X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Cum aleg caramida aparenta in amenajarile interioare?

publicat in: General // pe 08.01.2019

Cand in urma cu mai bine de 4000 de ani inainte de Hristos mesopotamieni iscusiti uscau la soare vechiul chirpici, nimeni nu s-a asteptat ca fiica acestuia, caramida, sa ajunga cel mai utilizat material de constructie de-a lungul secolelor. Caramida clasica, executata din argila sau ceramica, a evoluat in variante moderne cum ar fi caramida din sticla si caramida aparenta. Caramida aparenta o imita pe cea clasica, inlocuind-o in proiecte in care elementul estetic primeaza. Atat in exterior cat si in interior caramida aparenta se foloseste in aplicatii diverse avand un accentuat rol decorativ (pereti interiori, ziduri, fatade, seminee, etc).

sursa foto: decoist.com 
  
PIATRAONLINE recomanda caramida aparenta in proiectele de amenajari interioare si exterioare pentru calitatile ei incontestabile dar si pentru pretul ei bun. Caramida aparenta traditionala, cu dimensiuni de 18 x 8 x 5 cm, cu o frumoasa culoare portocalie, seamana foarte mult cu caramida clasica ceea ce da placarii siguranta si impresia de autentic original. Peretii placati cu acest tip de caramida aparenta, ca si cei placati cu marmura Thassos Fileti antichizata au un aspect clasic care aminteste de placarile secolelor trecute. 

Insa acest lucru nu trebuie sa va dezamageasca intrucat PIATRAONLINE va poate oferi modele de caramida aparenta din sandstone care schimba registrul. Si chiar daca Agra Red Fileti si Teakwood nu se desprind in totalitate, prin finisajul antichizat, de caramida aparenta traditionala, totusi culoarea lor le aseaza pe o pozitie superioara pe scala modernitatii. Tot prin culoarea in degrade si prin finisajul mat sandstone Rainbow isi cucereste si el un loc binemeritat in preferintele clientilor iubitori ai modernului temperat. 

sursa foto: shutterfly.com

Ca si majoritatea placarilor cu piatra naturala si acestea trebuie protejate la atacul agentilor corozivi, ai apei si ai prafului. De aceea se recomanda tratarea suprafetelor prin impermeabilizare. De altfel sandstone este in mod special poros si vei fi surprins cat de repede “suge” picatura de cafea scapata pe suprafata. Tratarea peretilor din caramida aparenta are ca prim pas spalarea acestora cu detergenti profesionali productie LTP (Marea Britanie). Pentru acest tip de piatra cei mai eficienti sunt LTP Grimex, LTP Power Stripper, LTP Grout Stain Remover. A doua etapa este impermeabilizarea. Dintre impermeabilizantii LTP recomandam LTP Mattstone H2O, LTP Mattstone, LTP Colour Intensifier. Pentru intretinere bune rezultate dau detergentii de mentenanta LTP Stonewash si  LTP Waxwash. 


sursa foto: proiect PIATRAONLINE

PIATRAONLINE recomanda caramida aparenta pentru placari verticale interioare si exterioare. Descopera pavilionul si show-room-ul PIATRAONLINE din Aleea Teisani 137A, Sector 1, Bucuresti si inspira-te !

Cum aleg caramida aparenta in amenajarile interioare?
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii