TREPTE | BLATURI | GLAFURI - Piatraonline.ro
Prin apasarea butonului "Sunt de acord", acceptati cookie-urile de pe www.piatraonline.ro

Alegerea unui blat de bucatarie din piatra naturala aduce numeroase beneficii – pe lânga un aspect iesit din comun, marmura, travertinul sau granitul sunt materiale extrem de rezistente. Fiindca în bucatarie exista un risc crescut ca blatul sa intre în contact cu mâncare sau lichide care pot pata materialul, este importanta sigilarea pietrei. Sigilarea porilor sau impermeabilizarea este procesul prin care suprafata blatului de bucatarie este tratata cu solutii profesionale, care protejeaza textura pietrei de pete sau umezeala. Ca si finisaj, este recomandat un material lustruit sau polisat, pentru o rezistenta crescuta.

La ce trebuie sa mai fii atent atunci când cumperi blatul pentru bucatarie? E bine sa faci un mic calcul legat de greutatea blatului din piatra naturala si o estimare de rezistenta a mobilei pe care acesta va fi asezat. Dimensiunile pe care le trimiti, pentru taierea blatului, trebuie sa fie cele corecte, iar daca este vorba de un blat de bucatarie în care va fi inserat un lavoar, specialistii nostri pot decupa blatul pe dimensiunile lavoarului. Pentru aspectul final al blatului e bine sa existe si un finisaj al cantului – rotunjirea acestuia e un detaliu important.

Piesele speciale din travertin Latte sunt frumoase datorita culorii calde, deschise, de beige al acestui tip de travertin. Blatul de bucatarie poate fi asociat, ca în imaginile de mai jos, cu un perete placat cu mozaic din acelasi tip de travertin dar si cu o pardoseala din travertin, astfel încât aspectul final al bucatariei sa fie coerent. În plus, bugetul necesar pentru un asemenea blat este mic – taiat la dimensiunile de 1,60 X 60 de centimetri, cu decupaj pentru lavoar si cu cantul finisaj, pretul unui blat de bucatarie este putin sub 400 de lei (fara TVA).

Blat Ardezie Nero Periata 110 x 65 x 2 cm
199,00 Lei
detalii
Blat Granit Gabbro Polisat 230 x 88.5 x 3 cm
780,00 Lei
detalii
Blat Marmura Calacatta Lilac Polisata 238 x 65 x 3cm
528,00 Lei
detalii
alt
Blaturi baie si bucatarie
vezi alte
produse
Treptele creeaza adesea prima impresie pe care ne-o facem despre o locuinta sau despre orice cladire, publica sau privata. Trepte de granit, trepte de marmura sau de travertin, toate vin intr-o varietate de culori si venaturi, din care poti alege pentru orice stil ambiental. La exterior sau interior, treptele de granit, de marmura sau de travertin confera in primul rand o anumita eleganta si o durabilitate specifice pietrei naturale. Se monteaza si se intretin usor. Cu un aer clasic sau super modern, treptele de granit, marmura sau travertin reprezinta acel accent care scoate in evidenta orice spatiu.
Granit Peach Red Fiamat 240 x 70 x 2 cm (Semilastre)
92,00 Lei
detalii
Granit Peach Red Polisat 240 x 70 x 2 cm (Semilastre)
92,00 Lei
detalii
Granit Rock Star Grey Fiamat 240 x 70 x 2 cm (Semilastre)
92,00 Lei
detalii
alt
Trepte interioare si exterioare
vezi alte
produse
Personalitatea unei incaperi consta in fiecare detaliu. Glafurile pot schimba intreaga atmosfera a unui spatiu, ii confera un stil robust, dar si aerisit in egala masura. Glafurile de interior sau de exterior se intretin usor si au un rol important in protejarea zidurilor si a ferestrelor. Glafurile pot fi din marmura, granit sau travetin. Fiecare dintre aceste pietre au proprietati specifice diferite. Daca, de exemplu, multi prefera glafurile de granit pentru rezistenta lor, sunt persoane care aleg glafurile de marmura pentru cromatica si venaturile sale impresionante.
Granit Peach Red Polisat 240 x 70 x 2 cm (Semilastre)
92,00 Lei
detalii
Piese Speciale Travertin Classic Cross Cut Polisat 2cm
231,00 Lei
detalii
Piese Speciale Marmura Volakas Polisata 3cm
198,00 Lei
detalii
alt
Glafuri ferestre
vezi alte
produse
Indiferent cat ar fi de bine facut un mobilier si indiferent din ce material, este greu sa intreaca expresivitatea si rezistenta unuia confectionat din piatra naturala. PIATRAONLINE va ofera mese din marmura Volakas care aduc un plus de confort si estetica sufrageriilor, bucatarilor, teraselor acoperite sau, de ce nu?, birourilor, atat din cadrul proprietatilor rezidentiale, cat si din cele private. Acest mobilier din piatra naturala, cu aspectul lui gratios si foarte bine finisat, se poate transforma intr-o adevarata mostenire de familie care sa devina mandria multor generatii.
Masa de cafea Moon (marmura Volakas)
2.800,00 Lei
detalii
Masa de dining Moon (marmura Volakas)
5.400,00 Lei
detalii
alt
Mobilier piatra naturala
vezi alte
produse