Lista categorii
Lista categorii

Solutii tratare si curatare piatra naturala

 LTP - producatorul nr. 1 in Marea Britanie

Solutii pentru piatra naturala, travertin, portelan lustruit, marmura, granit, teracota, ardezie, portelan si placi de ceramica, formule traditionale si sintetice.
In aceasta categorie gasiti:
- Raspunsul la murdaria greu de indepartat, straturile vechi de ceara sau acril si chiar urme de cauciuc pe teracota si pavaj din piatra naturala.
- Solutii pentru indepartarea resturilor de ciment si chituri de rost si este extrem de eficienta impotriva formatiunilor de saruri minerale .
- POWER STRIPPER - Unul dintre putinele produse de pe piata, capabile sa separe uleiul de in fiert oxidat de pe suprafata de teracota. Solutii pentru indepartarea mucegaiului si ciupercilor special formulat pentru a ucide si a elimina sporii de mucegai, ciupercile, algele si muschiul de la chiturile de rost, adezivi pe baza de silicon si alte locuri umede.
- Solutii de protectie rezistenta cu luciu satinat acrilic ionizat, care ofera o capacitate de protectie cu luciu satinat usor de aplicat pe podele din gresie poroasa, teracota, caramida, ardezie, piatra, terrazzo, marmura nelustruita si ciment.
- Impermeabilizant pentru pentru toate suprafetele de pereti si podele LTP Mattstone ofera un finisaj natural mat cu o schimbare minima a caracterului suprafetei pe travertin, gresie, teracota, ardezie, piatra, marmura nelustruita, terrazzo si podele din ciment.
- Solutii delicate de curatare a suprafetelor are o formula speciala pentru utilizarea pe calcar, travertin, marmura, granit, ardezie si gresie.

Este un lucru absolut firesc ca piatra naturala sa sufere mici transformari la contactul cu anumite substante. De aceea exista o serie de detergenti care curata piatra naturala fara a-i afecta structura interna sau aspectul. Orice piatra naturala trebuie intretinuta la anumite intervale pentru a te bucura cat mai mult timp de multiplele ei beneficii.
LTP Grimex - Decapant intensiv piatra naturala (ceara, grasime, ulei, murdarie)
249,90 Lei
detalii
LTP Floorshine - Detergent Universal Piatra Naturala (Ph neutru, curata, ofera stralucire)
70,35 Lei
detalii
LTP Waxwash - Detergent profesional universal pt. piatra naturala (calitate superioara, protectie)
58,80 Lei
detalii
alt
Detergenti piatra naturala
vezi alte
produse
Lideri de piata, impermeabilizantii LTP (Marea Britanie) sunt solutii speciale, profesionale si absolut necesare pentru asigurarea unei vieti cat mai lungi a produselor din piatra naturala. Diversitatea rezultatelor obtinute in urma tratarii pietrei naturale cu aceste solutii este uimitoare. Asfel, poti avea suprafete cu aspect mat, satinat, de proaspat spalat sau suprafete fara urme de interventie asupra lor. Raport optim calitate-pret.
LTP Stone Oil - Impermeabilizant puternic pe baza de ulei pt. piatra naturala
89,25 Lei
detalii
LTP Stone Care Kit - Pachet complet pt Piatra Naturala (curata, impermeabilizeaza si intretine)
171,15 Lei
detalii
LTP Grout & Tile Protector Spray 600 ml - Impermeabilizant Puternic pt. Piatra Naturala (nu modifica
85,05 Lei
detalii
alt
Impermeabilizanti piatra naturala
vezi alte
produse
Intreţinerea înseamnă grijă. Lucrurile rezistă mai bine când sunt păstrate în condiţii optime. Nici piatra naturală nu face excepţie de la această regulă. Aspectul şi calitatea produselor noastre, apreciate de tine, de familia, prietenii sau colegii tăi, pot fi păstrate atât de simplu cu ajutorul accesoriilor de întreţinere listate pe acest site. Accesoriile sunt special create de profesionişti ai domeniului în urma unei îndelungate experienţe. Sunt accesibile ca preţ şi uşor de utilizat.
Perie V profesionala pt. rosturi LTP (elimina reziduri de adeziv, chit sau mizerie)
70,35 Lei
detalii
Burete negru cu maner LTP - Abraziv pt. suprafete dificile (elimina murdaria, adezivul, chitul)
25,20 Lei
detalii
Laveta microfibra albastra LTP (perfecta pt. aplicarea impermeabilizantului si curatare)
23,10 Lei
detalii
alt
Accesorii
vezi alte
produse