Modalitati de livrare
In cazul produselor care exista in stoc, livrarea (la nivel national) este de 1-3 zile zile lucratoare, din momentul inregistrarii platii.

In cazul produselor care nu sunt pe stoc sau a pieselor speciale, termenii de livrare difera.
Odata ce am agreat impreuna un termen de livrare, facem tot ceea ce tine de noi pentru a ne respecta partea de contract. Uneori, exista situatii exceptionale, pe care nu le putem controla (crize politice care afecteaza transporturile internationale si deci, relatia cu furnizorii nostri, situatii datorate programului transportatorilor parteneri, pe care nu le putem prevedea, situatii extreme datorate conditiilor de vreme, accesul dificil la adresa etc.), iar in aceste cazuri iti vom comunica rapid eventualele intarzieri.

IMPORTANT! Daca vrei sa afli stadiul comenzii, cel care iti poate oferi rapid informatia este consultantul Piatraonline cu care ai lucrat. Poti afla aceasta informatie si de la departamentul de logistica, dar doar dupa ce ai fost instiintat de plecarea comenzii catre tine. Un mod de lucru eficient este sa transmiti prin intermediul e-mail-ului numarul facturii, pentru ca reprezentantul Piatraonline.ro sa poata gasi in sistem comanda si sa iti comunice inapoi statusul acesteia.

Toate livrarile se efectueaza prin transportatori autorizati, parteneri Piatraonline.ro

IMPORTANT! Transportul cu descarcare - masini cu lift sau macara, sunt valabile numai pentru Bucuresti si Ilfov, la cerere. Livrarea produselor in tara se face cu masini normale, ce nu pot descarca marfa mecanic.

Prin curieri putem livra in 24-48 de ore numai produsele care nu sunt casante: produse din gama LTP, produsele din gama Weber si ardezia flexibila.