X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE
publicat in: Casa de piatra // pe 17.12.2018

Descopera ultima tendinta in amenajarile interioare, panelurile din piatra naturala decorativa aduc un mare plus pasionatilor de D.I.Y., prin usurinta la montaj si in acelasi timp rapiditatea executarii lucrarii. Panelurile din piatra naturala decorativa ofera solutii, care mai de care mai autentica. Folosind avantajele pietrei naturale in amenajari se pot imagina multiple modalitati de a decora peretii interiori sau exteriori cu frumoase motive din piatra. Panelul din piatra naturala, cu finisaje decorative atat de elegant puse in valoare de arhitecti ori designeri de interior sau exterior priceputi este in fapt o frumoasa realizare obtinuta cu multa truda. 1. Panelurile – piatra decorativa premontata, delicata si rasarita din truda
Productia de paneluri din piatra decorativa are radacini in carierele de piatra naturala.
Pasii de la extragerea blocului de piatra naturala si pana la ambalarea produsului finit sunt, in linii generale, urmatorii: 
• Alegerea materialului – aceasta alegere se face in faza incipienta, in cariera, intodeauna panelurile sunt executate din piatra naturala de cea mai inalta calitate. 
• Prelucrarea blocurilor in placi mai mici, acesta operatie este necesara pentru pregatirea debitarii in placi de dimensiuni si mai mici, asa cum sunt cerute in tehnologia de executie a panelului. In aceasta faza se folosesc masinile specializate. 
• Debitarea in placi mici, de dimensiunile necesare executiei panelului, cu folosirea de masini specializate.• Prelucrarea placilor din piatra mici prin taiere si prelucrare astfel incat sa se asigure grosimea proiectata pentru panel. In aceasta faza, executata pe masina, este necesara prezenta unor pietrari calificati si experimentati intrucat placile se pot sparge cu usurinta. 
• Selectarea placilor in functie de calitate si culoare. Acestea nu trebuie sa fie ciobite sau zgariate in urma prelucrarilor anterioare.
• Lipirea placilor intre ele, operatia de executare efectiva a panelului, in care se urmareste ca adezivul sa nu iasa printre placi
• Debitarea panelurilor la dimensiunile solicitate in proiect, operatia se executa pe masina.  
• Uscarea panelurilor inainte de ambalare, acestea se stivuiesc folosind placi subtiri de polistiren intre ele pentru a nu se zgaria 
• Ambalarea panelurilor in cutii si a cutiilor in lazi executate din scanduri de lemn
De aici panelurile ajung prin distribuitori la clientii finali, unde se monteaza.
 2. Piatra naturala decorativa – avantajul peretelui elegant
Un perete are nevoie de paneluri din piatra naturala decorativa pentru a deveni special, etaland acea autenticitate milenara pe care numai piatra o poate oferi. Avantajele utilizarii panelurilor se impart intre montator si client. Primul are nevoie de un timp mai scurt pentru montaj, un pietrar priceput reusind sa aplice pana la 20 mp pe zi de piatra sub forma de panel. Clientul se bucura de calitatea produselor ambalate corespunzator, evitandu-se  posibilitatea de zgariere sau spargere a acestora. Totodata selectia realizata in etapa de productie limiteaza variatiile de culoare, oferind in acelasi timp un control de calitate mai usor de realizat si, ca urmare, mai eficient. Intreg fluxul de fabricatie-defacere-montaj este mai scurt si mai usor de controlat ceea ce face ca panelul sa fie mult cautat de clientii pretentiosi si grabiti. 3. Piatra naturala decorativa – utilizari multiple cu efecte spectaculoase
Destinat placarii peretilor panelul este un element versatil, care sta bine si intr-o placare eleganta de perete interior dar si intr-o  decoratiune exterioara, pe stalpi, pe garduri sau pe pereti. In interior panelul potenteaza un efect retro in living sau accentueaza un aspect modernist in baie, in vreme ce pe exterior multimea de aplicatii este si mai extinsa, bazandu-se in principal pe durabilitatea amenajarii care, in mediul exterior, este esentiala.
In cadrul PIATRAONLINE panelurile gasesc un minunat loc de a-si expune frumusetea. In cadrul showroomului si pavilionului sunt expuse multe variante de paneluri din piatra naturala decorativa, poti alege paneluri din ardezie, marmura, limestone sau quartit se prezinta in fata privitorului sustinand felurite aranjamente din piatra naturala decorativa, cu culori si texturi care dau acestui tip de piatra personalitate si stil. 
 

Panelurile din piatra naturala decorativa in amenajari
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii