X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE
publicat in: Bucatarie // pe 17.08.2016


Odată cu sezonul cald, petrecerile se mută în aer liber. Dacă ai o grădină sau o terasă mai mare, probabil că masa împreună cu familia sau prietenii a devenit deja o tradiție în zilele însorite. Care sunt tendințele în amenajarea bucătăriei exterioare?

Zonele funcționale ale bucătăriei exterioare
La fel ca bucătăria în interiorul casei, cea în aer liber poate avea foarte multe zone funcționale, astfel încât gătitul afară să devină extrem de confortabil. Un ansamblu de bucătărie complet ar trebui să aibă o masă de lucru, o masă cu chiuvetă integrată, câteva dulăpioare pentru depozitarea veselei, un grătar sau un cuptor (sau chiar un cuptor cu grătar integrat) dar și o masă cu scaune, o zonă dedicată mesei.

Citește și articolul despre bucătăria exterioară placată cu travertin!

Materiale rezistente
Dacă te-ai hotărât să amenajezi o bucătărie exterioară, ar fi bine să alegi materiale rezistente, care să reziste la ciclurile de îngheț dezgheț din timpul iernii și să nu fie afectate de intemperii, dacă terasa sau grădina e descoperită. Piatra naturală îndeplinește cu succes aceste cerințe, mai ales dacă este impermeabilizată și montată cu adeziv special. Poți citi mai multe despre tratamentul ce trebuie aplicat pietrei naturale atunci când este folosită la exterior în articolul dedicat.

Grătar, masă standard și masă cu chiuvetă integrată (placate cu piatră decorativă). Proiectul unui client PiatraOnline

Chiar și zonele pentru depozitare, sertarele sau dulapioarele, pot fi placate cu piatră naturală: ardezia flexibilă este un material extrem de subțire și ușor de manipulat, ce poate fi decupat și aplicat pe aceste corpuri de mobilier. Se caută din ce în ce mai mult materialele naturale, cu aspect unic: de exemplu blatul de bucătărie poate fi creat la comandă din travertin sau marmură, ceea ce din start va fi premisa unui spațiu special.

Bucătărie acoperită
Pe termen lung, dacă bucătăria în aer liber este un loc în care petreci mai mult timp, e recomandat să o acoperi cu un acoperiș rezistent. Dacă zona dedicată gătitului exterior este mai degrabă accesată rar, atunci câteva umbrele care să te protejeze de soare ar putea fi suficiente.


Bucătărie și living la exterior
Tendințele ultimilor ani au scos în evidență zona exterioară casei ca o prelungire a interiorului: pe lângă faptul că arhitecții și designerii recomandă folosirea materialelor similare ( de exemplu, dacă pardoseala la interior este din travertin polished, pentru exterior poți încerca o placă antichizată, cu marginile dăltuite: vei păstra același aspect și vei avea la final un spațiu coerent), din ce în ce mai multe elemente din interiorul casei pot fi aplicate și afară: de la șemineu exterior la canapele și zonă de relaxare, în care poate fi montat chiar și un televizor.

Află cum poți amenaja o terasă ca în imagine: ardezie neagră și piatră Rusty Brown

Dacă vrei să afli mai multe despre piatra naturala potrivita pentru proiectul tău, sună-ne la telefon +4021 9907 sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!

Tendințe: bucătăria în aer liber
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Gratar Gradina Mediu - Placat cu piatra poligonala Rhodos
Cod GCG-1016
Produsul va fi livrat in aproximativ 7 zile lucratoare.
Pret cu TVA 2.264,52 Lei
Produsul va fi livrat in aproximativ 7 zile lucratoare.
Ardezie poligonala Rhodos (1 mp = 25-30 buc)
Cod PNP-2263
Produsul va fi livrat in aproximativ 7 zile lucratoare.
Pret cu TVA 47,41 Lei
Produsul va fi livrat in aproximativ 7 zile lucratoare.
Masa + chiuveta inox Harmony Chocolate placare cu caramida refractara
Cod GCG-4711
Produsul va fi livrat in aproximativ 7 zile lucratoare.
Pret cu TVA 1.703,36 Lei
Produsul va fi livrat in aproximativ 7 zile lucratoare.

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii