Șase idei pentru living: pereți placați cu piatră naturală

28.07.2015
0 5 0
Rating:
Șase idei pentru living: pereți placați cu piatră naturală



Spațiul de living în tendințe anul acesta este definit prin culori puternice, calde, într-un mix dinamic de asocieri. Pentru a întări personalitatea sufrageriei, poți adăuga un perete întreg cu fotografii (de familie sau alese în tema spațiului), poți adăuga un raft pentru cărți, un șemineu sau elemente de mobilă care să îmbine formele clasice cu materiale sau texturi moderne.

Poți crea accente interesante și prin folosirea pietrei naturale, nuanțele sale pământii vor face un contrast frumos cu accentele de culoare din mobilă și decor iar textura naturală a plăcii de piatră va asigura o atmosferă relaxantă dar și elegantă. Iată șapte idei de pereți din living placați cu piatră naturală:



Un perete decorativ din piatră naturală ce însoțește un decor minimalist, contemporan, aerisit, cu focus pe forme simple, pline și texturi naturale - lemn și piatră. Un aspect similar poți crea folosind ardezie panel multicoloră pentru placarea unui perete decorativ.

Vezi și livingul luminos placat cu travertin, dintr-un apartament din zona Chiajna (proiect al unor clienți PiatraOnline)



Un perete luminat din spate, ce dă un efect impresionant întregului spațiu. Un perete similar poți crea dacă alegi ardezia flexibilă (disponibilă în mai multe nuanțe), un material extra subțire, prin care lumina trece discret.



Un perete al livingului care e închis la culoare trebuie balansat cu elemente de decor sau accesorii un pic mai calde - în imaginea de mai sus, pernele colorate, covorul pastelat, parchetul în nuanțe calde adaugă la atmosfera relaxată. Peretele, ce poate fi creat din ardezie Rusty Black, echilibrează întreaga amenajare.



Un exemplu de living ce comunică cu terasa/ zona de piscină. O recomandare importantă este ca, în cazuri de acest fel, să fie folosit un singur fel de piatră naturală - peretele decorativ ar putea fi placat cu travertin clasic (scapițat, de 5 cm X lungimi libere) iar pavajul din exterior cu același travertin clasic, de această dată în finisaj tumbled, pentru exterior. Folosind un singur tip de material, în plăci și finisaje diferite, te asiguri că vei crea un spațiu cu aspect coerent.

Vezi casa spectaculoasă din București amenajată cu piatră naturală - baia cu ardezie flexibilă și peretele din living cu ardezie!



Una din tendințele actuale ale living-ului punctează asocierile texturilor naturale - în imaginea de mai sus, piatra cu aspect extrem de natural, este asociată cu lemn alb și materiale lejere, în nuanțe foarte apropiate de cele ale pietrei. Rezultatul ? O atmosferă extrem de relaxată și relaxantă. Pentru un perete la fel de impresionant, poți alege piatra poligonală Macedonia crem sau piatra poligonală Rock Face papem.



Marmura, din ce în ce mai des întâlnită în proiecte de amenajări contemporane, poate fi materialul perfect pentru un perete statement, extrem de impresionant. Dacă ai în plan un asemenea perete, poți alege marmura Volakas, cu venaturi mai închise la culoare pe placa albă, dar și o marmură de tip Callacata, violet sau lilac.

Dacă vrei să afli mai multe despre piatra naturala potrivita pentru proiectul tău, sună-ne la +4021 9907 sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!





Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.