X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Hidroizolatie flexibila bicomponenta pentru interior si exterior - Weber Tec Superflex D2, 5 kg

Cod : APN-1022
Compara
Descriere

Avantajele produsului
Asigura o impermeabilizare completa
Flexibilitate ridicata
Poate fi placata după cca. 90 min
Pentru piscine si terase neacoperite
Rezistenta la variatii de temperatura
Consum redus / mp
Se poate utiliza in contact cu apa potabila
Cel mai bun raport calitate/pret din piata

DOMENII DE UTILIZARE
Pentru hidroizolarea flexibila din exterior a peretilor de subsol din zidarie sau din beton, sub nivelul solului, a planseelor de beton, a fundatiilor. De asemenea pentru hidroizolarea ulterioara a peretilor de subsol din interior. Pentru impermeabilizarea rezervoarelor de apa (în interior, cu maximum 15 m coloana de apa). Ca hidroizolatie preliminara si strat de legatura sub strat bituminos modificat polimeric, hidroizolatie continua sub zidarii, strat de legatura pe suprafete vechi de bitum anionic. De asemenea ca adeziv pentru placi din polistiren extrudat, placi spuma rigida si placi din fibre minerale. Recomandat in special pentru hidroizolatie sub placari ceramice.

PREGATIREA SUPORTULUI
Suprafata suport trebuie sa fie curata, nedeformabila, uscata, fixa si lipsita de substante antiaderente (grasimi, bitum, gudron, praf, etc) sa nu prezinte urme de inghet, sa fie lipsita de fisuri largi si parti proeminente. Se vor indeparta partile hidrofuge si reziduurile care pot diminua aderenta. Marginile, muchiile si colturile trebuie rotunjite, iar partile proeminente nivelate. Fisurile si cavitatile mai mari de 5 mm trebuie inchise, plombate.

MOD DE PREPARARE SI DE LUCRU
Hidroizolatia flexibila weber.tec superflex D2 este un material bicomponent: o componenta fluid-pastoasa si una sub forma de pulbere. Se toarna componenta fluida intr-o galeata, peste care se adauga si componenta sub forma de pulbere, dupa care se amesteca cu ajutorul unui mixer electric două-trei minute (la o turatie max. de 800 rpm) pana se obtine o pasta omogena, fara aglomerari. Raportul de amestecare este de 1:1 parti de greutate. Pasta asfel obtinuta se poate aplica cu bidinea, rola, pensula, cu fierul de glet sau mecanizat. Pentru obtinerea unui strat impermeabil este necesara aplicarea a cel putin doua straturi (3 straturi pentru suprafete expuse la apa sub presiune). Primul strat de Weber.Tec Superflex D2 se aplica pe suportul pregatit corespunzator in strat compact pe toata suprafata (consum cca. 1,25 kg/m2 pe mm grosime). Stratul minim trebuie sa fie respectat în fiecare punct al suprafetei ce vine impermeabilizata. Următorul strat se poate aplica atunci cand primul strat nu mai poate fi deteriorat prin aplicarea noului strat. Pentru a asigura o uscare fara tensiuni, cantitatea pe strat nu trebuie sa fie mai mare de 1,5 kg/m2. Pe suprafete verticale, pereti, placarile ceramice pot fi realizate dupa cca. 90 minute, iar suprafetele orizontale, pardoseli, devin practicabile si pot fi placate cu placi ceramice dupa cca. 4 ore de la aplicarea ultimului strat de hidroizolatie. Suprafetele pot fi supuse la actiunea/incarcarea permanenta a apei dupa 3 zile. Timpul de priza este influentat de conditiile atmosferice.

RECOMANDARI
Lucrarile vor fi executate la o temperatura a aerului si a suportului de la +3oC pana la +30oC si se vor evita conditiile meteo nefavorabile (ploaie, zapada, vant puternic, expunerea directa la razele solare). In caz de soare puternic, aplicarea hidroizolatiei se va efectua la umbra. Suprafetele izolate vor fi protejate impotriva ploii si inghetului timp de cel puţin 4 de ore de la aplicare. Nu diluati materialul cu apa si nu-l amestecati cu alte materiale de constructii. Zonele in afara suprafetei de aplicare se acopera cu banda adeziva si folie de protectie. Uneltele folosite se spala cu apa imediat dupa utilizare.

COMPOZITIE
Produsul weber.tec superflex D2 este o hidroizolatie bicomponenta flexibila cu intarire rapida, pe baza de ciment, nisip quartos selectat, cu continut de polimeri cu reactivitate ridicata, materiale de umplutura reactive si aditivi.

DATE TEHNICE
Densitate amestec: 1,05 kg/dm3
Timp de punere in opera: 45 min
Aderenta initiala: ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta la tractiune dupa Imbatranire la caldura: ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta la tractiune dupa imersia in apa: ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta la tractiune dupa imersia in apa de var: ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta la tractiune dupa cicluri de inghet-dezghet: ≥ 0,5 N/mm2
Etanseitatea: fara penetrare
Capacitatea de izolare a crapaturilor: ≥ 0,75 mm
Substante periculoase: npd

TERMEN DE VALABILITATE
12 luni de la data fabricatiei in conditii de depozitare pe paleti de lemn, in mediu uscat.

Specificatii
Detalii
Selectie produs Standard
Detalii achizitie produs
Unit. Masura Buc
Montaj
Consum adeziv Izolatie sub placari ceramice: cca.2,5 kg/mm2/Izolatie impotriva umiditatii si a apei fara presiune: cca.2,5 kg/mm2/Izolatie la presiunea pozitiva a apei: cca.3,1 kg/mm2/Izolatie la presiunea pozitiva a apei: cca.3,1 kg/mm2
Detalii
Destinatie Living
Fatada / Gard / Soclu
Terasa acoperita
Trepte / Blaturi / Glafuri
Terasa neacoperita
Piscina
Bucatarie
Spatii umede
Baie
Semineu
Utilizare Interior - vertical
Exterior - orizontal
Interior - orizontal
Exterior - vertical
Greutate U.M: 5 kg
Detalii achizitie produs
Ambalare Galeata plastic
Cantitate minima de comanda 1 bucata
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Detalii
Cod Produs APN - 1022
Detalii achizitie produs
Tip Calcul Produs BUC
Greutate
Detalii suplimentare ambalare: 60 galeti/palet
Greutate unitate ambalare (kg): 5 kg
Greutate palet/lada/ambalaj (kg): 300 kg
Montaj
Observatii specifice 2 componente, in galeti de plastic de 5 kg (60 galeti/palet).
Comentarii:
victor, Hidroizolatie
14/07/2018 13:11:00

Buna ziua,ce suprafata acopera o astfel de galeata? Multumesc

PIATRAONLINE | 16.07.2018 09:27

Unde doriti sa aplicati Hidroizolatie? Primul strat de weber.tec superflex D2 se aplică pe suportul pregătit corespunzător în strat compact pe toată suprafaţa (consum cca. 1,25 kg/m2 pe mm grosime). Stratul minim trebuie să fie respectat în fiecare punct al suprafeţei ce vine impermeabilizată. Următorul strat se poate aplica atunci când primul strat nu mai poate fi deteriorat prin aplicarea noului strat. Pentru a asigura o uscare fără tensiuni, cantitatea pe strat nu trebuie să fie mai mare de 1,5 kg/m2. Pe suprafeţe verticale, pereţi, placările ceramice pot fi realizate după cca. 90 minute, iar suprafeţele orizontale, pardoseli, devin practicabile şi pot fi placate cu plăci ceramice după cca. 4 ore de la aplicarea ultimului strat de hidroizolaţie. Suprafeţele pot fi supuse la acţiunea/încărcarea permanentă a apei după 3 zile. Timpul de priză este influenţat de condiţiile atmosferice.

Adauga un comentariu:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii