Travertin cel mai bun pret pentru placari baie sau bucatarie - PiatraOnline.ro
Prin apasarea butonului "Sunt de acord", acceptati cookie-urile de pe www.piatraonline.ro

Peste 70 de modele din travertin pe urmatoarele culori :

Travertinul
este piatra naturala care poate transforma orice cladire intr-o resedinta, orice casa intr-un camin, orice incapere lipsita de personalitate intr-una cocheta si reprezentativa pentru proprietari. Un produs versatil, de o eleganta subtila, travertinul imprumuta oricarui proiect acea caracteristica personala care il diferentiaza de restul pietrelor naturale: o alura luxurianta in tonuri calde. Travertinul se situeaza la limita dintre somptuozitate si confort, simt estetic si simt practic.

Pentru persoanele care doresc ceva mai mult decat finalizarea unui simplu proiect de renovare, travertinul este piatra naturala care se potriveste oricarui concept de design interior. Astfel, puteti folosi un material de calitate pentru a crea ambianta dorita si puteti ravni la mai mult decat o atmosfera placuta.

Caracteristicile travertinului:

La origine o roca sedimentara, travertinul s-a dovedit a fi un material de constructie durabil si versatil. Deseori confundata cu marmura si cu limestone-ul, travertinul se distinge usor in ochii cunoscatorilor si ai designerilor de interior prin textura poroasa si gaurile formate natural in urma scaparilor de dioxid de carbon. Astfel, la extragere din mediul de formare, acesta poate avea un aspect compact sau spongios. Ulterior, prin prelucrare, travertinul imbraca diverse forme, lucioase, polisate, cu aspect antichizat sau cu aspect natural poros.

Unul dintre principalele avantaje de a lucra cu aceasta piatra naturala consta in faptul ca este maleabila, se taie usor si permite crearea unor forme cat mai variate de placi, pentru a multumi pana si gusturile celor mai pretentiosi clienti.

Gama coloristica pusa la dispozitie pentru acest produs este un alt avantaj care castiga simpatia profesionistilor in domeniu pentru aceasta piatra. In functie de continutul de fier si de impuritati ale pietrei, culorile pot varia intre ivoire si brun, natura poposind mai mult in zona de creatie ce da tonuri calde, de culoarea granelor sau a pamantului.

Utilitate:
Travertinul este folosit cu succes indiferent de designul ales. Acesta se integreaza frumos atat intr-un ambient contemporan cat si in cel cu accente vintage. Calitatea materialului este cea care asigura reusita proiectului.

Aceasta piatra naturala poate fi folosita la blaturi, glafuri, scari, trepte, placaje, mozaicuri, brauri, chiuvete, cadite, placaje, pavele, medalioane. Cu alte cuvinte, utilizarea acestui material nu are limite si este un redutabil rival al marmurei si granitului in multe proiecte de constructie.

Puteti gasi placi de travertin in diverse variante de finisare si prelucrare, precum lucioasa, mata sau antichizata. Pornind de la conceptul pe care vreti sa il aduceti la viata, aceasta piatra poate pune in valoare ideile creative de design interior sau exterior, fiind de asemenea una dintre pietrele naturale preferate de arhitecti datorita proprietatilor sale.

Suntem mandri ca putem furniza in acest moment cel mai deschis si 'curat' travertin Classic de pe piata, descopera un produs superior oricarui model de travertin Classic din tara la pret extrem de accesibil.
Travertin Classic Cross Cut Mini French Pattern Set, Periat 1cm
91,00 Lei
detalii
Travertin Classic Wave Cut, Mat, 61 x 30.5 x 1.2cm
99,00 Lei
detalii
Travertin Classic Cross Cut French Pattern Set, Periat si Daltuit 3cm
128,00 Lei
detalii
alt
Classic Travertin
vezi alte
produse
Travertinul a fost si continua sa fie una dintre cele mai folosite pietre naturale in domeniul amenajarilor interioare si exterioare: baie, bucatarie, dar si la placari de fatade, pavaje etc. Un bun exemplu il reprezinta Colosseumul de la Roma, care a fost construit aproape in intregime din travertin. Acest produs este disponibil intr-o mare varietate de culori si nuante, o caracteristica foarte importanta a sa fiind uniformitatea cromatica. Pretul travertinului este accesibil, variind in functie de calitate, cariera si tipul de finisaje: lucios, mat, periat, antichizat, buciardat... Unele tipuri de travertin pot fi superioare marmurei.
Travertin Latte, Polisat, 61 x 30.5 x 1.2cm
121,00 Lei
detalii
Travertin Latte, Polisat, 60 x 30 x 2cm
147,00 Lei
detalii
Travertin Latte, Mat, 61 x 30.5 x 1.2cm
121,00 Lei
detalii
alt
Latte Travertin
vezi alte
produse
Travertin Silver Cross Cut French Pattern Set, Periat si Daltuit, 3cm
153,00 Lei
detalii
Travertin Silver Cross Cut French Pattern Set, Periat si Daltuit, 1.2cm
130,00 Lei
detalii
Travertin Silver Cross Cut, Mat, 61 x 30.5 x 1.2cm
130,00 Lei
detalii
alt
Silver Travertin
vezi alte
produse
Travertin Yellow Cross Cut, Polisat, 61 x 30.5 x 1.2cm
145,00 Lei
detalii
Travertin Yellow Cross Cut Exotic Hexagon, Periat si Daltuit 46 x 46 x 1.2cm - Lichidare Stoc
130,00 Lei
detalii
Travertin Yellow Cross Cut, Mat, 61 x 30.5 x 1.2cm
130,00 Lei
detalii
alt
Yellow Travertin
vezi alte
produse
Travertin Peach Cross Cut, Mat, 61 x 30.5 x 1.2cm
130,00 Lei
detalii
Travertin Peach Cross Cut, Antichizat, 15 x 15 x 3cm
103,00 Lei
detalii
Travertin Peach Cross Cut French Pattern Set, Periat si Daltuit 1.2cm
121,00 Lei
detalii
alt
Peach Travertin
vezi alte
produse
Decopera cea mai noua gama de travertin din portofoliul nostru, definit prin rezistenta, culoare constanta si mai ales raport calitate-pret excelent.
Travertin Red Cross Cut, Antichizat, 10 x 10 x 1cm
103,00 Lei
detalii
alt
Red Travertin
vezi alte
produse