X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Despre noi


PIATRAONLINE
marca inregistrata Rock Star Construct Romania
Adresa: Aleea Teisani nr 137A, Sector 1, Bucuresti, Romania

  • Program:
     
    Luni-Vineri:
    09:00 - 18:00
  • Sâmbăta:
    10:00 - 15:00
 

 

Suntem primul magazin online de piatră naturală și cel mai mare din România. De peste 10 ani selectăm și importăm cea mai buna piatră naturală din toate colțurile lumii, pentru a le oferi tuturor iubitorilor de frumos sau de design, specialiști ai domeniului sau simpli beneficiari, posibilitatea să își transforme viziunea în realitate. Fie că provine din India sau din Brazilia, Spania sau China, dacă este piatră naturală de calitate, o avem in stoc.

 

Ne place să credem că fiecare proiect nou este asemenea unei pânze albe, iar noi avem întreaga paletă de culori. Gama de produse selectate cu grijă și showroom-ul în care o prezentăm sunt create pentru a-i face pe toți pasionații de design să se simtă ca acasă.


Echipa noastră de specialiști alege materialele atât conform celor mai înalte standarde de calitate, cât și conform tendințelor la nivel global, pentru a maximiza potențialul fiecărui proiect în parte. Nu credem în limite și compromisuri. Provocăm fiecare client să se lase purtat pe culmile imaginației, pentru că suntem pregătiți să ducem fiecare proiect mai departe.

Apreciem diversitatea viziunilor și suntem onorați să contribuim la materializarea unor proiecte valoroase de design. Credem în potențialul creativ al clienților noștri, ne dedicăm complet când începem o nouă colaborare și suntem, de fiecare dată, fascinați de rezultat.

Suntem curioși să înțelegem viziunea clientului și nu credem că există vreo cerință care să fie prea exigență. Apreciem și împărtășim grija pentru detalii. Doar atunci când imaginația întâlnește materiale de calitate, iau naștere proiecte spectaculoase.

Viziunea: 
Credem cu tarie ca fiecare om are dreptul sa-si poata decora casa, apartamentul, curtea sau camera in armonie cu natura. Piatra naturala este cel mai vechi material de pe Pamant, cel mai stabil si cel mai durabil. Credem ca toti avem dreptul sa o avem imprejurul nostru. 

Obiectivul nostru este sa oferim servicii complete, profesioniste si sa cream locul in care clientii sa primeasca mai mult decat se asteapta astfel incat sa ne recomande. 

Valorile:

1. Incredere si Respect 
Credem cu tarie ca Increderea in fortele noastre, Increderea Clientilor in capacitatile noastre este o valoare ce trebuie castigate si mentinuta daca vrem sa primim si sa oferim un Respect autentic si de durata. 

2. Corectitudine si profesionalism 
Suntem constienti ca fara o Corectitudine exemplara, o asumare si ducere la indeplinire a tuturor promisiunilor facute si o atentie deosebita catre detalii nu ne putem demonstra Profesionalismul pe care ne straduim sa-l cultivam incontinuu. 
Suntem Specialisti si asa vom ramane! 

3. Inovatie si Initiativa 
Ne mandrim cu faptul ca tot timpul incercam sa facem ceva nou, aducem produse noi, dezvoltam produse si servicii noi, incercam sa ne schimbam tot timpul in ceva mai bun. Asta inseamna ca Inovam. 
Nu putem sa ne surprindem Clientii fara sa inovam tot timpul si sa riscam sa si punem in aplicare si asta inseamna Initiativa. 

4. Flexibilitate si Transparenta 
Punem un accent deosebit pe oamenii nostrii si pe puterea lor de inovare, discernamant si creatie. 
Suntem dispusi sa ne adaptam in functie de Oamenii nostrii, Clientii nostri, Furnizorii nostri, Situatii noi si Cerinte noi. 
Asta inseamna sa fii Flexibil - dar intotdeauna incercam ca aceasta flexibilitate sa nu o transformam in opacitate si de aceea, ne straduim sa ne aratam asa cum suntem in fapt indiferent daca este vorba de politica de preturi, mersul firmei sau gandurile noastre de viitor. 
 

De-a lungul celor 10 ani de existenta, profesionalismul, respectul aratat clientilor si calitatea serviciilor noastre a impus pe piata interna si internationala in peste 21 de tari numele: PIATRAONLINE drept o marca prestigioasa si de incredere. Grija noastra permanenta este de a ramane cei mai buni si mai competitivi, de a iesi permanent in intampinarea nevoilor si sugestiilor clientilor nostri.Pentru mai multe testimoniale, intra pe canalul nostru de YouTube.com

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii