X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Glet de egalizare pe baza de ipsos alb - Weber N17 - 20kg

Cod : APN-4589
Compara
Descriere

Gletul de egalizare pe baza de ipsos Weber N17 se poate utiliza in cadrul amenajarilor interioare, atat in spatiile rezindentiale, cat si in cele publice. Acest produs se foloseste la egalizarea suprafeţelor de beton, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli ipsos si placi de gips-carton. Gletul de egalizare pe baza de ipsos alb Weber N17 functioneaza perfect in procesul necesar placarii pietrelor naturale.
Atentie: nu se va folosi în spaţii cu umiditate permanentă.

Gletul de egalizare pe baza de ipsos alb este o pulbere pe baza de compusi minerali, bogata in aditivi si rasini sintetice, de calitate profesionala. Acesta se poate aplica in strat gros de pana la 7 mm si prezinta o rezistenta si aderenta buna la suport. Pentru ca produsul sa functioneze la parametrii optimi, suprafata suport trebuie sa fie curata (grasimi, bitum, praf, etc), uscata, fixa, nedeformabila. Se vor indeparta in prealabil straturile cu rezistenta mecanica slaba. Betoanele trebuie sa aiba varsta de maturizare, iar tencuielile absorbtie medie. Prin aplicarea unui strat de grund weber GR100 se va realiza reducerea sau uniformizarea absorbtiei de apa a suportului.

Mod de preparare si de lucru
Se toarna continutul unui sac in cca. 7 - 7,5 litri de apa curata, rece si se amesteca cu ajutorul unui mixer electric pana se obtine un amestec omogen, fara aglomerari. Materialul astfel obtinut se aplica cu o gletiera de inox curata in grosime de maxim 7 mm pe strat. Urmatorul strat se va aplica dupa uscarea celui precedent sau umed pe umed. Timpul de uscare al unui strat in grosime de 5 mm este de cca. 24 de ore, acesta poate varia in functie de umiditatea si temperatura mediului. Straturile aplicate se pot finisa prin lisare cu fierul de glet inainte ca materialul sa faca priza. Suprafata uscata poate fi slefuita cu hartie abraziva foarte fina. Praful rezultat se va curata de pe suprafata suport cu o perie (bidinea, pensula) moale. Pentru obtinerea surafetelor deosebit de fine si super albe, se recomanda aplicarea unui strat fin de glet weber N19.

Recomandari:
Lucrarile vor fi executate la o temperatura a aerului si a suportului de la +5oC pana la +30oC. Uneltele folosite se spala cu apa imediat dupa utilizare.

Date tehnice:
Aderenta la suport: ≥ 0,7 N/mm2
Rezistenta mecanica la compresiune: ≥ 2 N/mm2
Rezistenta mecanica la intindere din incovoiere: ≥ 1 N/mm2
Densitate aparenta praf: ≈ 900 kg/m3


Termen de valabilitate:
12 luni de la data fabricatiei in conditii de depozitare pe paleti de lemn, in mediu uscat.

Consum:
cca. 1,1 kg/m2 pentru un strat de 1 mm grosime

Specificatii
Greutate U.M: 20 kg
Detalii
Gradul de variatie al culorii Mic
Selectie produs Standard
Destinatie Bucatarie
Living
Utilizare Interior - vertical
Culoare Alb
Cod Produs APN-4589
Detalii achizitie produs
Unit. Masura Sac
Ambalare Palet
Cantitate minima de comanda 1 Sac
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Tip Calcul Produs BUC
Greutate
Greutate placa/bucata (kg): 20 kg
Detalii suplimentare ambalare: 54 bucati / palet
Greutate unitate ambalare (kg): 20 Kg
Greutate palet/lada/ambalaj (kg): 1080 Kg
Montaj
Observatii specifice Sac
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii