X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Mozaic Decorativ Lava Black KG

Cod : AG-2007
Compara
Descriere

Mozaicul decorativ din lava vulcanica Black este o piatra naturala decorativa, indiferent de culoare sau dimensiune, are o mare putere de seductie. In gradina ta, la alei, pentru garduri, socluri, fantani artizanale, cascade sau ca accesorii la aranjamentele florale, culoarea neagra / antracit a fost mereu la moda. De culoare neagru antracit si usor de manipulat, acest mozaic este din piatra naturala decorativa si face parte din categoria decoratiunilor care va asigura intotdeauna un impact vizual placut. In functie de ambient, mozaicul negru poate sugera sobrietate, dar si o fina eleganta contemporana. Beneficiind de un foarte bun raport calitate/pret, acest produs este livrat la nivel national in big bag-uri.

Mozaicul Lava Black este produs din pietra naturala vulcanica, aceste pietre sunt zdrobire în bucăți mai mici, cu masina speciala. Ulterior fiind separate în grupuri diferite în funcție de dimensiunea lor. Produsele sunt de obicei ambalate în saci mari (1-1.2tone) sau în saci de plastic la 25kg.

Acest mozaic decorativ poate fi folosit pentru amenajarea diferitelor locuri, cum ar fi piscine, paturi de flori, etc. Inclusiv de asemenea, acest mozaic decorativ negru,  poate fi folosite ca materie primă pentru mozaicuri venetiene slefuite.

Specificatii
Greutate U.M: 1 kg
Detalii
Utilizare Accesorii
Exterior - orizontal
Culoare Negru
Finisaj Natur
Cod Produs AG-2007
Selectie produs Standard
Gradul de variatie al culorii Mic
Detalii achizitie produs
Unit. Masura KG
Ambalare Big Bag
Cantitate minima de comanda 1000 Kg
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Tip Calcul Produs KG
Greutate
Greutate palet/lada/ambalaj (kg): 1000 Kg
Detalii suplimentare ambalare: Big Bag - 1200 kg
Comentarii:
Doandes Mihaela , Mozaic negru
08/08/2018 18:19:00

Buna ziua!
M ar interesa 150kg mozaic negru 3-7mm.
Trimite ti la Craiova

PIATRAONLINE | 21.08.2018 15:54

Buna ziua,

Pentru acest produs avem cantitate minima de comanda 1000 kg, termenul de livrare este de 2-3 saptamani.

Livrari facem in toata tara prin platforma logistica , costul de transport se calculeaza in functie de greutatea comenzi si localitatea de livrare.

Candoi Victoria , Mozaic negru si rosu sau decare av
23/05/2017 17:52:00

M-ar interesa daca il si monteaza si cat imi trebuie pentru 15 m lungime cu 80 latime si cat m-ar costa transport in locatie (Brasov), va rog un contact.

PIATRAONLINE.ro | 23.05.2017 18:59

Buna ziua, va multumim frumos pentru intrebare, livrare 150 lei +TVA (Bucuresti-Brasov), pentru consiliere sunati la 021.9907 sau trimiteti email pe office@piatraonline.ro

Adauga un comentariu:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii