Viziteaza cel mai mare showroom de piatra naturala din Romania, descopera cele doua etaje si Pavilionul Expozitional exterior, alaturi de sute de produse disponibile in peste 400 de spatii concept pline de inspiratie. 


Pentru orice informatii ne poti contacta utilizand formularul de mai jos. Iti multumim!

Cum ajungi la noi?
Aleea Teisani se afla intre centura Bucurestiului (str. Horia Closca si Crisan - DNCB) si padurea Baneasa, incepand de langa podul Otopeni (podul de la intrare in Bucuresti, dinspre Ploiesti pe Soseaua Bucuresti- Ploiesti), in directia Stefanesti.

Dinspre Bucuresti => pe soseaua Bucuresti-Ploiesti. Putin inainte de a urca pe podul Otopeni, se face o bretea la dreapta. Se urmeaza aceasta pana la prima intersectie, unde se face dreapta pe Aleea Teisani. Dupa aprox 800m, se ajunge la sediul nostru.

Dinspre Ploiesti => pe soseaua Bucuresti-Ploiesti. Inainte de a intra in Bucuresti, se afla podul Otopeni, imediat dupa restaurantul McDonald’s aflat pe partea stanga. De pe pod se coboara pe breteaua din dreapta. La prima bifurcatie, se face dreapta spre centura, dupa care iar dreapta. In dreptul magazinului Arabesque, se face stanga, intrand pe Aleea Teisani. Dupa aprox 800m, se ajunge la sediul nostru. 

Dinspre Stefanesti => pe Str. Horia Closca si Crisan (DNCB – centura Bucurestiului). Inainte de a urca pe podul nou spre Mogosoaia, pe partea dreapta apare o benzinarie Lukoil, cu un sens giratoriu in dreptul acesteia. La sensul giratoriu, se alege breteaua din dreapta care se continua pe sub podul Otopeni, urcand pe pod (Soseaua Bucuresti-Ploiesti). Dupa ce se traverseaza podul spre Bucuresti, se coboara pe breteaua din dreapta, mergandu-se putin in directia Ploiesti. . Se face la dreapta pe sub pod si  nu se continua drumul pe centura, alegand prima la dreapta, apoi imediat la stanga, pe langa magazinul Arabesque, cu padurea Baneasa lasata pe dreapta. Dupa aprox 800m, se ajunge la sediul nostru.

Dinspre Mogosoaia => se vine pe Șoseaua Odăii. Putin inainte de a intra sub podul Otopeni (Soseaua Bucuresti-Ploiesti) se afla un sens giratoriu. Se alege  breteaua din dreapta, nu se continua inainte pe Str. Horia Closca si Crisan (DNCB – centura Bucurestiului). Apoi imediat dreapta si stanga, pe Aleea Teisani, in dreptul magazinului Arabesque. Dupa aprox 800m, se ajunge la sediul nostru.


Puncte de Reper: Podul Otopeni - Centura Bucuresti - Magazinul Arabesque.

Coordonate GPS: 44.536602, 26.08286