X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Departament montaj


Din dorinta de a va oferi mereu servicii complete, dispunem de un intreg departament de montaj, specializat in toate montajul tuturor pietrelor noastre naturale.

PIATRAONLINE a fost mereu alaturi de clientii si colaboratorii sai si continua sa fie. An de an ne straduim sa oferim cele mai bune solutii, de la consiliere in procesul achizitiei pana la asistenta in privinta intretinerii produselor din piatra naturala. PIATRAONLINE pune la dispozitie un departament complet format din specialisti in montarea tuturor pietrelor naturale aflate in portofoliul nostru. Divizia Montaj, constituita din peste 36 de membri, are o experienta de peste 10 ani.


Ce lucrari executa departamentul Montaj
Masuratori in locatie
Realizare de sabloane pentru piese speciale
Montaj
Chituire si impermeabilizare post montaj
Servicii post-montaj: slefuire sau cristalizare
Curatare suprafete si reimpermeabilizare

 
Ce lucrari nu executa departamentul Montaj
Decopertari
Turnari de sape
Zidarie
Tencuieli, etc.
Fiecare membru al echipei este specializat strict in lucrari cu piatra naturala

Fara suprafata minima. Cu suprafata minima
O echipa se poate deplasa pentru lucrari oriunde pe teritoriul judetului Ilfov si in Bucuresti, indiferent de marimea lucrarii. Pentru a ne deplasa in restul tarii, conditia principala este ca suprafata care trebuie montata sa fie de cel putin 80 mp. 

Programari
Serviciul dorit poate fi programat telefonic sau pe email alaturi de coordonatorul Departamentului Montaj.
Nume: Aurel Cutieru
E-mail: aurel.cutieru@piatraonline.ro

Recomandarile departamentului Montaj:

  • Persoana care efectueaza masuratorile si/sau face sablonul sa faca si montajul, astfel incat sa se previna erorile datorate unor eventuale neintelegeri!  
  • Desi din 10 clienti, 8 aleg echipa PIATRAONLINE, recomandam clientiilor sau persoanelor ce au achizitionat un produs din piatra naturala (pardoseala, placaj sau pavaj) sa aleaga montatori cu experienta. Un montator cu experienta va face intodeauna diferenta, beneficiarul avand la final o lucrare care va rezista ani la rand.
  • Impermeabilizarea si ingrijirea/curatarea periodica cu solutii profesionale nu au costuri ridicate, dar o impermeabilizare corecta va tine piatra intacta, iar curatarea sa cu un detergent profesional destinat pietrei naturale ii va prelungi aspectul foarte multi ani. 

Pentru orice detalii sau informatii suplimentare va stam la dispozitie
Call center : 021 9907  
E-mail: office@piatraonline.ro

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2018 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007. Preturi afisate in LEI fara TVA. Oferim produse de cea mai buna calitate la un pret accesibil.
Infocenter & premii