Gratare de gradina si cuptoare - Piatraonline.ro
Prin apasarea butonului "Sunt de acord", acceptati cookie-urile de pe www.piatraonline.ro
Gratarele si cuptoarele de gradina oferite de PIATRAONLINE sunt realizate din beton armat de cea mai buna calitate si sunt placate cu piatra naturala poligonala sau decorativa. Gratarele de curte din oferta noastra au un grad de rezistenta superior multor produse existente pe piata de profil. Aceste gratare de gradina sunt usor de folosit si de instalat, elementele componente venind toate pe un singur palet. Imediat ce sunt montate, aceste gratare de gradina vor ajunge in scurt timp piese de rezistenta in amenajarea curtii tale, oferindu-ti confort si buna dispozitie.

Cuptoarele de gradina sunt versatile, caci pot fi folosite atat cu carbuni, cat si cu lemne, in functie de timpul pe care il aveti la dispozitie si sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, deci nu trebuie sa va temeti ca vor ceda dupa prima folosire. Produsele noastre va permit sa incercati si sa experimentati o multitudine de retete, care vor scoate la suprafata maestrul bucatar care se ascunde in dumneavoastra. Usor de folosit si de montat, acestea se incadreaza in orice decor, conferind mancarii un gust delicios. De asemenea, gratarele vin cu grila metalica inclusa si se livreaza demontate, pe europaleti, fiind insotite de o schema de montaj tip LEGO.
Cuptor Gradina Harmony - Placat cu caramida refractara
3.800,00 Lei
detalii
Cuptor Gradina - Placat cu piatra naturala poligonala
2.205,00 Lei
detalii
Cuptor Gradina - Placat cu piatra naturala decorativa
2.468,00 Lei
detalii
alt
Cuptoare placate cu piatra naturala
vezi alte
produse
Gratarele de gradina au aparut ca un raspuns firesc la dorinta oamenilor de a se bucura de gustul inconfundabil al alimentelor preparate in aer liber, la foc de lemne, in proximitatea casei, fara a parcurge zeci sau sute de kilometri pentru a gasi un colt in natura care sa le ofere acest privilegiu. Piese de rezistenta in orice gradina sau curte, cuptoarele, gratarele de gradina placate cu caramida sau gratarele cu cuptor inclus produse de firma noastra sunt ideale pentru a lua masa sau pentru divertismentul in aer liber. Alegeti dintr-o mare varietate de modele de gratare de gradina pentru a crea bucataria de vara desavarsita.
Gratar Gradina Harmony ''Easy'' - Placat cu caramida refractara
1.100,00 Lei
detalii
Gratar Gradina si Cuptor Integrat - Placat cu piatra naturala poligonala
3.360,00 Lei
detalii
Gratar Gradina 'Mare' - Placat cu piatra poligonala
2.205,00 Lei
detalii
alt
Gratare placate cu piatra naturala
vezi alte
produse
Gratarele in aer liber nu mai sunt rezervate doar zilelor de sarbatoare si excursiilor la munte. Fiecare zi de duminica poate fi un motiv sa va invitati familia si prietenii la un pranz in natura, intr-un refugiu intim, chiar in propria curte sau gradina, prilejul perfect sa schimbati costumul si cravata cu sortul si boneta de bucatar. Nimic nu se compara cu ritualul de pregatire a gratarului sau cu gustul alimentelor preparat la foc de lemne, iar daca sunteti de parere ca o masa gustoasa ar trebui sa fie in acelasi timp si sanatoasa, atunci un gratar de gradina care asigura nu doar pastrarea gustului, ci si aroma inconfundabila si continutul scazut de calorii, nu ar trebui sa va lipseasca.
Masa gratar + chiuveta inox Harmony Chocolate - Placata cu caramida refractara
1.500,00 Lei
detalii
Masa gratar simpla - Placata cu piatra naturala decorativa
1.260,00 Lei
detalii
Masa gratar + chiuveta - Placata cu piatra naturala poligonala
1.049,00 Lei
detalii
alt
Mese gratare gradina
vezi alte
produse
Descopera accesoriile destinate gratarelor si cuptoaror de gradina oferite de PIATRAONLINE, accesoriile sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, prelungitoarele pentru horn sunt executate din beton armat, ulterior fiind placate cu piatra naturala poligonala sau decorativa.
Accesorii: Element horn gratar gradina 30 x 40 x 20cm - Piatra Naturala Decorativa
51,00 Lei
detalii
Accesorii: Element horn pentru cuptor gradina 30 x 30cm - Piatra Naturala Poligonala
51,00 Lei
detalii
Accesorii: Element horn pentru cuptor gradina 30 x 30cm - Piatra Naturala Decorativa
51,00 Lei
detalii
alt
Accesorii gratare gradina
vezi alte
produse