Din totdeauna ne-am axat pe cresterea calitatii serviciilor si a increderii oferite clientilor nostri. Datorita eforturilor noastre privind calitatea produselor si a serviciilor, am fost remarcati de catre institutii competente si de referinta in domeniul in care activam. 

PIATRAONLINE membru MARBLE INSTITUTE OF AMERICA

Marble Institute of America este o asociatie cu o istorie de peste 70 de ani industria pietrei naturale, ce are ca scop păstrarea standardelor înalte în această industrie prin educarea consumatorilor și promovarea calității serviciilor din domeniu. MIA are aproximativ două mii de companii membre, din întreaga lume: producători de piatră naturală, distribuitori și echipe de montaj. Începând cu acest an, piatraonline.ro este membru al Marble Institute of America!

Prin această asociere, punctăm încă o dată principiile în care am funcționat încă de la început, de acum 8 ani: primul nostru obiectiv este și va fi întotdeauna ajutorul acordat clienților noștri: fie proprietari, fie profesioniști în design sau arhitectură, ajutor pe care l-am acordat și îl vom acorda în toate situațiile posibile: de la consultanță până la serviciile conexe pe care le-am adăugat în portofoliu, de la timpul petrecut pentru personalizarea ofertelor până la atenția și grija acordată fiecărui client cu care discutăm. Pe lângă relațiile pe care le construim în fiecare zi cu clienții, credem în profesionalism și relații etice și corecte și în ceea ce privește partenerii și furnizorii cu care lucrăm. Mai mult, intrarea noastră în MIA subliniază calitatea produselor și serviciilor oferite: fiecare produs trimis către client este verificat și corespunde unor înalte standarde de calitate.

Acreditarea acordata de catre Marble Institute of America este o recunoaștere importantă: în acest proces, asociația a analizat în detaliu toate componentele PIATRAONLINE: analiza cunostintelor alaturi de politicile de training ale angajaților din cadrul Dep. Call Center si Dep. Vanzari, procedurile de lucru, practicile de business, expertiza tehnică, procesul de control al calității, relațiile cu clienții, cu partenerii de afaceri și cu furnizorii, dar și politicile de training ale angajaților.

Ce garanții ai când lucrezi cu o firmă membră Marble Institute of America?

Te asiguri că lucrezi cu profesioniști ce au experiență solidă în pietra naturala, a montajului și a întreținerii sale.
Lucrezi cu o companie stabilă și recunoscută din domeniu, la nivel international.
Ai un partener ce își conduce activitățile în concordanță cu standardele OSHA pentru siguranta si sanatate.
Poți avea încredere în faptul că primești produse de calitate și consultanță din partea unor specialiști

Iata care sunt certificarile oficiale pe care le-am primit si care ne onoreaza:

                                  

De peste 3 ani de zile suntem partener Houzz.com America, ce aduna la un loc, cele mai frumoase proiecte ale Arhitectiilor si Constructorilor americani.