X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

LTP Solvex 5L - Decapant Piatra naturala

Cod : IPN-1780
Compara
Descriere

Si lacul acrilic, si impemeabilizantul trebuie curatate de pe piatra naturala la un moment dat, ca parte a procesului de intretinere. Atunci utilizam LTP Solvex, care este o solutie puternica, special destinata acestui scop. In afara de impermabilizanti pentru piatra, LTP Solvez curata diferite tratamente  pe baza de ceara, ulei sau emulsii executate asupra pietrei. Produsul este non-caustic si nu va decolora sau distruge suprafata pietrei naturale. Dupa curatarea cu LTP Solvex suprafata este perfecta pentru tratamente ulterioare. Comanda acum si livrarea se face rapid prin curier cu plata ramburs direct la curier.

Instructiuni:
Turnati solutia intr-un recipient de sticla sau metal (nu folositi recipiente de plastic). Aplicati cu generozitate si frecati cu un burete sau o perie. Incepeti sa curatati pe suprafete mici (nu mai mult de 1 metru patrat) si acordati aproximativ 15 minute solutiei sa-si faca efectul. Spalati apoi suprafata cu LTP Grimex (diluat), clatiti cu apa si lasati sa usuce 24 h pana la aplicarea noului strat de tratament (lac / impermeabilizant)

Instructiuni de siguranta:
Pentru curatare folositi o perie din fibre naturale. Periile cu fibre sintetice pot fi topite de solutie. Pentru teste va recomandam sa incercati pe o mostra din piatra pe care urmeaza sa o curatati. Dupa spalare si clatire, suprafetele pot fi reimpermeabilizate.


Consum:
Suprafata normala: 1litru -  8-19 mp
Suprafata dificila: 1 litru - 5 mp

 

Specificatii
Greutate U.M: 5 kg
Info suplimentare Solutie de inalta performanta potrivita pentru eliminarea rezidurilor de ceara, silicon, acrilic, sigilanti sau resturi de la produse epoxidice.
Detalii
Destinatie Trepte / Blaturi / Glafuri
Terasa neacoperita
Terasa acoperita
Semineu
Utilizare Interior - orizontal
Exterior - vertical
Pavaj trafic Intens
Interior - vertical
Pavaj trafic mediu
Cod Produs IPN-1780
Detalii achizitie produs
Unit. Masura Buc
Ambalare Bucata
Cantitate minima de comanda 1 Bucata
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Tip Calcul Produs BUC
Greutate
Detalii suplimentare ambalare: 4 bucati / cutie
Greutate unitate ambalare (kg): 20 Kg
Greutate palet/lada/ambalaj (kg): 960 Kg
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii