Apartament din zona Rosetti: bucătărie amenajată cu piatră naturală

19.10.2015
0 5 0
Rating:
Apartament din zona Rosetti: bucătărie amenajată cu piatră naturală


O nouă poveste din seria celor mai frumoase proiecte ale clienților PiatraOnline.ro: bucătăria unui apartament din zona Batiștei – Rosetti, București, amenajată cu travertin Silver și plăci decorative colorate (terrazzo).

Cristina, inginer IT, a știut din prima că apartamentul de 120 de metri pătrați, aflat într-un imobil cu multă personalitate, în stil Bauhaus, este potrivit pentru ea: “Am căutat timp de câțiva ani o casă care să mă reprezinte, în care să mă regăsesc. Când am văzut-o, mi-am dat seama că este ceea ce îmi doresc. Am achiziționat etajul doi și mansarda, iar acum aștept primirea autorizației pentru amenajarea acoperișului și fațadei.”

Provocarea a venit o dată cu gândirea primelor linii de amenajare: spațiul trebuia să păstreze farmecul vechi al apartamentului și al imobilului în întregime și în același timp, era momentul în care se puteau adăuga elemente în tendințele contemporane: “Elementele arhitecturale trebuiau păstrate, deci la redecorare s-a lucrat cu o arhitectă. Au fost alese cateva idei, iar eu - fiind pasionată de design-ul interior - am dorit să păstrez elementele vintage, cum ar fi o cadă pe picioare, pe care am recondiționat-o cu dificultate. Corpurile de iluminat din alamă le-am achiziționat de la un anticar, canapeaua a fost și ea comandată special.

Citește și articolul despre un living luminos dintr-un apartament din Chiajna, amenajat cu travertin clasic!

Cristina a continuat research-ul pentru materiale și elemente speciale, potrivite pentru conceptul ales în amenajare și a descoperit PiatraOnline.ro, de unde a ales travertinul Silver și plăcile terrazzo, bineînțeles, la o vizită în showroom, care a impresionat-o: “Este cel mai frumos showroom” din cate am vazut, nu doar din Romania, dar și din alte țări europene, pe care le-am vizitat”, ne povestește Cristina.

Vezi și articolul despre showroom-ul PiatraOnline.ro!

Pardoseală din travertin Silver, placă antichizată

Pentru pardoseala bucătăriei, Cristina a ales o placă de travertin specială, curajoasă: travertinul Silver, ce are ca specific tonuri de gri argintiu și crem. Mărimea plăcii, de 40 cm lungime și 20 de centimetri lățime a punctat spațiul - micuț însă suficient de încăpător și aerisit iar finisajul, antichizat, a fost detaliul potrivit la locul potrivit, oferind acel aer atemporal în căutarea căruia se afla Cristina.

Bucătărie: perete terrazzo și pardoseală travertin Silver

Plăcile de terrazzo au venit ca o continuare firească: ce alt tip de placă putea surprinde atât de frumos conceptul de nou versus tradițional: plăcile de ciment colorate, turnate în masă, sunt extra-rezistente, însă decorațiunile modelului ales (terrazzo Mix Pattern) aduc aminte de tradiția orientală, prin linii curbe și culori intense.

Astfel, după multă dedicare din partea Cristinei, casa a devenit "acasă": “Toate aceste lucruri au fost posibile deoarece l-am avut alături pe partenerul meu de viață - Adi, cu care mă bucur de tot ceea ce am creat; fără el nu cred că aș fi reușit să le duc la bun sfarșit”, mai mărturistește Cristina. “Sper ca în curând să amenajăm și mansarda, ca spațiu pentru cei trei copii. Nu-mi doresc decât să ne bucurăm cu toții impreună de ceea ce am realizat”.


Dacă vrei să afli mai multe despre piatra naturala potrivita pentru proiectul tău, sună-ne la +4021 9907, sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.