Travertin cel mai bun pret pentru placari baie sau bucatarie - Piatraonline.ro
Prin apasarea butonului "Sunt de acord", acceptati cookie-urile de pe www.piatraonline.ro

Peste 70 de modele din travertin pe urmatoarele culori :

Travertinul
este piatra naturala care poate transforma orice cladire intr-o resedinta, orice casa intr-un camin, orice incapere lipsita de personalitate intr-una cocheta si reprezentativa pentru proprietari. Un produs versatil, de o eleganta subtila, travertinul imprumuta oricarui proiect acea caracteristica personala care il diferentiaza de restul pietrelor naturale: o alura luxurianta in tonuri calde. Travertinul se situeaza la limita dintre somptuozitate si confort, simt estetic si simt practic.

Pentru persoanele care doresc ceva mai mult decat finalizarea unui simplu proiect de renovare, travertinul este piatra naturala care se potriveste oricarui concept de design interior. Astfel, puteti folosi un material de calitate pentru a crea ambianta dorita si puteti ravni la mai mult decat o atmosfera placuta.

Caracteristicile travertinului:
La origine o roca sedimentara, travertinul s-a dovedit a fi un material de constructie durabil si versatil. Deseori confundata cu marmura si cu limestone-ul, travertinul se distinge usor in ochii cunoscatorilor si ai designerilor de interior prin textura poroasa si gaurile formate natural in urma scaparilor de dioxid de carbon. Astfel, la extragere din mediul de formare, acesta poate avea un aspect compact sau spongios. Ulterior, prin prelucrare, travertinul imbraca diverse forme, lucioase, polisate, cu aspect antichizat sau cu aspect natural poros.

Unul dintre principalele avantaje de a lucra cu aceasta piatra naturala consta in faptul ca este maleabila, se taie usor si permite crearea unor forme cat mai variate de placi, pentru a multumi pana si gusturile celor mai pretentiosi clienti.

Gama coloristica pusa la dispozitie pentru acest produs este un alt avantaj care castiga simpatia profesionistilor in domeniu pentru aceasta piatra. In functie de continutul de fier si de impuritati ale pietrei, culorile pot varia intre ivoire si brun, natura poposind mai mult in zona de creatie ce da tonuri calde, de culoarea granelor sau a pamantului.

Utilitate:
Travertinul este folosit cu succes indiferent de designul ales. Acesta se integreaza frumos atat intr-un ambient contemporan cat si in cel cu accente vintage. Calitatea materialului este cea care asigura reusita proiectului.

Aceasta piatra naturala poate fi folosita la blaturi, glafuri, scari, trepte, placaje, mozaicuri, brauri, chiuvete, cadite, placaje, pavele, medalioane. Cu alte cuvinte, utilizarea acestui material nu are limite si este un redutabil rival al marmurei si granitului in multe proiecte de constructie.

Puteti gasi placi de travertin in diverse variante de finisare si prelucrare, precum lucioasa, mata sau antichizata. Pornind de la conceptul pe care vreti sa il aduceti la viata, aceasta piatra poate pune in valoare ideile creative de design interior sau exterior, fiind de asemenea una dintre pietrele naturale preferate de arhitecti datorita proprietatilor sale.

Travertinul Classic oferit de PIATRAONLINE are cea mai deschisa cromatica din lume, constant in culoare si in parametri . Taietura placilor este exacta, produsele noastre sunt importate dintr-o cariera care asigura exportul si pe teritoriul Statelor Unite ale Amercii, respectand riguroasele standarde de calitate ale industriei americane. Placile de travertin Classic beneficiaza de variate dimensiuni si multe tipuri de finisaje: lucios, mat, antichizat, periat, periat si daltuit... Datorita rezistentei si caldurii pe care le confera spatiului amenajat, travertinul Classic are foarte multe intrebuintari, in mediile exterioare si interioare, pentru placari verticale (ziduri, pereti, garduri etc.) si orizontale (pardoseli, terase, alei, elemente de mobilier, semineuri etc.). Astfel, acest travertin se poate intalni in living, bucatarii, bai, holuri, birouri, restaurante si altele. La exterior, este folosit la placari de fatade, terase acoperite si neacoperite, ancadramente, socluri, trepte etc. Gratios si usor de montat, travertinul Classic este asadar o piatra naturala care se dovedeste de o versatilitate si o estetica extraordinare.
Travertin Classic Cross Cut Mini French Pattern Set, Periat 1cm
91,00 Lei
detalii
Travertin Classic Wave Cut, Mat, 61 x 30.5 x 1.2cm
99,00 Lei
detalii
Travertin Classic Cross Cut French Pattern Set, Periat si Daltuit 3cm
128,00 Lei
detalii
alt
Classic Travertin
vezi alte
produse
Travertinul Latte, are culoarea cafelei cu lapte, ceea ce imprima spatiului o atmosfera calda si relaxanta. PIATRAONLINE este singurul importator al acestui travertin in Europa. Pe langa cromatica sa unica si constanta pentru o piatra naturala din aceasta categorie, travertinul Latte este foarte dur, rezistand cu succes presiunii fizice chiar si in cazul placilor de 1 cm. Gama variata de forme ale acestor placi: dreptunghiulare, patrate, hexagoanale, aproape toate beneficiind de finisate diferite: de la mat la polisat sau periat si daltuit. Utilizat la interior si exterior, atat la placari verticale, cat si la cele orizontale. Delicatetea si duritatea travertinului Latte impresioneaza in livinguri, bai, bucatarii, crame, birouri, cafenele, saloane de infrumusetare, mall-uri... Placari de pereti, podele, contrablaturi si fatade de cladiri, terase – toate acestea si multe altele sunt locuri unde travertinul Latte functioneaza perfect, estetic si practic deopotriva.
Travertin Latte, Polisat, 61 x 30.5 x 1.2cm
121,00 Lei
detalii
Travertin Latte, Polisat, 60 x 30 x 2cm
147,00 Lei
detalii
Travertin Latte, Mat, 61 x 30.5 x 1.2cm
121,00 Lei
detalii
alt
Latte Travertin
vezi alte
produse
Modern si versatil prin nuantele de gri – inchise si deschise - ale venaturii plaseaza acest travertin Silver in zona artistica a pietrelor naturale, culoarea travertinului Silver sunt tot mai la moda in designul ambiental contemporan. Delicat ca aspect, dur si versatil, travertinul Silver (”argint” – engl.) are sortimente supuse diferitelor tipuri de finisaje: periat si daltuit, polisat, mat, sau antichizat. Se foloseste in spatii interioare si exterioare, pentru placari verticale si orizontale. Il gasim in sufragerii, bucatarii, bai, restaurante, hoteluri, spatii comerciale si altele, utilizandu-se la placari de pereti, elemnte de mobilier, pardoseli, semineuri, contrablaturi, terase, alei, parcari, garduri, ancadramente, socluri etc. Cu o cromatica suprinzatoare si dinamica, travertinul Silver este una dintre pietrele naturale care aduc spatiului amenajat o caldura cu totul particulara, reconfortanta.
Travertin Silver Cross Cut French Pattern Set, Periat si Daltuit, 3cm
153,00 Lei
detalii
Travertin Silver Cross Cut French Pattern Set, Periat si Daltuit, 1.2cm
130,00 Lei
detalii
Travertin Silver Cross Cut, Mat, 61 x 30.5 x 1.2cm
117,00 Lei
detalii
alt
Silver Travertin
vezi alte
produse
Travertinul Yellow („galben” – engl.) este definit prin dinamica venaturilor de culoare aurie, care invioreaza foarte mult atmosfera, facand-o totodata primitoare si calda. Polisata, periata si daltuita sau mata, aceasta piatra naturala destinata amenajarilor interioare si exterioare se poate utiliza la placari de podele, trepte, pavaje, alei etc. – cand vorbim de montaje orizontale. Pe verticala, travertinul Yellow se intrebuinteaza la placarea peretilor, stalpilor, gardurilor, contrablaturilor, elementelor de mobilier, semineurilor si altele. Astfel, aceasta piatra naturala, acceptand zeci de combinatii cu decorul, se remarca in spatii precum camere de zi, bucatarii, bai, birouri, cluburi, cafenele, spatii comerciale s.a.m.d. Travertinul Yellow reprezinta una dintre cele mai elegante materiale pentru decorarea si redecorarea tuturor spatiilor, rezidentiale si publice.
Travertin Yellow Cross Cut, Polisat, 61 x 30.5 x 1.2cm
145,00 Lei
detalii
Travertin Yellow Cross Cut Exotic Hexagon, Periat si Daltuit 46 x 46 x 1.2cm - Lichidare Stoc
130,00 Lei
detalii
Travertin Yellow Cross Cut, Mat, 61 x 30.5 x 1.2cm
130,00 Lei
detalii
alt
Yellow Travertin
vezi alte
produse
Unicitate si versatilitate data prin combinatia de galben, rosiatic si grena a acestei pietre naturale sare imediat in ochi. Aspectul travertinului Peach („piersica” – engl.) este absolut unic. Multe persoane prefera travertinul Peach pentru a insufleti si colora spatiile rezindentiale sau publice. Se monteaza usor si are variate tipuri de finisaje: polisat, mat, antichizat si periat si daltuit. Se poate utiliza la interior si exterior, atat la placari verticale, cat si la cele orizontale. Il gasim la fel de vibrant in livinguri, bai, bucatarii, birouri, cafenele. Travertinul Peach are o multitudine de intrebuintari la interior: de la placari de pereti, podele,, contrablaturi, chenare decorative, pana la semineuri. La exterior, il intalnim utilizat la fatade de cladiri, terase, garduri, socluri etc. Acest travertin Peach se potriveste multor stiluri decorative, dintre ele distingandu-se genul rustic, shabby chic, vintage si mediteraneean.
109,00 Lei
detalii
Travertin Peach Cross Cut, Mat, 61 x 30.5 x 1.2cm
130,00 Lei
detalii
Travertin Peach Cross Cut, Antichizat, 15 x 15 x 3cm
103,00 Lei
detalii
alt
Peach Travertin
vezi alte
produse
Travertinul Red („rosu” – engl.) se caracterizeaza prin nuantele sale rosiatice si roz atenuate. O lucrare executata cu aceasta piatra va iesi in evidenta dar intr-o maniera foarte discreta, lucru care, in acelasi timp, ii permite sa se poata asorta usor cu ambianta. Primul finisaj ofert travertinului Red este antichizat, adica are suprafata mata, nechituita, cu marginile rotunjite, finisaj care lasa piatra sa se dezvaluie in adevarata ei splendoare. Se poate utiliza pe verticala si orizontala, in cadrul oricarui tip de proprietate: publica sau privata. Placarile orizontale cu acest travertin Red se pot realiza doar in interior. Astfel, cel mai des il gasim in bai, bucatarii, crame, saune pentru atmosfera rustica pe care o inspira, dar impresioneaza si la exterior la placarea gardurilor, soclurilor, fatadelor, ancadramentelor decorative. Pe cat de stilat, pe atat de rezistent, travertinul Red constituie o modalitate comoda de a conferi originalitate oricarui spatiu.
Travertin Red Cross Cut, Antichizat, 10 x 10 x 1cm
103,00 Lei
detalii
alt
Red Travertin
vezi alte
produse
Noul Travertin Scabas definit prin culorile sale superbe de toamna, rezistenta in timp, pretul accesibil, reprezinta atuurile permenante ale acestui travetin cu puternica personalitate. Travertinul Scabas importat de PIATRAONLINE isi pastreaza uniformitatea mixului de culori: galben, crem, alb, maroniu. Aceasta piatra naturala este usor de montat si reprezinta una dintre optiunile ideale pentru amenajari interioare sau exterioare. Se poate utiliza la placarea peretilor, pardoselilor in livinguri, bai, bucatarii, birouri, etc. Faptul ca este periat si cu marginile daltuite ne face sa simtim si mai bine vibratia naturii pastrata in acest travertin Scabas, natura ce ne detarmina sa ne relaxam si mai mult in compania lui.
Travertin Scabas Cross Cut French Pattern Set, Periat si Daltuit 1.2cm
118,00 Lei
detalii
alt
Scabas Travertin
vezi alte
produse