X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
GAMA DE PRODUSE

LTP Mattstone H20 5L - Impermeabilizant ecologic pt. piatra naturala

Cod : IPN-1028
Compara
Descriere

Beneficii impermeabilizare
1. Confera pietrei naturale o durata mai mare de viata
2. Protejeaza piatra de atacul unor agenti externi – apa, grasime, ulei, solutii acide, rugina.
3. Faciliteaza ingrijirea si curatarea zilnica a pietrei naturale
4. Pastreaza culoarea, textura si frumusetea pietrei naturale

Primul pas a fost sa-ti alegi piatra mult dorita – acest material care nu are un egal in materie de frumusete. Un al doilea pas, la care noi tinem foarte mult, prin prisma faptului ca ne dorim ca peste 10-20 de ani sa ne spui ca piatra arata ca in prima zi, este impermeabilizarea.

Ce este impermeabilizarea? 
Impermeabilizarea este un procedeu necesar – un tratament pentru piatra naturala – pentru placarile durabile, prin care piatra este protejata zi de zi de picaturile de apa, de praf si pete dificile. Microporii pietrei se vor inchide – ca un sigiliu –, si se formeaza o bariera impotriva agentilor externi care pot ataca piatra.
Solutiile de impermeabilizare sunt de doua tipuri:
Impregnatori - astupa porii pietrei in adancime si ofera protectie la apa, praf si murdarie generatoare de pete necorozive.
Sigilanti - astupa porii doar la suprafata pietrei naturale si sunt eficienti impotriva prafului si apei si mai putin impotriva petelor.

LTP Mattstone H20 este un impregnator foarte puternic si neutru (nu modifica aspectul suprafetei tratate), realizat pe baza de apa. Acesta ajuta la protectia impotriva petelor, respinge apa, uleiul si grasimile. Permite suprafetei tratate sa respire.

Beneficii LTP MATTSTONE H20
1. Protectie puternica, folosind ultima tehnologie pe baza de apa.
2. Perfect pentru spatii inchise (HORECA).
3. Se preteaza la exterior si interior.
4. Aplicare extrem de usoara si miros placut.
5. Ecologic

Mod de utilizare: Asigurati-va ca suprafata care urmeaza sa fie tratata este complet curata, uscata si fara murdarie (ex: noroi, chit sau adeziv). Daca este necesar, prima data spalati suprafata cu o solutie diluata de LTP Grimex 1:10 si o carpa curata. Clatiti bine pentru a elimina reziduurile si lasati sa se usuce 24 de ore.

Pentru suprafete neprelucrate texturate sau fiamate, aplicati generos si uniform cu o pensula sau cu un burete. Pe suprafetele foarte absorbante se aplica mai multe straturi ”ud-pe-ud”. Dupa 15 minute se indeparteaza orice produs in exces cu o carpa absorbanta. Nu permiteti reziduurilor sa se usuce pe suprafata.

Pentru suprafetele mate natur-netede si lustruite aplicati generos si uniform folosind o carpa fara scame, un aplicator din lana de oaie, burete sau dispozitiv pentru vopsea. Asigurati distributia uniforma, stergand de mai multe ori. Dupa 15 minute se indeparteaza orice produs in exces cu o carpa absorbanta.

Suprafetele lustruite ar trebui sa fie finisate dupa eliminarea excesului prin lustruite cu o carpa moale fara scame sau cu un dispozitiv de lustruire. Acest lucru trebuie facut in timp ce etansatorul este inca ud pe suprafata. Nu permiteti surplusul de LTP Mattstone H20 sa se usuce pe suprafata.

Acoperire in functie de suprafata tratata:
porozitate mica - aproximativ 1-2 litri pe 10 metri patrati
porozitate mare - aproximativ 3-4 litri pe 10 metri patrati
suprafata cu finisaj lustruit (polisat) - aproximativ 1 litru pe 15-20 metri patrati

LTP Mattstone H2O va inchide microporii pietrei si sa va ajuta suprafata pietrei sa se pastreze intacta si la fel de frumoasa si peste ani. Pentru a intretinerea zilnica a suprafetelor, recomandam folosirea unui detergent neutru, precum LTP Waxwash

Specificatii
Detalii
Culoare Gri
Detalii achizitie produs
Unit. Masura Buc
Detalii
Destinatie Terasa neacoperita
Terasa acoperita
Trepte / Blaturi / Glafuri
Semineu
Baie
Utilizare Pavaj trafic mediu
Exterior - vertical
Interior - orizontal
Interior - vertical
Pavaj trafic Intens
Greutate U.M: 5 kg
Detalii achizitie produs
Ambalare Bucata
Cantitate minima de comanda 1 Bucata
Info suplimentare Intretinere usoara si rapida cu LTP Waxwash. In cazul in care doriti sa curatati peretii si suprafete de lucru (blaturi) utilizati pulverizatorul LTP Stonewash. Pentru mai multe informatii consultati fisa cu date tehnice.
Detalii achizitie produs
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Detalii
Cod Produs IPN-1028
Detalii achizitie produs
Tip Calcul Produs BUC
Greutate
Detalii suplimentare ambalare: 4 bucati / cutie
Greutate unitate ambalare (kg): 20 Kg
Greutate palet/lada/ambalaj (kg): 960 Kg
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii