoil, cu un sens giratoriu in dreptul acesteia. La sensul giratoriu, se alege breteaua din dreapta care se continua pe sub podul Otopeni, urcand pe pod (Soseaua Bucuresti-Ploiesti). Dupa ce se traverseaza podul spre Bucuresti, se coboara pe breteaua din dreapta, mergandu-se putin in directia Ploiesti. . Se face la dreapta pe sub pod si  nu se continua drumul pe centura, alegand prima la dreapta, apoi imediat la stanga, pe langa magazinul Arabesque, cu padurea Baneasa lasata pe dreapta. Dupa aprox 800m, se ajunge la sediul nostru.

Dinspre Mogosoaia => se vine pe Șoseaua Odăii. Putin inainte de a intra sub podul Otopeni (Soseaua Bucuresti-Ploiesti) se afla un sens giratoriu. Se alege  breteaua din dreapta, nu se continua inainte pe Str. Horia Closca si Crisan (DNCB – centura Bucurestiului). Apoi imediat dreapta si stanga, pe Aleea Teisani, in dreptul magazinului Arabesque. Dupa aprox 800m, se ajunge la sediul nostru.

Coordonate GPS: 44.536602, 26.08286

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii