Idei pentru blatul de bucătărie: travertin, marmură sau granit

18.08.2016
4 5 0
Rating:
Idei pentru blatul de bucătărie: travertin, marmură sau granit


Alegerea unui blat de bucătărie din piatră naturală aduce numeroase beneficii – pe lângă un aspect ieșit din comun, marmura, travertinul sau granitul sunt materiale extrem de rezistente. Fiindcă în bucătărie există un risc crescut ca blatul să intre în contact cu mâncare sau lichide care pot păta materialul, este importantă sigilarea pietrei. Sigilarea porilor sau impermeabilizarea este procesul prin care suprafața blatului de bucătărie este tratată cu soluții profesionale, care protejează textura pietrei de pete sau umezeală. Ca și finisaj, este recomandat un material lustruit sau polișat, pentru o rezistență crescută.

La ce trebuie să mai fii atent atunci când cumperi blatul pentru bucătărie? E bine să faci un mic calcul legat de greutatea blatului din piatră naturală și o estimare de rezistență a mobilei pe care acesta va fi așezat. Dimensiunile pe care le trimiți, pentru tăierea blatului, trebuie să fie cele corecte, iar dacă este vorba de un blat de bucătărie în care va fi inserat un lavoar, specialiștii noștri pot decupa blatul pe dimensiunile lavoarului. Pentru aspectul final al blatului e bine să existe și un finisaj al cantului – rotunjirea acestuia e un detaliu important.

Piesele speciale din travertin Latte sunt frumoase datorită culorii calde, deschise, de beige al acestui tip de travertin. Blatul de bucătărie poate fi asociat, ca în imaginile de mai jos, cu un perete placat cu mozaic din același tip de travertin dar și cu o pardoseală din travertin, astfel încât aspectul final al bucătăriei să fie coerent. În plus, bugetul necesar pentru un asemenea blat este mic.

Vezi întreaga secțiune de piese speciale de pe magazinul PiatraOnline.ro!
Un blat de bucătărie din granit va fi cu siguranță unul extrem de rezistent - granitul fiind una din cele mai dure pietre naturale. Poți alege dintre granitul Peach Red sau granitul Rock Star Grey. Pentru ambele tipuri de granit, un blat de bucătărie pe dimensiunile de 1,60 x 60cm, cu decupaj lavoar și finisaj cant va costa aprox. 300 de lei (fără TVA).

Vezi ce lavoare pătrate, pentru bucătărie, găsești pe PiatraOnline.ro!
Marmura Volakas este un material elegant - venaturile un pic mai închise la culoare scot în evidență nuanțele luminoase ale acestui tip de marmură. În bucătărie, marmura Volakas va aduce o amprentă aerisită și elegantă. Un blat la aceleași dimensiuni - 1,60 x 60 cm, cu decupaj pentru lavoar și finisaj al cantului este disponibil la aprox. 300 de lei (fără TVA).

Piesele speciale din travertin Silver sunt piese impresionante - fie că folosești acest material pentru blaturi, glafuri sau trepte, el va impresiona prin nuanțele deschise și venaturile gri închis. Un blat la 1,60 x 60 cm, cu decupaj pentru lavoar și cantul finisat va fi aprox. 500 de lei (fără TVA).


Dacă vrei o ofertă pentru o piesă specială (blaturi pentru bucătărie sau camera de baie, trepte sau glafuri), alege-ți materialul preferat din secțiunea dedicată și vezi calculația pentru dimensiunile tale, adăugând produsul în coș. Ne poți trimite comanda online sau ne poți suna la telefon +4021 9907.

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.