X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Set de benzi pt. sistemele de hidroizolatii WeberTec 828 DB 75 (50 ml/rola)

Cod : APN-3397
Compara
Descriere

Asigură, în zonele critice, o etanşare completă împotriva acţiunii apei în cadrul sistemelor de hidroizolaţii sub placări ceramice. Utilizabil în interior și exterior. Recomandat pentru sistemele de hidroizolaţii sub placări ceramice realizate cu produsul Set de benzi pt. sistemele de hidroizolatii WeberTec 828 DB 75 (50 ml/rola).

Beneficiile produsului
Asigura o etansare completa in zonele critice impotriva actiunii apei
Elasticitate ridicata
Rezistenta marita la rupere şi deteriorare
Usor de inglobat in masa materialului de hidroizolare

Pregatirea suportului:
Suprafaţa suport trebuie să fie curată, nedeformabilă, uscată, fixă şi lipsită de substanţe antiaderente (grăsimi, decofrol, bitum, gudron, praf, etc), să fie lipsită de fisuri largi şi părţi proeminente. Se vor îndepărta părţile hidrofuge şi reziduurile care pot diminua aderenţa. Marginile, muchiile şi colţurile trebuie rotunjite, iar părţile proeminente nivelate. La nevoie, tencuielile pe bază de ipsos şi suprafeţele foarte fine vor fi asperizate mecanic.

Mod de pregatire si de lucru: 
Se fixează, înglobează în prealabil banda de etanşare weber.tec 828 DB 75 intr-un strat proaspăt de hidroizolaţie (weber.tec 822 /weber.tec superflex D2) aplicat în zonele de îmbinare dintre perete şi pardoseală, peste rosturile de dilatare şi în zonele de tranziţie dintre diferite materiale. Zonele de colţ pot fi realizate eficient utilizând piesele de colţ interior weber.tec 828 DI şi de exterior weber.tec 828 DA. Pentru conexiunile sanitare se recomandă utilizarea benzii de etanşare ajustabilă pentru ţevi weber.tec 828 MD. Materialul se poate aplica cu bidinea, rolă, pensulă sau cu fierul de glet. Pentru obţinerea unui strat impermeabil este necesară aplicarea a cel puţin două straturi de hidroizolaţie pe toată suprafaţa care urmează a fi izolată.

Recomandari:
Temperatura de lucru este de minim -30oC şi de maxim +90oC. Se evită bătaia directă a razelor de soare şi se interzice execuţia lucrărilor în condiţii meteo nefavorabile.

Compozitie:
Weber.Tec 828 - set de benzi şi accesorii pentru sistemele de hidroizolaţii sub placări ceramice de culoare galbena. 

Date tehnice:
Rezistenţa la temperatură: -30oC până la +90oC
Densitate: 1,6 kg/dm3
Rezistenţa la presiunea apei: 2 bari
Aceşti timpi sunt daţi pentru o temperatură de 20oC şi o umiditate relativă a aerului de 65%. Valorile mai ridicate ale temperaturii scurtează, iar mai scăzute măresc aceşti timpi.

Termen de valabilitate:
24 luni de la data fabricaţiei în condiţii de depozitare pe europaleţi, în ambalajul original, în mediu uscat.

Specificatii
Detalii achizitie produs
Unit. Masura Buc
Detalii
Utilizare Exterior - vertical
Interior - vertical
Greutate U.M: 1 kg
Detalii
Culoare Galben
Detalii achizitie produs
Ambalare Palet
Cantitate minima de comanda 1 Bucata
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Detalii
Cod Produs APN-3397
Detalii achizitie produs
Tip Calcul Produs BUC
Greutate
Greutate unitate ambalare (kg): 1 Kg
Greutate palet/lada/ambalaj (kg): 500 Kg
Montaj
Observatii specifice 1 Buc: 50 ml
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii