X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Sapa

Sapa de egalizare este elementul constructiv al proiectului tau si se utilizeaza pentru nivelare si finisare, in asa fel incat sa confere stratul suport ideal pentru tipul de placare ce urmeaza a fi montat. In gama Weber din portofoliul nostru poti regasi doua tipuri de sapa: de egalizare si autonivelanta. Sapa de egalizare se foloseste pentru nivelarea suprafetei din beton inainte de montarea materialului de pardoseala.

Sapa autonivelanta se utilizeaza pentru nivelarea pardoselilor din beton si a sapelor pe baza de ciment si se recomanda pentru constructii noi si renovari, in spatii interioare, pentru obtinerea unor suprafete plane, netede, inaintea aplicarii stratului de finisaj. Recomandarea noastra este sa apelati la sfatul unui specialist pentru a va indruma catre solutia corecta.

Sapa de egalizare - Weber D10 - 30kg
Cod APN-2520
Produs adus pe comanda
Pret cu TVA 14,32 Lei
Produs adus pe comanda
Compara
Sapa autonivelanta cu fibre de armare - Weber.Plan Profi -
Cod APN-2518
Produs adus pe comanda
Pret cu TVA 31,96 Lei
Produs adus pe comanda
Compara

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii