Gaseste o gama extrem de variata de piatra naturala decorativa executata din ardezie, marmura, sandstone, travertin pana la noua gama de caramida aparenta.Tot aici poti sa comanzi si paneluri, acestea sunt realizate prin lipirea mai multor bucati de piatra, ceea ce face ca acoperirea peretilor sa se faca mult mai usor, obtinandu-se insa acelasi efect cromatic spectaculos. Piatra decorativa este perfecta pentru placari la interior, cat si pentru exterior.
Marmura Panel Pure White 15 x 60 cm
112,35 Lei
detalii
Marmura Sunny Dream Scapitata 4 x 15 x 1.5 cm
100,80 Lei
detalii
Ardezie Kavala 7 cm x LL
70,35 Lei
detalii
alt
Piatra Naturala Decorativa
vezi alte
produse
Piatra poligonala are mai multe laturi, inegale. In aceasta categorie gasim produse din ardezie, sikis, calcar, sandstone, homa, marmura. Grosimea lor variaza de la 3 la 5 cm, in timp ce diagonalele incep de la 20 cm ajungand pana la 50 cm. Desi de obicei, aceste pietre se folosesc la placari exterioare (ziduri, garduri, poteci, terase neacoperite), ele pot contribui in mod spectaculos la realizarea unei atmosfere foarte calme, rustice, in spatiile interioare.
Marmura Poligonala Thassos - Antique 2cm
138,60 Lei
detalii
Ardezie poligonala Kavala
36,75 Lei
detalii
Ardezie poligonala Homa - Lespezi (1 mp = 3-5 buc)
67,20 Lei
detalii
alt
Piatra Naturala Poligonala
vezi alte
produse
”Toate drumurile duc la Roma!” Celebrele cuvinte nu mentioneaza si ca drumurile din epoca romana, rezistente multe si acum, erau facute din piatra cubica. Piatra cubica din granit, marmura, calcar, andezit sau ardezie si este disponibila intr-o varietate mare de dimensiuni si nuante (gri, alb, rosu sau crem). Este ideala pentru amenajarea aleilor, curtilor, gradinilor, trotuarelor sau parcurilor publice, care, astfel, inspira incredere si durabilitate.
Piatra Cubica Granit Gri Sare si Piper Natur 10 x 10 x 5 cm( 1 tona = 8 - 10 mp)
793,80 Lei
detalii
Piatra Cubica Marmura Kavala Buceardata 20 x 30 x 4.5 cm
78,75 Lei
detalii
Travertin Peach Cross Cut Antichizat 15 x 15 x 3 cm
111,30 Lei
detalii
alt
Piatra Cubica
vezi alte
produse
Ardezia Flexibila SKIN este un produs natural, inovator, care are la baza o tehnologie germana, ce permite ardeziei sa devina ultra-subtire, flexibila, sub forma unei fasii groase de doar 1-2 mm. Aceasta poate fi aplicata aproape pe orice tip de suport/suprafata, precum: fatade de cladiri, fronturi de usi, mobila, tavane; stalpi, medii umede etc. Produsul este ignifug si usor de intretinut. Multe tipuri de ardezie flexibila vin si in varianta semitransparenta.
Ardezie Flexibila SKIN - Autumn Rustic 122 x 61 cm
124,95 Lei
detalii
Ardezie Flexibila SKIN - Autumn White 122 x 61 cm
124,95 Lei
detalii
Ardezie Flexibila SKIN - Black Line 122 x 61 cm
124,95 Lei
detalii
alt
Ardezie Flexibila SKIN
vezi alte
produse
Ardezia este o piatra naturala foarte rezistenta, disponibila, de culori diferite, in functie de provenianta: crem, ocru, verde, gri sau negru. Sunt produse care au o singura culoare dominanta, altele prezinta o diversitate mare de culori. Suprafata pietrei este neporoasa, ceea ce inseamna ca nu absoarbe lichide si nu se pateaza, chiar si in contact cu unele tipuri de acizi si de uleiuri, fiind o solutie des intalnita la placarea pardoselelor. Se utilizeaza in interior si exterior.
Ardezie Nero Periata 60 x 10 x 1 cm
113,40 Lei
detalii
Ardezie Verde Menta Periata 60 x 30 x 1 cm
118,65 Lei
detalii
Ardezie Nero Natur 60 x 30 x 1 cm
100,80 Lei
detalii
Marmura este o roca metamorfica, rezultata prin metamorfoza calcarului. Denumirea provine din greaca veche si inseamna „a straluci”. Varietatea mare de culori provine de la impuritatile continute: rosu – fier, maro – mangan, gri – grafit. In ciuda diversitatii cromaticii, pentru multa lume marmura inseamna in primul rand „alb”. Acest produs, sub diferite forme, se foloseste in toate tipurile de amenajari, interioare si exterioare, umede sau pentru trafic greu.
Buton Marmura Maron Emperador Polisat 9.5 x 9.5 x 2 cm
5,25 Lei
detalii
Buton Marmura Volakas Polisata 9.5 x 9.5 x 2 cm
4,20 Lei
detalii
Marmura Arabescato Polisata 60 x 30 x 2 cm - Translucida
149,10 Lei
detalii
Travertinul este o piatra poroasa pe baza de calcar, care poate avea nuante diferite, de la crem pana la brun. Se foloseste din cele mai vechi timpuri in constructii, fiind foarte rezistent la presiuni mecanice si la agresiunea factorilor climatici. Produsele din travertin sunt foarte multe, cu dimensiuni si forme diferite. Se foloseste atat la interior, cat si la exterior. Travertinul reprezinta poate cel mai potrivit material pentru stilurile mediteraneean si rustic.
Travertin Classic Cross Cut Mat 45.7 x 30.5 x 1.2 cm - Economy
85,05 Lei
detalii
Travertin Latte Polisat 30.5 x 30.5 x 1.2 cm
131,25 Lei
detalii
Travertin Noce Cross Cut Antichizat 10 x 10 x 1 cm - Economy
66,15 Lei
detalii
alt
Travertin
vezi alte
produse
Suntem unul dintre cei mai importanti furnizori de granit din tara ce astazi furnizeaza si imbina rezistenta sporita, diversitatea texturii si pretul accesibil cu livrari la nivel national si european indiferent de cantitate. In functie de model, placile de granit se pot utiliza la amenajari interioare si exterioare: bai, sufragerii, bucatarii, terase, pavaje, in spatii umede, in conditii de trafic mediu si intens. In termeni de cromatica, granitul prezinta in cele mai multe cazuri o mare uniformitate a texturilor si nuantelor, insusire prin care poate face ca spatiul amenajat sa para mai mare decat este in realitate.
Granit Fantastico Juparana Polisat 60 x 30 x 1 cm
79,80 Lei
detalii
Granit Padang Dark (Antracit) Fiamat 60 x 30 x 1.5 cm
78,75 Lei
detalii
Granit Padang Dark Polisat 60 x 30 x 1 cm
91,35 Lei
detalii
Piatra sedimentara, de natura calcaroasa, Limestone-ul este foarte cautat in Romania pentru culoarea sa omogena si calda. Folosit atat in amenajari interioare si exterioare, Limestone-ul uimeste prin calitatile sale estetice si practice in spatii precum: bai, bucatarii, livinguri, holuri, birouri, restaurante, sali de conferinte etc. Culoarea crem reprezinta un alt mare avantaj al pietrei, pentru ca se poate asorta cu usurinta la multe culori ale mobilierului. Limestone-ul poate face parte din amenajari mediteraneene, dar si din cele cu tenta clasica sau contemporana.
Limestone Astoria Polisat 61 x 30.5 x 1.2 cm
123,90 Lei
detalii
Limestone Vratza Polisata 30 x 30 x 1.2 cm
116,55 Lei
detalii
Limestone Vratza Polisata 30 x 30 x 2 cm
112,35 Lei
detalii
alt
Limestone
vezi alte
produse
Placile ceramice decorative Terrazzo - produse din ciment colorat pot fi utilizate pentru placarea pardoselilor, a peretilor, a blaturilor de bucatarie, a blaturilor de masa, etc. Sunt folosite atat in proiecte rezidentiale, cat si comerciale, de la resedinte particulare pana la hoteluri, cluburi, cafenele si restaurante. Noi le producem cu tehnologia si cu materialele originale, ceea ce le recomanda pentru utilizarea lor in proiectele de restaurare si amenajare a cladirilor vechi.
Terrazzo Oriental KR-01 Bleu 20 x 20 x 1.8 cm
225,75 Lei
detalii
Terrazzo Oriental KR-09 Albastru 20 x 20 x 1.8 cm
225,75 Lei
detalii
Terrazzo Oriental KR-09 Mix Pattern 20 x 20 x 1.8 cm
225,75 Lei
detalii
alt
Terrazzo Oriental
vezi alte
produse
Mozaicul este un produs care poate capata extraordinar de multe forme, culori si finisaje. Mozaicurile se pot realiza din marmura, travertin, onix, pietre granulate (pebble) si se utilizeaza la amenajarile interioare si exterioare: baie, bucatarie, piscina, holuri, birouri. In functie de finisaje, mozaicul din piatra naturala poate fi polisat, antichizat, scapitat sau special. Mozaicurile se moteaza usor, multe modele avand piesele componente deja fixate pe plase cu latura de 31 cm. Pretul mozaicului este, in cele mai multe cazuri, unul foarte atractiv.
Mozaic Travertin Classic Bamboo 1.5 x 7.5 cm
453,60 Lei
detalii
Mozaic Travertin Classic 3D Scapitat 2.5 x 2.5 cm
252,00 Lei
detalii
Mozaic Marmura Mix Marble Polisata 2.3 cm x LL
225,75 Lei
detalii
alt
Mozaic piatra naturala
vezi alte
produse
Pentru ca ne dorim sa aducem cele mai moderne solutii in amenajarea casei, iti oferim baghete, plinte, butoni si profile care pot face din proiectul tau un adevarat spectacol, din punct de vedere cromatic si liniar. Aceste elemente, chiar daca in aparenta mici, sunt anume destinate sa decoreze zone intr-un mod simplu, elegant si creativ deopotriva. Aceste produse de mare forta estetica sunt realizate din diferite tipuri de piatra naturala: marmura, travertin, granit etc. avand finisaje diferite. Nu uitati ca succesul unei amenajari sta in detaliu!
Bordura Rock I - Marmura Burdur Beige / Maron Emperador 12 x 27 cm
61,95 Lei
detalii
Buton Marmura Maron Emperador Polisat 9.5 x 9.5 x 2 cm
5,25 Lei
detalii
Bagheta M7 Travertin Latte 6.2 x 30.5 cm
13,65 Lei
detalii
alt
Baghete si Profile
vezi alte
produse
Piesele speciale sunt acele produse din piatra naturala (trepte, blaturi, glafuri etc.) care au dimensiuni si forme diferite de cele standard. Aceste piese sunt expresia libertatii totale in amenajarea unui spatiu. Si vorbim de forme mai neobisnuite ale unor trepte, blaturi de bucatarie sau de baie, de placi mari de piatra care sa decoreze pereti sau pardoseli. Piesele speciale se pot realiza din travertin, marmura, granit, onix, ardezie…
Blat Ardezie Nero Periata 200 x 65 x 2 cm
360,00 Lei
detalii
Blat Marmura Nero Marquina Polisata 250 x 65 x 3 cm - Lichidare Stoc
400,05 Lei
detalii
Piese Speciale Travertin Classic Cross Cut Polisat 2 cm
249,90 Lei
detalii
alt
Trepte | Blaturi | Glafuri
vezi alte
produse
Chiuvetele si caditele de baie pot exprima si ele personalitatea fiecaruia dintre noi. Indiferent de abordarea stilului decorativ, exista o varietate foarte mare de modele care sa se potriveasca planurilor tale. Lavoarele din granit, travertin, marmura sau onix se definesc printr-un aspect aparte, rezistenta sporita si, nu in ultimul rand, utilitate. Chiuvete de baie sau chiuvete de bucatarie, montajul lor se realizeaza foarte usor. In oferta noastra poti gasi chiuvete patrate, rotunde sau cu forme speciale care vor deveni cu siguranta un punct de atractie in orice spatiu.
Cada baie travertin Classic ST-010 SBSS - 120 x 80 x 3 cm
1.365,00 Lei
detalii
Chiuveta baie Granit Fantastico Juparana 42 x 14 cm
583,80 Lei
detalii
Chiuveta baie Granit Padang Yellow 42 x 14 cm
583,80 Lei
detalii
alt
Chiuvete baie
vezi alte
produse
Decoratiunile de interior din piatra naturala stau mereu in importanta detaliului. Chiar si cele mai mici obiecte joaca un rol fundamental in amenajarea casei. Intreaga atmosfera din sufragerie, bucatarie sau baie, precum si cea din gradina poate, prin decoratiunile interioare, sa devina dominant minimalista, cu accente traditionale sau elegant-baroca etc.
Decor Copac Marmura Thassos (cadou, marturie nunta sau botez)
31,50 Lei
detalii
Masa de cafea Moon (marmura Volakas)
3.028,20 Lei
detalii
Masa de dining Moon (marmura Volakas)
5.840,10 Lei
detalii
alt
Decoratiuni de interior
vezi alte
produse
Gratarele si cuptoarele de gradina oferite de PIATRAONLINE sunt realizate din beton armat de cea mai buna calitate si sunt placate cu piatra naturala poligonala sau decorativa. Gratarele de curte din oferta noastra au un grad de rezistenta superior multor produse existente pe piata de profil. Aceste gratare de gradina sunt usor de folosit si de instalat, elementele componente venind toate pe un singur palet. Imediat ce sunt montate, aceste gratare de gradina vor ajunge in scurt timp piese de rezistenta in amenajarea curtii tale, oferindu-ti confort si buna dispozitie.
Gratar Gradina Harmony ''Easy'' - Placat cu caramida refractara
1.189,65 Lei
detalii
Accesorii: Element horn pentru cuptor gradina 30 x 30 cm - Piatra Naturala Poligonala
55,65 Lei
detalii
Cuptor Gradina - Placat cu piatra naturala poligonala
2.384,55 Lei
detalii
alt
Gratare de gradina
vezi alte
produse
Amenajarea gradinii a reprezentat din totdeauna o provocare pentru iubitorii de natura. In aceasta categorie poti gasi multiple solutii pentru amenajarea gradinilor cu pietre pentru alei si pavaje, cu pietre decorative (mici sau mari), fantani arteziene impunatoare, cismele, obiecte din piatra naturala. Astfel, amenajarea gradinii va deveni pentru tine o activitate plina de placere, iar in diversitatea formelor si culorilor acestor pietre decorative naturale vei gasi cu siguranta multe idei care sa te inspire.
Pasi Japonezi Natur - Daltuiti Ardezie Kavala - XXL
34,65 Lei
detalii
Pebble Sandstone Mandras 4-8 cm Sac 20 kg
32,55 Lei
detalii
Pebble Marmura Red Atlas 2-4 cm KG
2,10 Lei
detalii
alt
Amenajare gradina
vezi alte
produse
LTP este unul dintre cei mai mari producatori de solutii profesionale de curatare si impermeabilizare a pietrei naturale din Europa. Este recomandat ca ingrijirea pietrei sa se faca in trei pasi: curatare, protectie si intretinere. Realizate la timp, toate aceste procese vor face ca piatra sa reziste si sa isi pastreze cat mai mult aspectul nealterat.
Laveta microfibra albastra LTP (perfecta pt. aplicarea impermeabilizantului si curatare)
23,10 Lei
detalii
LTP Waxwash - Detergent profesional universal pt. piatra naturala (calitate superioara, protectie)
58,80 Lei
detalii
LTP Mattstone - Impermeabilizant puternic pt. piatra naturala (nu modifica aspectul)
95,55 Lei
detalii
alt
Solutii tratare si curatare
vezi alte
produse
Tencuiala, mortar, sapa, adezivi, glet etc. sunt acele accesorii absolut indispensabile in domeniul amenajarilor interioare si exterioare. De ele depind nu doar durata lucrarilor, ci si aspectul acestora. Weber este unul dintre brandurile internationale de top, pe care il utilizam de mult timp in lucrarile noastre si care ne-a confirmat mereu increderea.
Hidroizolatie Weber.Tec Hydroprotect Kit (sac: 20  KG + bidon: 10 KG)
259,35 Lei
detalii
Chit Rosturi Piatra Naturala - Weber Color Stone 20 KG - Alb
34,65 Lei
detalii
Adeziv Marmura si Granit - Weber Set Marmo Plus - 25 KG
59,85 Lei
detalii
alt
Accesorii piatra naturala
vezi alte
produse