X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

LTP Clearwax 1L - Ceara neutra pt. lustruit piatra naturala

Cod : IPN-1773
Compara
Descriere

Decopera noua ceara transparenta pentru finisarea suprafetelor din piatra naturala (travertin, calcar, sandstone, ardezie, marmura, granit, etc.).

Beneficiile utilizarii LTP CLEAR WAX
Finisaj premium si clar oferit suprafetelor lustruite (polisate)
Protectie maxima impotriva apei, uleiurilor sau mizeriei 
Confera stralucire materialelor pe care este aplicata
Produs natural usor si rapid de aplicat cu masina monodisc


O pasta de consistenta moale formata din trei tipuri de ceara, care ofera suprafetelor tratate o stralucire excelenta.
Asigura un strat de protectie rezistent impotriva apei, prafului, murdariei si a celor mai des intalnite substante contaminante din locuinta. Produsul LTP Clear Wax este livrat gata de utilizare si este usor de aplicat cu ajutorul unei lavete.

Instructiuni pentru utilizare
Suprafata ce trebuie tratata trebuie sa fie complet curatata, uscata si orice produs de pre-impermeabilizare trebuie sa fie complet intarit. Agitati bine. Aplicati cu economie, utilizând o laveta moale fara scame, având grija ca suprafata de aplicare sa fie libera. Lustruiti rapid ceara pâna când incepe sa luceasca, utilizând o perie cu fire scurte, o laveta moale sau un dispozitiv de lustruit mecanic.

OBS: Atunci când utilizati produsul LTP Clear Wax pentru pardoseli cu capacitate mai mare de absorbtie, ceara poate fi absorbita in mod neuniform de suprafata, luciul fiind greu de obtinut. Prin urmare, pentru pardoseli de acest tip este necesar sa reduceti capacitatea de absorbtie prin aplicarea unui impermeabilizant adecvat. Produsul LTP Clear Wax poate fi aplicat pe suprafete care au fost impregnate cu LTP Boiled Linseed Oil, Stone Oil, Stone Oil Antique, Mattstone si Colour Intensifier.
Tipul de produs de impregnare ce va fi utilizat depinde de materialul ce trebuie impermeabilizat.

Consum: Pentru majoritatea pardoselilor, 1 litru/10 metri patrati (in doua straturi).

Informatii privind depozitarea: Depozitati intr-un loc racoros, uscat si ferit de inghet.
Perioada de valabilitate: – pana la 2 ani

Intretinere: Aspirati / maturati pardoseala si spalati in mod regulat cu LTP Waxwash. Aveti grija ca zonele impermeabilizate care s-au uzat sau deteriorat sa fie ceruite din nou. Aplicati un strat proaspat de LTP Clear Wax pe pardoseala in cazul in care incepe sa dea semne de absorbtie a murdariei. Aceasta operatie trebuie sa fie efectuata dupa ce suprafata a fost spalata si uscata.

De tinut cont: in unele cazuri, produsul LTP Clear Wax intarit complet poate fi usor opac (cu o tenta de alb), in special daca este aplicat in exces sau daca nu este slefuit corect. Aceasta tenta de alb poate fi mai evidenta pe placi de culoare mai inchisa sau pe suprafete mai texturate. Pin urmare, este recomandat ca inainte de aplicarea generala sa testati ceara intr-o zona mai putin vizibila. Este posibil ca produsul LTP Clear Wax sa nu se intareasca in mod corespunzator daca a fost aplicata o cantitate prea mare sau daca suprafetele pe care a fost aplicat sunt umede. in ambele cazuri, obtinerea luciului poate fi dificila. Nu va fi obtinut un luciu corespunzator daca se aplica peste impermeabilizanti partial intariti sau daca pardoseala nu a fost pre-impermeabilizata in mod corespunzator. Acest produs va fi mai greu de aplicat in sezonul rece, caz in care este util sa incalziti recipientul in apa calduta (Atentie: Nu utilizati foc deschis).

Specificatii
Detalii
Culoare Auriu
Detalii achizitie produs
Unit. Masura Buc
Detalii
Destinatie Living
Baie
Bucatarie
Spatii umede
Terasa acoperita
Semineu
Utilizare Accesorii
Greutate U.M: 1 kg
Detalii achizitie produs
Ambalare Bucata
Cantitate minima de comanda 1 Bucata
Info suplimentare Maturati pardoseala si spalati in mod regulat cu LTP Waxwash. Aveti grija ca zonele impermeabilizate care s-au uzat sau deteriorat sa fie ceruite din nou. Aplicati un strat proaspat de LTP Clear Wax pe pardoseala in cazul in care incepe sa dea semne de absorbtie a murdariei. Aceasta operatie trebuie sa fie efectuata dupa ce suprafata a fost spalata si uscata.
Detalii achizitie produs
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Detalii
Cod Produs IPN-1773
Detalii achizitie produs
Tip Calcul Produs BUC
Greutate
Detalii suplimentare ambalare: 6 bucati / cutie
Greutate unitate ambalare (kg): 7 Kg
Greutate palet/lada/ambalaj (kg): 560 Kg
Comentarii:
Lupu, Piatraonline.ro
30/06/2018 07:43:00

Ce produse recomandati pt curatat si intretinere trepte marmura

PIATRAONLINE | 02.07.2018 08:31

Buna ziua, avem nevoie de mai multe detalii pentru a putea face recomandari, va rugam sa reveniti in Call Center: 021 9907, colegele noastre va ajuta cu drag.

Adauga un comentariu:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii