Piatra naturala decorativa placari la cele mai bune preturi - Piatraonline.ro
Prin apasarea butonului "Sunt de acord", acceptati cookie-urile de pe www.piatraonline.ro

Piatra naturala decorativa este perfecta pentru amenajarile exterioare si interioare: incepand de la bai, bucatarii sau spatii umede, dar si sufragerii, cafenele, birouri, holuri, showroom-uri - la placari de pereti, brauri, seminee… La exterior, piatra naturala decorativa functioneaza impecabil in cazul placarilor de garduri, socluri, ancadramente etc. Se intretine si se monteaza fara dificultate. Este usor de manipulat si depozitat. Pretul pietrei naturale decorative este unul foarte bun, avand in vedere raportul calitate, estetica, utilitate si rezistenta. Provocarea designerului vine insa in alegerea elementelor de arhitectura care sa fie, astfel, finisate, a asocierilor cu alte materiale si cu piesele de mobilier si, nu in ultimul rand, a imaginii de ansamblu, armonioasa.

Diversitatea tipurilor de piatra naturala si a modalitatilor de punere in opera fac ca acest material sa poata fi folosit in diferite stiluri de interioare, de la rustic la modern cu influente exotice (stilul mediteranean), pana la minimalist si high-tech. Intr-un astfel de interior un perete din se va integra de minune datorita texturii liniare, desenului rafinat, dat de variatiile de culoare ale pietrei, si aspectului modern. In aceasta sectiune gasiti: piatra naturala pentru placari interioare si exterioare, piatra de gradina, piatra ornamentala pentru placat, calcar de baschioi, piatra pentru placare soclu, piatra decorativa.

 

<p style="text-align: justify;Echipa noastra profesionista de montaj va poate ajuta cu livrarea si montajul pietrei comandate fara ca dumneavoastra sa aveti vreo grija. Va punem la dispozite un pachet intreg de produse si servicii pentru a nu va irosi timpul atat de pretios in zilele noastre:orice model de piatra la orice buget,accesoriile necesare montajului,livrarea si montajul propiu zis.</p> <p style=" text-align:="" justify;"=""> Echipa noastra de montaj va avea grija sa descarce marfa in conditii normale si sa o monteze cu cel mai mare profesionalism de care pot da dovada, astfel incat puteti fi siguri ca odata cu incheierea lucrarii,veti fi multumiti de rezultate.

Piatra Naturala Decorativa· Piatra Naturala Travertin · Marmura Scapitata· Piatra Naturala Rustica

Placajele din ardezie expun poate cel mai bine caracterul neimblazit al pietrei naturale folosite in amenajarile interioare si exterioare. Placaje de ardezie se pot imparti in doua categori, in functie de forma: cu forme regulate (dreptunghiulare si patrate) – montate paralel pe suprafata, mai inguste si neregulate – fixate perpedincular. Cele cu forme aleatorii creeaza o senzatie pregnanta de 3D, montajul final avand un aspect neregulat, cum este cazul ardeziei Homa fasii, Sikis Mix Filetti sau Rhodos cu lungimi variate (lungimi libere = ”LL!”). Din categoria celor cu forme regulate si suprafete mai netede fac parte ardezia Neagra Antracit Natur, Multicolora Antichizata sau Kavala (lata de 7 cm si cu lungimi libere). Acest tip de produs din piatra naturala se poate folosi, vertical si orizontal, atat la placari interioare (sufragerii, bai, bucatarii, birouri, cafenele etc.), cat si la cele exterioare (fatade, garduri, socluri, jardinere, stalpi, alei, terase etc.) Se monteaza usor si necesita, ca orice piatra naturala, o impermeabilizare periodica cu produse speciale dar care se gasesc cu usurinta pe piata romaneasca (vezi sectiunea Solutii tratare si curatare).
Ardezie Sikis Mix Filleti
147,00 Lei
detalii
Ardezie Homa Fasii (Palet)
683,00 Lei
detalii
Ardezie Kavala 7cm x LL
65,00 Lei
detalii
alt
Ardezie (placaje)
vezi alte
produse
Marmura Cappuccino Scapitata 10cm x LL x 2.3cm
116,00 Lei
detalii
Marmura Kavala Scapitata 10 cm x LL x 2.5cm
110,00 Lei
detalii
Marmura Nihaki Thassos 20 x 30cm
305,00 Lei
detalii
alt
Marmura (placaje)
vezi alte
produse
Sandstone (gresie naturala) contine cuart de granulatie fina si minerale care accentueaza irizatiile maronii si rosiatice. Importata din India, caramida aparenta Sandstone are un aspect asemanator dunei de nisip. Eleganta si extravaganta in egala masura, aceasta piatra naturala decorativa functioneaza perfect in amenajarile exterioare si interioare. Se poate monta cu sau fara rosturi. Are dimensiuni fixe si este ambalata in cutii.
Sandstone Rainbow 10cm x LL x 1cm
128,00 Lei
detalii
Sandstone Rainbow Fileti Antique 4 x 20 x 2cm - Lichidare Stoc
180,00 Lei
detalii
Sandstone Red Fileti Antique 4 x 20 x 2cm
178,00 Lei
detalii
alt
Sandstone (placaje)
vezi alte
produse
Travertin Airon Buceardat 5cm x LL - Lichidare Stoc
156,00 Lei
detalii
Travertin Latte Scapitat 10cm x LL x 1.3cm
135,00 Lei
detalii
Travertin Scabas Scapitat 5cm x LL x 2.2cm
149,00 Lei
detalii
alt
Travertin (placaje)
vezi alte
produse
Panelurile din piatra naturala sunt perfecte pentru placarile exterioare sau interioare, acestea facilitand un montaj rapid, curat si comod. Toate aceste modele de piatra naturala tip panel (peste 100 de modele) se livreaza la nivel national in doar 24-48h. Ambalate la cutii, panelurile din piatra naturala decorativa sunt usor de manipulat si depozitat.
Marmura Panel Pure White 15 x 60cm
104,00 Lei
detalii
Quartit Panel Metaksi 15 x 60 cm
104,00 Lei
detalii
Limestone Panel Sparta 15 x 60 cm
93,60 Lei
detalii
Accentele cromatice impresionante pe care le creeaza caramida aparenta devin usor de sesizat in orice spatiu. In decoratiunile interioare: living, baie, bucatarie sau dormitor, aceasta caramida decorativa confera incaperii un aer intim, cald si relaxant… Un efect similar este obtinut de caramida aparenta si in placarile exterioare, acolo unde realizeaza adesea un contrast binevenit cu restul decorului. Se monteaza usor si are un pret accesibil, avantaje la care se adauga faptul ca nu este nevoie de o cantitate mare de caramida aparenta pentru a obtine ceva cu totul spectaculos.
Caramida Aparenta Traditionala Deco Brick 18 x 8 x 5cm
2,00 Lei
detalii
Sandstone Rainbow Fileti Antique 4 x 20 x 2cm - Lichidare Stoc
180,00 Lei
detalii
Sandstone Red Fileti Antique 4 x 20 x 2cm
178,00 Lei
detalii
alt
Caramida Aparenta
vezi alte
produse