Somptuoasa marmura Nero Marquina

26.10.2016
0 5 0
Rating:
Somptuoasa marmura Nero Marquina


Pentru ca ne place si pentru ca este placuta si de clientii nostri, PIATRAONLIE are in oferta multe tipuri produse realizate din marmura Nero Marquina. In acest moment, aveam placi polisate (60 x 30 cm si 60 x 60 cm, cu o grosime de 1.8 cm), mozaic hexagon, blaturi polisate (250 x 65 x 3 cm) si lavoare. Pe langa aspectul sau placut deja celebru, trebuie sa mentionam rezistenta deosebita a acestei pietre naturale. Astfel, marmura Nero Marquina se poate utiliza la placari verticale si orizontale, exterioare si interioare. Ne uimeste cu aerul sau distins in bai, bucatarii, sufragerii, holuri de trecere, sali care cer o atitudine solemna… O remarcam imediat ca placari de pardoseli, pereti, obiecte diverse de mobilier (seminee, mese de bucatarie), trepte, blaturi si contra-blaturi etc. Daca la interior, poate primi aproape orice fel de intrebuintare, durabilitatea sa recomanda marmura Nero Marquina si pentru placari exterioare: de fatade, socluri, chenare decorative (usi, ferestre etc.)

pardoseala din marmura Nero Marquina intr-un dublu dialog: cu albul vertical si cu tavanul

Putand fi utilizata fara nici o restrictie in spatii publice sau private, aceasta piatra naturala se poate adapata multor stiluri ambientale, din care, evident, pe primul loc se afla cel clasic, urmat apoi de elegant, baroc, glamour si altele, ajungand pana la high-tech, in care se poate combina negrul dominant al pietre cu bare de inox sau conducte lasate la vedere.

blat din marmura Nero Marquina sustinand perfect simplitatea grafica a intregului design interior

Trebuie retinut ca si la acest produs, ca in cazul oricarei pietre naturale, se recomanda protejarea suprafetei cu impermeabilizanti (ex.: LTP MPG sau cel ecologic LTP Mattstone H2O).

Pentru a descoperi in ce consta rafinamentul si misterul acestei pietre naturale, pentru intrebari sau sugestii, va asteptam in showroom-ul nostru, pe mail sau la telefon +4021 9907

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.