Mozaic cel mai bun pret - baie si bucatarie - Piatraonline.ro
Prin apasarea butonului "Sunt de acord", acceptati cookie-urile de pe www.piatraonline.ro

Farmecul mozaicului e recunoscut in lumea intreaga. Fie ca este vorba de lucrari cu mozaic din sticla, ceramica, piatra naturala, etc., aceasta arta fina de asamblare a unor mici bucati de materiale diverse a incantat si impresionat omenirea inca dinainte de epoca crestina.

Mozaicurile realizate insa din piatra naturala au un farmec aparte, prin aceea ca aduc un plus de naturalete si rezistenta specifica. De la travertin si marmura pana la onix, mozaicurile realizate din piatra naturala confera designului unicitate si relevanta, indiferent de epoca sau spatiu.

Altfel spus, desi tendintele si gusturile in materie de design interior si/sau exterior evolueaza permanent, mozaicul din piatra naturala va reprezenta intotdeauna o tendinta curenta.

Impletirea culorilor si originalitatea fiecarei pietre defineste aspectul unic al lucrarilor mozaicale. Folosind cele mai calitative materiale pietroase, mozaicurile oferite de firma noastra sunt potrivite pentru orice tip de design: contemporan, traditional, modern, eclectic, etc. Acestea pot contribui la aspectul rafinat si elegant al bailor, bucatariilor si holurilor, al semineelor, insa la fel de bine pot participa la decorarea peretilor interiori si exteriori.

Caracteristicile mozaicului:
Prelucrarea pietrelor naturale este principalul aspect care pune in evidenta lucrarile mozaicale. Dupa cum o spune si denumirea, elementul de baza al acestor mozaicuri este natural, pietrele fiind atent selectate si adaptate de maestrii pietrari pentru mediul interior si exterior.

In categoria pietrelor utilizate pentru asamblarea de mozaicuri intra travertinul, marmura, limestone-ul, granitul, onix-ul, etc., fiecare dintre acestea fiind o alegere foarte buna si, mai ales, practica pentru mediile cu umiditate crescuta.

Nu fara motiv mozaicurile din piatra naturala sunt preferate de multi. O diversitate de culoare si textura, o imbinare armonioasa a utilului cu placutul fac ca aceste elemente pietroase sa devina adevarate forme decorative. Culorile reprezentative sunt calde, telurice, cu tipar unic. Doua linii decorative pe aceeasi piatra nu vor fi nicicand identice, dupa cum nici doua pietre naturale nu vor avea acelasi model decorativ. Paleta de alegere este deci foarte larga, atat de larga incat fiecare isi poate gasi propriul mozaic personalizat.

O alta caracteristica principala este reprezentata de viabilitatea acestor materiale mozaicate. Cu o rezistenta a pietrelor naturale care s-a mentinut de-a lungul miilor de ani, mozaicul realizat din aceste elemente are aceeasi insusire de durabilitate nu doar din punct de vedere estetic, dar si in ceea ce priveste indicele de calitate functionala sau randament.

Utilitate
Primele mozaicuri au fost cele din piatra, folosite in Mesopotamia, in combinatie cu alte elemente decorative. Initial, au servit placarii pardoselilor si peretilor, o utilitate care a ramas valabila pana in ziua de astazi.
De-a lungul timpului, mozaicul s-a dezvoltat ca forma de arta religioasa si arta decorativa pentru spatii. Astazi, mozaicul din piatra naturala este utilizat deopotriva pentru decorari interioare si exterioare, atat in spatii publice cat si in locuinte.

Puteti alege din produsele noastre mozaicuri din piatra naturala cu o rezistenta sporita la absorbtia de apa si conditii climatice aspre, acestea reprezentand cea mai potrivita alegere pentru amenajarea spatiilor exterioare. Pentru un aspect delicat, exista mozaicurile realizate din suprafete netede, lucioase. Indiferent de gusturile pentru design, lucrarile mozaicate din piatra naturala ajuta la innobilarea gradinilor, scarilor, semineelor, bailor, peretilor, bucatariilor, si nu numai.

Mozaicurile polisate sunt puse cel mai bine in valoare de lumina, fie ea solara sau artificiala. Din marmura sau travertin, oriunde ar fi montate, aceste produse de calitate premium din piatra naturala sporesc senzatia de spatialitate a locului sau creeaza din lumini si umbre un camp de forte subtile si relaxante. Mozaicurile polisate sunt extrem de versatile, putandu-se fixa atat in interior, cat si la exterior, vertical si orizontal. Se monteaza usor datorita plaselor pe care vin lipite micile pietre componente.
Mozaic Travertin Classic Polisat 2.3x2.3 cm
189,00 Lei
detalii
Mozaic Marmura Mix Polisata 3.2 x 1.5 cm (Emperador/Tundra/Mugla)
199,00 Lei
detalii
Mozaic Marmura Mix Marble Polisata 2.3 x 2.3 cm
209,00 Lei
detalii
alt
Mozaicuri polisate
vezi alte
produse
Farmecul mozaicului e recunoscut in lumea intreaga. Fie ca este vorba de lucrari cu mozaic din sticla, ceramica, piatra naturala, etc., aceasta arta fina de asamblare a unor mici bucati de materiale diverse a incantat si impresionat omenirea inca dinainte de epoca crestina.
Mozaic Marmura Light Emperador Antichizata 4.8 x 4.8cm
209,00 Lei
detalii
Mozaic Travertin Classic Scapitat 2.5 x 5cm
168,00 Lei
detalii
Mozaic Travertin Sunny Desert Scapitata 5 x 10cm
105,00 Lei
detalii
alt
Mozaicuri scapitate
vezi alte
produse
Aspectul uzat al pietrei, obtinut prin diferite metode si tehnici, creeaza o atmosfera destinsa in mediul decorat cu astfel de mozaicuri. Antichizarea are o dubla consecinta: frumusetea piesei si aderenta mare a suprafetei. In general, tonurile de crem, alb si gri domina aceasta categorie de mozicuri de piatra naturala decorativa, mozaicuri elegante si cu rezistenta aparte. Se monteaza usor, datorita faptului ca piesele vin deja fixate pe plase cu latura de 31 cm.
Mozaic Marmura Thasos Crazy Paving Antichizat
220,00 Lei
detalii
Mozaic Travertin Classic-Noce-Yellow Sugar Antichizat
419,00 Lei
detalii
Mozaic Travertin Silver Antichizat 4.8 x 4.8 cm
162,00 Lei
detalii
alt
Mozaicuri antichizate
vezi alte
produse
Mozaicurile speciale au o asa mare diversitate de forme si culori, incat este putin probabil sa nu se potriveasca macar unul in planul tau de amenajare sau reamenajare a spatiului dorit. Realizate cu migala din pietre naturale care au diferite finisaje, aceste produse sunt usor de montat fiindca vin deja fixate pe plase cu latura de 31 cm.
Mozaic Marmura Black Dizzy
289,00 Lei
detalii
Mozaic Pebble Small Black
189,00 Lei
detalii
Mozaic Pebble Small Mix
182,00 Lei
detalii
alt
Mozaicuri speciale
vezi alte
produse